siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2017 Iepurica dragutica, sexy, tare gospodina, priceputa la framantarea aluatului si artista la incondeierea oualor, te astept sa iti incondeiez ouale de Pasti, sa iti intind aluatul si sa-ti fac mare carnatul ! 0737662980 100 euro / ora 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2017 Mi se spune si Siana ... 0737662980 450 ron / ora Poponarule obscur,te-as fute adanc in curde as sti ca nu iti placesi ti-as da zeci de scaltoace.Insa ai sclavia-n sange,esti un sclav care-si deplangezilnic, soarta-i, cu amarca e gol in buzunarsi care cere, pe carca,sa-i rup zilnic cate-o furca.Nimeni nu-si strica, vezi bine,pula si biciul, pe tine.Nu meriti, macar o flegma.Esti un liliac in bezna,te dai cu capul de peretidar, minte, tot nu te-nveti. Ai nevoie de lanterna,sa-ti vezi matul ala mic,ce parca ar fi buric,mai mic decat cel mai mic,discret si modest lindic,intre falduri de grasimepitit si plin de rusineca nu poate sa atarnesi sa se numeasca pula,de-asta ai spume la gura.Ti-au crescut flocii cat casa,asa ca ia motocoasa,sa ti-i tai si sa ti-i tunzi,c-au crescut de cat ii uziatunci cand mergi la pisoar,c-ai puta de prescolar !Esti paduche labagiu,nici tu nu stii de esti viu.Esti falit si grea ti-e soartasi nu poti alege alta.Tot ce spui e la deruta,mintea multa te insulta.Esti un maimutoi dement,la amor esti repetent. 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2017 Albinuta vesela, Siana, este dornica si nerabdatoare sa iti extraga nectarelul, crinule imperial ! 0737662980 450 ron /ora 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2017 Pisicuta de rasa, in calduri, caut cotoi de soi, pentru o aventura romantica, de-o seara. 0737662980 100 euro / ora 1
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 11, 2017 Postat Aprilie 11, 2017 Poponarule obscur,te-as fute adanc in curde as sti ca nu iti placesi ti-as da zeci de scaltoace.Insa ai sclavia-n sange,esti un sclav care-si deplangezilnic, soarta-i, cu amarca e gol in buzunarsi care cere, pe carca,sa-i rup zilnic cate-o furca.Nimeni nu-si strica, vezi bine,pula si biciul, pe tine.Nu meriti, macar o flegma.Esti un liliac in bezna,te dai cu capul de peretidar, minte, tot nu te-nveti. Ai nevoie de lanterna,sa-ti vezi matul ala mic,ce parca ar fi buric,mai mic decat cel mai mic,discret si modest lindic,intre falduri de grasimepitit si plin de rusineca nu poate sa atarnesi sa se numeasca pula,de-asta ai spume la gura.Ti-au crescut flocii cat casa,asa ca ia motocoasa,sa ti-i tai si sa ti-i tunzi,c-au crescut de cat ii uziatunci cand mergi la pisoar,c-ai puta de prescolar !Esti paduche labagiu,nici tu nu stii de esti viu.Esti falit si grea ti-e soartasi nu poti alege alta.Tot ce spui e la deruta,mintea multa te insulta.Esti un maimutoi dement,la amor esti repetent.Nasoale rime
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 11, 2017 Postat Aprilie 11, 2017 In mod sigur imi voi atrage o gramada critici... dar fatuca asta chiar numai merita din puctul meu de vedere aceste post-uri pozitive.[/font][/background]Am vizitat si eu aceasta "poeta" de mai multe ori... totul a fost chiar super pana la ultima vizita cand mi-am jurat ca nu mai calc pe acolo.Am sunat pe telefonul de clienti fideli......in fine am trecut la fapte ... dupa un oral meserias facut cu frisca, gheta, suc, fructe (cei care au fost stiu foarte bine) vreau sa trec la un normal... nu se poate trebuie sa merg putin la baie ca sunt prea excitata zice ea... nici nu imi trecea prin cap ce avea sa se intample.Se intoarce si trecem la fapte .... surprize... dupa cateva minute vad balonasul plin de sange ... dau fuga la baie ma spal ....si ce vad in WC? tampax-ul fireste, proasta nu a tras apa bine.Fata a fost la baie era prea excitata nu? ... vrajeli de stoarfa... isi cere scuze ca tocmai ia venit ciclu... o intreb de ce vrea sa ma prosteasca ca stia foarte bine ca este pe ciclu... minciuni si scuze...Imi promite ca se va revansa data viitoare ...promisiuni.... iar daca vreau acum imi face un oral si anal ce nu am mai vazut.Purcede a-mi face oralul ... cu de toate, limbi peste tot, gheata cu pepsi... ma corupe si la anal... dupa cateva onduiri scot penisul din ea si ce imi vede ochii mei ?...balonasul plin de cacat....aceasi nesimtire....nesimtitaM-am enervat rau de tot ... am facut dus si la plecare i-am cerut absolut toti bani inapoi... binenteles au inceput comentariile... [/size][/color]amenintari ca are prieteni la politia capitalei... in final mi-a dat toti bani si am plecat..PS: Ce s-a intamplat cu ea de s-a schimbat? Si-a luat lumea in cap ca ar fi vedeta pe acest site si a uitat de cele mai elementare lucruri.Cu siguranta are user deoarece mi-a tot pomenit de acest site ... m-am dat necunoscator... ma tot intrebat la care gagici am mai fost de pe acest site... Ce faci fa taratuta,șantajezi si ameninți clienții cu relațiile pe care le ai la politia capitalei? 5-7 ani de parnaie la targsor scrie pe tine.PS.Primesti clienți când ești pe ciclu fără sa le spui asta si ai pretenții ca ești curva de lux?Cat de jegoasa si scarboasa poti sa fi fa târâtură?Aia cu pula plina de căcat n-o mai comentez ca imi vine sa vomit pe tine de scârbă 1
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 11, 2017 Postat Aprilie 11, 2017 Stand în mână cu bananaLimbi in cur ne da sianaConsuela sub alt brandFara nici un leu pe cardBaba stă cu mâna-ntinsăȘi se visează artistăÎnsă că recomandareAr merge o internareLa spital geriatrieSecția schizofrenieDesi este un caz cronicCă sa fiu putin ironicLa spital ar face bani Pe aleea cu castaniDând limbi celor din jurPe la cur și împrejurDomnilor de vârstă eiBosorogi și batranei 1
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 11, 2017 Postat Aprilie 11, 2017 [quote name="sfantul_parinte_pipilica" post="2524298" Baba senila si mincinoasa,asocierea de nume a fost făcută de zeci de clienți care te-au cunoscut si când aveai numele de târâtură Consuela.Chiar si aici pe topicul tău sunt 8-9 foști clienți care te-au recunoscut.Vezi si comentariile de pe siteul respectiv unde toti te-au recunoscut.
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2017 Sunt facuta sa incit,inima sa-ti solicit,s-o fac sa-ti sara din piept,fiindca am impact directasupra ta, in concret,cand te privesc fix, in ochisi-ti scuip cucul de deochi.Te hipnotizez discret,demonstrand ca am talent. Cand mi-arat portjartierulsare-n aer cartierul,iti excit si portofelul.Ti-ai amaneta inelulde logodna, sa ma ai,ca sa vezi cum e in rai.Iti tai respiratia,iti captez atentia,n-ai rata distractiasi, sigur, felatiauda, perversa si deepsi visezi cum in pat tip. 0737662980 450 ron / ora 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2017 Nasoale rime Ma bucur ca nu ti-au placut, clona lui Pipilica, asta le era si rostul, doar nu o sa stau sa iti fac tie pe plac, gratis. Desi, din moment ce m-ai citat, cred ca te-ai manipulat in nestire recitindu-le, de aseara si pana acum, bucuros ca te-am bagat in seama si ca ti-am dedicat versuri, ceea ce nici o femeie nu o sa mai faca pentru tine vreodata. Pupa-mi pantofii, in semn de multumire si spala-mi cu limba presul de la usa, sclavete ! 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2017 Sunt facuta sa incit,inima sa-ti solicit,s-o fac sa-ti sara din piept,fiindca am impact directasupra ta, in concret,cand te privesc fix, in ochisi-ti scuip cucul de deochi.Te hipnotizez discret,demonstrand ca am talent. Cand mi-arat portjartierulsare-n aer cartierul,iti excit si portofelul.Ti-ai amaneta inelulde logodna, sa ma ai,ca sa vezi cum e in rai.Iti tai respiratia,iti captez atentia,n-ai rata distractiasi, sigur, felatiauda, perversa si deepsi visezi cum in pat tip. 0737662980 450 ron / ora 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2017 Ce faci fa taratuta,șantajezi si ameninți clienții cu relațiile pe care le ai la politia capitalei? 5-7 ani de parnaie la targsor scrie pe tine.PS.Primesti clienți când ești pe ciclu fără sa le spui asta si ai pretenții ca ești curva de lux?Cat de jegoasa si scarboasa poti sa fi fa târâtură?Aia cu pula plina de căcat n-o mai comentez ca imi vine sa vomit pe tine de scârbă Mai bine te-ai intreba tu, pe tine, mai lindine al forumului, de ce nu te vor femeile, de ce iti dau cu flit si te ocolesc pana si traseistele de 50 ron ! Poate fiindca esti flamand, ghertoi, nasol, prost, needucat, un maidanez turbat, plin de bube, care musca ? Nu ai tu scara sa ajungi sa imi dai limbi, macar. 1
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 12, 2017 Postat Aprilie 12, 2017 Poponarule obscur,te-as fute adanc in curde as sti ca nu iti placesi ti-as da zeci de scaltoace.Insa ai sclavia-n sange,esti un sclav care-si deplangezilnic, soarta-i, cu amarca e gol in buzunarsi care cere, pe carca,sa-i rup zilnic cate-o furca.Nimeni nu-si strica, vezi bine,pula si biciul, pe tine.Nu meriti, macar o flegma.Esti un liliac in bezna,te dai cu capul de peretidar, minte, tot nu te-nveti. Ai nevoie de lanterna,sa-ti vezi matul ala mic,ce parca ar fi buric,mai mic decat cel mai mic,discret si modest lindic,intre falduri de grasimepitit si plin de rusineca nu poate sa atarnesi sa se numeasca pula,de-asta ai spume la gura.Ti-au crescut flocii cat casa,asa ca ia motocoasa,sa ti-i tai si sa ti-i tunzi,c-au crescut de cat ii uziatunci cand mergi la pisoar,c-ai puta de prescolar !Esti paduche labagiu,nici tu nu stii de esti viu.Esti falit si grea ti-e soartasi nu poti alege alta.Tot ce spui e la deruta,mintea multa te insulta.Esti un maimutoi dement,la amor esti repetent Așa își tratează aceasta mamaie clienții pe care nu ii are. Nu e de mirare că face foamea, eu nu as vizita o nici gratis, nici să mă plătească, e o femeie la 45 de ani care arată că o bunicuță îmbătrânită prematur. Cum pula mea sa futi o mamaie, mi ar fi scârbă să o văd dezbrăcată cu pizda scofalcita și găurită și țâțele fleoșcăite 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2017 Iepurica frumusica, cu chef de joaca si cu multe idei in pat, pot fi iepurica ta, cadoul tau, de acest Pasti. Te astept cu un cos plin de jucarii, cu un dulap plin de tinute sexy si cu filme xxx, sa petrecem impreuna clipe fantastice, de neuitat ! 0737662980 100 euro / ora 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2017 Buna, iepurasule dragut ! Eu sunt o iepurica nazdravana si te astept pe la mine, sa iti arat cate nazdravanii stiu sa fac ! Stiu sa-ti inghit tot morcovelul si practic atletism de performanta in pat. Sunt activa si energica, de aceea mi se mai spune si Duracell. 0737662980 450-500 ron / ora 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2017 Vrei sa ai sarbatori pascale fericite ? Suna-ma ! Iepurica Siana ti-a pregatit un pachet de servicii erotice menite sa te faca sa te bucuri de cele mai frumoase si linistite clipe intime, din aceasta primavara. Te astept pregatita, sa iti vopsesc ouale cu rujul meu ! 0737662980 100 euro / ora 1
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 12, 2017 Postat Aprilie 12, 2017 Poponarule obscur,te-as fute adanc in curde as sti ca nu iti placesi ti-as da zeci de scaltoace.Insa ai sclavia-n sange,esti un sclav care-si deplangezilnic, soarta-i, cu amarca e gol in buzunarsi care cere, pe carca,sa-i rup zilnic cate-o furca.Nimeni nu-si strica, vezi bine,pula si biciul, pe tine.Nu meriti, macar o flegma.Esti un liliac in bezna,te dai cu capul de peretidar, minte, tot nu te-nveti. Ai nevoie de lanterna,sa-ti vezi matul ala mic,ce parca ar fi buric,mai mic decat cel mai mic,discret si modest lindic,intre falduri de grasimepitit si plin de rusineca nu poate sa atarnesi sa se numeasca pula,de-asta ai spume la gura.Ti-au crescut flocii cat casa,asa ca ia motocoasa,sa ti-i tai si sa ti-i tunzi,c-au crescut de cat ii uziatunci cand mergi la pisoar,c-ai puta de prescolar !Esti paduche labagiu,nici tu nu stii de esti viu.Esti falit si grea ti-e soartasi nu poti alege alta.Tot ce spui e la deruta,mintea multa te insulta.Esti un maimutoi dement,la amor esti repetentAșa își tratează aceasta mamaie clienții pe care nu ii are. Nu e de mirare că face foamea, eu nu as vizita o nici gratis, nici să mă plătească, e o femeie la 45 de ani care arată că o bunicuță îmbătrânită prematur. Cum pula mea sa futi o mamaie, mi ar fi scârbă să o văd dezbrăcată cu pizda scofalcita și găurită și țâțele fleoșcăiteSă mai zic și de harneala cu pula scoasă din cur plină de căcat, sau de tampoanele pline de sânge?! 1
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 12, 2017 Postat Aprilie 12, 2017 Lasa harneala mamaie, ca daca aveai clientii tai fideli iti inchideai contul de mult si nu mai calcai pe aici, stateai cu amantii tai plini de bani. Ai anunturi PUBLICE (surpriza, acest site este PUBLIC!) pe care le vede ORICINE dar tu nu, tu ai anunturi publice private. Doamne fereste! Grea e boala psihica! Iti imaginezi realitati si traiesti intr-o iluzie in care tu esti o printesa virgina curtata de zeci de printi bogati care nu mai stiu ce sa iti ofere! GRESIT!!!!!!!!! Iti spun inca o data! In scop TERAPEUTIC: ca sa te aduc cu picioarele pe pamant si sa iti scot demonii inchipuirii si labilitatii psihice din cap: REPETA DUPA MINE URMATOARELE! 1. Esti o simpla prostituata ca aletele cateva mii. Anunturile tale sunt publice si ORICINE, dar absolut ORICINE iti da un telefon vine la tine si te foloseste pentru placerile lui sexuale dupa care pleaca si nu da 2 LEI VECHI pe existent ta! 2. Ai lipsa de client pentru ca anul nasterii tale este din ce in ce mai indepartat si apar tot mai multe tinere cu carnea tare la 150 - 200 Lei. 3. Faptul ca dai limbi in cur, pui buzele pe gaoaza si tragi pana iese Nutella si sugi degete de la picioare NU ESTE CEVA EXCENTRIC! Sunt doar niste servicii suplimentare pe care multe altele le practica. (NU iau in deradere aceste servicii ca altii, doar iti spun). Si nu in ultimul rand: NU ESTI SPECIALA! Cum traiesti, ce gandesti, ce SENTIMENTE AI NU INTERESEAZA PE NIMENI! Esti o simpla jucarie timp de 1 ora! BAGA-TI BINE ACESTE LUCRURI IN CAP SI VINO CU CREIERUL IN LUMEA REALA!Atunci vei fi impacata cu tine si totul va fi bine! Te vei linisti si vei scapa de zbuciumul interior care TE BANTUIE! 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2017 Joviala, plina de viata, dulce si atenta cu tine, eu te fac sa simti rasaritul bland, de soare, sa vezi cum iti zambesc livezile pline de pomi infloriti, sa auzi cantecele pline de veselie ale pasarillor. Dupa o intalnire cu mine, vezi lumea cu alti ochi, simti ca viata este mai frumoasa si ca fiecare clipa merita traita din plin, tragi aer in piept cu mai multa incredere in tine si in viitor. Suna-ma, ca sa iti ofer ceea ce tu ai nevoie ! 0737662980 100 euro / ora 1
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 12, 2017 Postat Aprilie 12, 2017 In mod sigur imi voi atrage o gramada critici... dar fatuca asta chiar numai merita din puctul meu de vedere aceste post-uri pozitive. Am vizitat si eu aceasta "poeta" de mai multe ori... totul a fost chiar super pana la ultima vizita cand mi-am jurat ca nu mai calc pe acolo. Am sunat pe telefonul de clienti fideli......in fine am trecut la fapte ... dupa un oral meserias facut cu frisca, gheta, suc, fructe (cei care au fost stiu foarte bine) vreau sa trec la un normal... nu se poate trebuie sa merg putin la baie ca sunt prea excitata zice ea... nici nu imi trecea prin cap ce avea sa se intample.Se intoarce si trecem la fapte .... surprize... dupa cateva minute vad balonasul plin de sange ... dau fuga la baie ma spal ....si ce vad in WC? tampax-ul fireste, proasta nu a tras apa bine. Fata a fost la baie era prea excitata nu? ... vrajeli de stoarfa... isi cere scuze ca tocmai ia venit ciclu... o intreb de ce vrea sa ma prosteasca ca stia foarte bine ca este pe ciclu... minciuni si scuze... Imi promite ca se va revansa data viitoare ...promisiuni.... iar daca vreau acum imi face un oral si anal ce nu am mai vazut. Purcede a-mi face oralul ... cu de toate, limbi peste tot, gheata cu pepsi... ma corupe si la anal... dupa cateva onduiri scot penisul din ea si ce imi vede ochii mei ?...balonasul plin de cacat....aceasi nesimtire....nesimtita M-am enervat rau de tot ... am facut dus si la plecare i-am cerut absolut toti bani inapoi... binenteles au inceput comentariile... amenintari ca are prieteni la politia capitalei... in final mi-a dat toti bani si am plecat.. PS: Ce s-a intamplat cu ea de s-a schimbat? Si-a luat lumea in cap ca ar fi vedeta pe acest site si a uitat de cele mai elementare lucruri.Cu siguranta are user deoarece mi-a tot pomenit de acest site ... m-am dat necunoscator... ma tot intrebat la care gagici am mai fost de pe acest site... Ce faci fa taratuta,șantajezi si ameninți clienții cu relațiile pe care le ai la politia capitalei? 5-7 ani de parnaie la targsor scrie pe tine.PS.Primesti clienți când ești pe ciclu fără sa le spui asta si ai pretenții ca ești curva de lux?Cat de jegoasa si scarboasa poti sa fi fa târâtură?Aia cu pula plina de căcat n-o mai comentez ca imi vine sa vomit pe tine de scârbă. 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2017 Buna, scumpule ! Eu sunt muza fanteziilor tale. Sunt genul de femeie pe care, cand o vezi, imaginatia incepe sa iti zburde si visezi ... la un 69 ca in filme. Suna-ma ! Vocea mea senzuala iti va intari convingerea, ca asa este ! 0737662980 450 ron / ora 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2017 Care sunt semnele bolilor psihice !!!Iată câteva semne care îţi spun că o persoană ar putea avea o boală psihică: – Are o schimbare bruscă de personalitate.-Nu are grijă de ea însăşi sau de cei care depind de ea – nu o preocupă igiena, curăţenia casei, nu îşi îngrijeşte copiii.– Are tulburări ale somnului – doarme prea mult sau prea puţin, se trezeşte noaptea.– Are tulburări de alimentaţie – mănâncă prea mult sau prea puţin, se îngraşă sau slăbeşte. – Nu se poate concentra, se străduieşte mult să rezolve o problemă banală.– Reacţionează ciudat la stimulii externi – fie are reacţii exagerate la lucruri banale, fie rămâne impasibilă în situaţii grave.– Nu are prieteni, este singuratică, evită compania oamenilor.– Are relaţii neobişnuite cu cei din jur, de pildă este dependentă de ei sau îi critică mereu. – Este tot timpul în alertă, nu se simte în siguranţă când sunt oameni în jur.– Evită situaţii banale, de pildă un drum până la piaţă. – Are temeri exagerate fată de anumite obiecte.– Repetă obsesiv anumite acţiuni – spălatul pe mâini, deschiderea sertarelor, etc. – Are gânduri de grandoare, este prea încrezătoare în propriile forţe, începe proiecte care sunt imposibil de realizat.– Are convingeri şi gânduri ciudate, în mod evident false – de pildă crede că este urmărită, că toţi oamenii de pe stradă o cunosc, etc.– Verifică sau reverifică lucruri deja făcute – de pildă dacă a încuiat uşa, a închis aragazul, etc. – Îşi face griji exagerate în legătură cu probleme banale sau activităţi de zi cu zi.– Este agitată, euforică, vorbeşte mult şi repede.– Trece uşor de la tristeţe la o veselie exagerată şi invers.– Vede sau aude lucruri care nu există– Se comportă ciudat – râde când nu e cazul, se îmbracă extravagant, spune lucruri fără sens. Asta esti tu ba Adrieneeeeee :laugh2 Nu exista tratament recuperator pentru Pipi care se cloneaza la infinit si este bantuit de nelinisti interminabile. Este pierdut pentru umanitate. Este o greseala a naturii. 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2017 Postat 03 August 2013 - 04:38 PM de mariorevineStimati colegi, ... Siana este una dintre cele mai bune escorte, in adevaratul sens al cuvantului.Am fost la ea saptamana trecuta ... arata bine iar serviciile sunt INCREDIBILE!! Conversatie, costumatie, oral, normal, anal, toate la superlativ. 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2017 Doar din lista mea de servicii, poti alege combinatia castigatoare. Masaj profesional Girlfriend experience Fantezii totale Oral deep Dus impreuna Role play, age play, doghi play Foot fetish, lingerie fetish, etc Masturbare Stimulare cu jucarii erotice Feminizare 69 si orice alte pozitii Facessiting activ Spanking Blindfolds activ Uro activ Dominare / umilire fizica / verbala activa Bondage activ Fisting activ Epilare / ceruire activa Dirty talking Hair pulling activ Breast / niplle torture activ Dresaj activ Convorbiri fierbinti la telefon Lap dance Show erotic Penetrare cu strapon, dildo, etc Lista ramane deschisa si pentru alte fantezii propuse de voi ... Serviciile pot fi combinate dupa dorinta. 0737662980 450-500 ro /ora Super oferta ! Gratis : energie pozitiva cat poti duce, pentru orice serviciu ales din lista de mai sus. Va astept, cu drag ! 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2017 Siana sa-i tot umflu "blana" (nu ca ar avea dar asa vine vorba). Ne știm de ceva vreme și de fiecare data când ne vedem e WOW! E o femeie în adevăratul sens al cuvântului (buna aia cu 42 de ani a celui de mai sus, e cam departe de adevar), inteligenta și educata, atenta cu nevoile tale dar și doritoare sa i le satisfaci pe ale ei dacă te țin curelele si vrei asta.Ce e special la Siana e are servicii extrem de variate ii place ce face și pune pasiune: dominare, roleplay, sex porno, oral deep și ud, anal adânc, poziții variate (nu s-a întâmplat sa refuze vreuna și are și idei constructive).Un mare plus e dormitorul cu oglinzi sa te vezi în acțiune din toate părțile, filme porno disponibile pentru extra stimulare, jucării, costume, etc. Nu intru în detaliile acțiunilor dar cum spuneam e WOW, e de încercat măcar o data în viata sa simți cum e sa joci în filmul tău porno cu o femeie care știe sa te futa și sa bucure ca e fututa.Nu te întâlnești prea des cu asa ceva.Pentru cei care au fetisul cu multe geluri de dus nu-i problema întotdeauna sunt destule ai de unde sa alegi (comentariile astea cu gelurile ma distreaza intotdeauna).Eu unul ma simt excelent de fiecare data și recomand cu mare placere: o experienta de nota 10 (nota finala e mai mare decat suma partilor = sinergie baby)! Părerea mea si nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, vad ca sunt multe controverse pe aici. 1
Postări Recomandate