Sari la conținut

Siana, secretul starii tale de bine

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Tu dai muie? :laugh2  :laugh2  :laugh2 Tu tu sugi fa pula de 25 de ani pe 2 firfirei.iar ca desert o bagi in cur apoi u sugi plina de cacat?

Tiganu-i tot tigan, nebunu-i tot nebun si in ziua de Pasti.

• Like 1
Link spre comentariu

Ai nevoie de o menajera sexy si obraznica ? Sunt aici. Suna-ma !

0737662980

:movingthem1

100 euro / ora

post-84499-0-64236600-1492246419_thumb.jpg

post-84499-0-68602400-1492246446_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Povestea zilei de azi: Cum sa prăpădești 100 de euro, versiunea scurta.

Citiți cu atenție!

Consuela, aceasta târfă de duzină care și a început activitatea pe Stefan Furtuna, la strada, cu un tarif de 30-40 lei

Mai nou, Consuela își spune Siana, curva poeta cu prestații acceptabile la un moment dat, dar căreia i s-a urcat la cap

Timpul a trecut peste Consuela, la 45 de ani ar fi pe placul celor care vor sa fută o femeie coapta, cu trăsături de băbuță

Totuși, tariful pe care îl cere nu o recomanda. Nimeni nu o vizitează, mai ales că intr-o ora nu poți face atât de multe decât în regim de urgență. O ședință de calitate ar dura 2-3 ore, insa e ahtiata după bani sub îndrumarea peștelui care o are in gestiune

Să fii curva la 45 de ani, cu pizda fleșcăită .... Asta înseamnă să fii mafiot.

Faptul că își neagă identitatea subliniază nebunia acestei babe senile care trebuie dusă urgent la 9.

Ferească sfântul să ii calce careva pragul și să fie dezamagit de banii aruncați pe o mamaie cu pizdă scofâlcită, mermelita și rablagită, când sunt fete ok care prestează la sume decente.

Concluzia e una scurta... Ce credeți că poate oferi intr-o ora de 100 euro.... Vrăjeală, abia te faci comod, faci un dus, socializezi puțin. Deci că sa te simți cat de cat ok, o oră nu e lux la ce se lăuda ea că face... Înseamnă fast fuck in toate pozițiile, de asta EU NU AM MERS LA CURVA ASTA NICI CAND AVEA 100 LEI ORA SI NU O SA MERG NICIODATA. NICI NU ARE CLIENTI.

E O BABA nebuna care jignește pe toată lumea.

Chioraie mațele în ea de foame

Probabil că peștele o scoate la produs și în zilele de Paști....

• Minus 2
Link spre comentariu

"Cum a supt CONSUELA o pula plina de căcat"

Compilație dezvăluiri membri forumuri de specialitate.

Povestea zilei de azi: Cum sa prăpădești 100 de euro, versiunea scurta.

Citiți cu atenție!

Consuela, aceasta târfă de duzină care și a început activitatea pe Stefan Furtuna, la strada, cu un tarif de 30-40 lei

Mai nou, Consuela își spune Siana, curva poeta cu prestații acceptabile la un moment dat, dar căreia i s-a urcat la cap

Timpul a trecut peste Consuela, la 45 de ani ar fi pe placul celor care vor sa fută o femeie coapta, cu trăsături de băbuță

Totuși, tariful pe care îl cere nu o recomanda. Nimeni nu o vizitează, mai ales că intr-o ora nu poți face atât de multe decât în regim de urgență. O ședință de calitate ar dura 2-3 ore, insa e ahtiata după bani sub îndrumarea peștelui care o are in gestiune

Să fii curva la 45 de ani, cu pizda fleșcăită .... Asta înseamnă să fii mafiot.

Faptul că își neagă identitatea subliniază nebunia acestei babe senile care trebuie dusă urgent la 9.

Ferească sfântul să ii calce careva pragul și să fie dezamagit de banii aruncați pe o mamaie cu pizdă scofâlcită, mermelita și rablagită, când sunt fete ok care prestează la sume decente.

Concluzia e una scurta... Ce credeți că poate oferi intr-o ora de 100 euro.... Vrăjeală, abia te faci comod, faci un dus, socializezi puțin. Deci că sa te simți cat de cat ok, o oră nu e lux la ce se lăuda ea că face... Înseamnă fast fuck in toate pozițiile, de asta EU NU AM MERS LA CURVA ASTA NICI CAND AVEA 100 LEI ORA SI NU O SA MERG NICIODATA. NICI NU ARE CLIENTI.

E O BABA nebuna care jignește pe toată lumea.

Chioraie mațele în ea de foame

Probabil că peștele o scoate la produs și în zilele de Paști....

Link spre comentariu

Buna, iepurasule ! Eu sunt iepurica Siana. Sunt simpatica, sociabila, jucausa. Vrei sa ciocnesti ouale cu mine ?

0737662980             :*

:ellao           100 euro / ora

Sunt Siana, iepurica

de viteza nu mi-e frica,

te iubesc in asternut

ca masina de cusut.

De ti-e teama de-accident,

stiu sa te conduc si lent,

te trag de frana de mana

si ma misc precum pe Luna.

Mie-mi place aventura,

inimi imi poarta semnatura.

Stele, eu am cucerit,

cand spre ele am zambit.

Spune-mi si tu ce iti place,

ce dorinte nu-ti dau pace !

Indrazneste, de ma placi,

sa ma suni, sa ma dezbraci !

post-84499-0-09462100-1492513873_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Pictorita talentata, imi place sa pictez oua, intr-un mod original. Suna-ma, daca vrei sa le pictez si pe ale tale !

0737662980   :felatie 450 ron / ora

post-84499-0-30430800-1492514196_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Siana, stapana inelelor de penis, te pedepseste sclavule, fiindca esti pervers, mincinos si labagiu, priponindu-te de pat si sugrumandu-ti penisul pana o vei implora sa iti ofere clementa.

0737662980   :stiletto    450 ron / ora

post-84499-0-07582300-1492515126_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Cele mai dulci clipe le traiesti cu mine, Siana, bomboana extrafina. Exclusiv pentru pasionatii de bunataturi. Te astept in clubul celor care au ales sa isi indulceasca existenta, cu mine !

0737662980   :kiss3  100 euro /0ra

post-84499-0-90625600-1492518531_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Nu pot satisface toate gusturile, nu pot fi pe placul oricui, nu pot cuprinde infinitul in brate si nici nu imi propun o asemenea utopie, insa imi este de ajuns sa imi gasesc cateva inimi compatibile cu a mea.

SIANA - oda adusa existentei. Pentru inimi alese. Pentru inimi care vor sa simta pasiunea. Pentru inimi care se vor pline de bucurie. Pentru inimi care vor sa aplaude existenta. Pentru inimi care vor sa bata in libertate.

0737662980   :hug1   100 euro / ora

post-84499-0-97651900-1492519847_thumb.jpg

post-84499-0-69267400-1492519893_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Briosa mea fierbinte, pufoasa si dulce te asteapta, sa o gusti !

0737662980

:69

450 ron / ora

post-84499-0-49266000-1492532274_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Nu pot satisface toate gusturile, nu pot fi pe placul oricui, nu pot cuprinde infinitul in brate si nici nu imi propun o asemenea utopie, insa imi este de ajuns sa imi gasesc cateva inimi compatibile cu a mea.

SIANA - oda adusa existentei. Pentru inimi alese. Pentru inimi care vor sa simta pasiunea. Pentru inimi care se vor pline de bucurie. Pentru inimi care vor sa aplaude existenta. Pentru inimi care vor sa bata in libertate.

0737662980   :hug1   100 euro / ora

post-84499-0-11916000-1492532516_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Stabilesc intalniri pentru show-uri erotice doar cu parteneri pe care ii cunosc deja. Programarea se face cu o zi inainte sau cat mai din vreme posibil, de dimineata pentru seara, spre exemplu, nu de la o ora la alta. In general, fetele se deplaseaza pentru cel putin doua ore de show si fiecare este platita, in parte, cu tariful pe care il cere. Fiecare dintre noi lucreaza cu tarife diferentiate, in functie de serviciile cerute, deci, trebuie discutate detaliile la telefon. Rog seriozitate, fiindca fiecare fata are programul ei si nu este chiar atat de simplu sa ne armonizam si sa gasim ora la care am putea fi amandoua sau toate 3-4, disponibile pentru show ! Va multumesc pentru intelegere si va astept cu drag !

• Like 1
Link spre comentariu

Lasa-te sedus de atingeri delicate, vibrante, incitante, de mangaieri tandre, de imbratisari pasionale, de un masaj sublim, care sa te faca sa simti ca plutesti deasupra oricaror griji ! Lasa-te in bratele placerii, fara sa numeri minutele si orele ! Este in puterea ta sa schimbi realitatea apasatoare cu alta imbunatatita. Tot ce trebuie sa faci, este sa ma suni !

0737662980    :kiss3  450 ron / ora

post-84499-0-58963400-1492599223_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Buna, scumpule ! Te astept, sa imi bagi o vizita adanca si pasionala !

0737662980

:atm

100 euro / ora

post-84499-0-76822500-1492602030_thumb.jpg

post-84499-0-47299200-1492602085_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...