sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Dau muie la curioșii ca tine Dar tu, de fapt, ti-o sugi singur, ca slobozul este desertul tau preferat.Tu dai muie? Tu tu sugi fa pula de 25 de ani pe 2 firfirei.iar ca desert o bagi in cur apoi u sugi plina de cacat? 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Inca nu am terminat curatenia pentru Paste. Iepurasule, vii sa ma ajuti, sa ma impingi de la spate, ca sa mearga treaba mai repede ? 0737662980 450 ron / ora https://www.youtube.com/watch?v=vncJjZFJ4RU 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Tu dai muie? Tu tu sugi fa pula de 25 de ani pe 2 firfirei.iar ca desert o bagi in cur apoi u sugi plina de cacat? Tiganu-i tot tigan, nebunu-i tot nebun si in ziua de Pasti. 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Ai nevoie de o menajera sexy si obraznica ? Sunt aici. Suna-ma ! 0737662980 100 euro / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Menajera cea sexy te asteapta cu patul pregatit pentru orice fantezie ai ! In dulap am prosoape curate, multa lenjerie sexy si jucarii erotice. 0737662980 100 euro / ora https://www.youtube.com/watch?v=IPGPQghbTxE 1 Link spre comentariu
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 15, 2017 Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Povestea zilei de azi: Cum sa prăpădești 100 de euro, versiunea scurta. Citiți cu atenție! Consuela, aceasta târfă de duzină care și a început activitatea pe Stefan Furtuna, la strada, cu un tarif de 30-40 lei Mai nou, Consuela își spune Siana, curva poeta cu prestații acceptabile la un moment dat, dar căreia i s-a urcat la cap Timpul a trecut peste Consuela, la 45 de ani ar fi pe placul celor care vor sa fută o femeie coapta, cu trăsături de băbuțăTotuși, tariful pe care îl cere nu o recomanda. Nimeni nu o vizitează, mai ales că intr-o ora nu poți face atât de multe decât în regim de urgență. O ședință de calitate ar dura 2-3 ore, insa e ahtiata după bani sub îndrumarea peștelui care o are in gestiune Să fii curva la 45 de ani, cu pizda fleșcăită .... Asta înseamnă să fii mafiot.Faptul că își neagă identitatea subliniază nebunia acestei babe senile care trebuie dusă urgent la 9. Ferească sfântul să ii calce careva pragul și să fie dezamagit de banii aruncați pe o mamaie cu pizdă scofâlcită, mermelita și rablagită, când sunt fete ok care prestează la sume decente. Concluzia e una scurta... Ce credeți că poate oferi intr-o ora de 100 euro.... Vrăjeală, abia te faci comod, faci un dus, socializezi puțin. Deci că sa te simți cat de cat ok, o oră nu e lux la ce se lăuda ea că face... Înseamnă fast fuck in toate pozițiile, de asta EU NU AM MERS LA CURVA ASTA NICI CAND AVEA 100 LEI ORA SI NU O SA MERG NICIODATA. NICI NU ARE CLIENTI.E O BABA nebuna care jignește pe toată lumea. Chioraie mațele în ea de foame Probabil că peștele o scoate la produs și în zilele de Paști.... 2 Link spre comentariu
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 15, 2017 Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Tu dai muie? Tu tu sugi fa pula de 25 de ani pe 2 firfirei.iar ca desert o bagi in cur apoi u sugi plina de cacat?O baba fomista care o suge pula plina de căcat 2 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Mai am de bagat la cuptor prajiturile. Fac prajituri bune, dar, dintre toate, savarina mea este cea mai buna si mai dulce. Vino sa o gusti ! 0737662980 450 ron / ora https://www.youtube.com/watch?v=onY53tzQBEk 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Tiganu-i tot tigan, nebunu-i tot nebun si in ziua de Pasti.Zdrențele de cea mai joasa speță sug pula si in ziua de Pasti. 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Vrei sa vezi ce sexy si fierbinte sunt in bucatarie, cum ma aplec sa intind coca pentru placinte ? Suna-ma ! 0737662980 100 euro / ora https://www.youtube.com/watch?v=bW-KqNXWWrQ 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Suna-ma, daca visezi si ai nevoie de o bucatareasa supla, tanara si sexy, ca mine ! 0737662980 100 euro / ora https://www.youtube.com/watch?v=bl8WYhUMnc4 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Sunt o gospodina desavarsita si sexy. Sunt ceea ce ti-ai dori sa ai acasa. 0737662980 100 euro / ora https://www.youtube.com/watch?v=LkZWii6z6Gw 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Sunt o gospodina desavarsita si sexy. Sunt ceea ce ti-ai dori sa ai acasa. 0737662980 100 euro / ora Huiduma bătrână,si in ziua de Paști sugi pula?Esti leșinată de foame si încerci disperata sa scoți de un covrig? 3 Link spre comentariu
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 15, 2017 Partajează Postat Aprilie 15, 2017 "Cum a supt CONSUELA o pula plina de căcat" Compilație dezvăluiri membri forumuri de specialitate. Povestea zilei de azi: Cum sa prăpădești 100 de euro, versiunea scurta. Citiți cu atenție! Consuela, aceasta târfă de duzină care și a început activitatea pe Stefan Furtuna, la strada, cu un tarif de 30-40 leiMai nou, Consuela își spune Siana, curva poeta cu prestații acceptabile la un moment dat, dar căreia i s-a urcat la cap Timpul a trecut peste Consuela, la 45 de ani ar fi pe placul celor care vor sa fută o femeie coapta, cu trăsături de băbuțăTotuși, tariful pe care îl cere nu o recomanda. Nimeni nu o vizitează, mai ales că intr-o ora nu poți face atât de multe decât în regim de urgență. O ședință de calitate ar dura 2-3 ore, insa e ahtiata după bani sub îndrumarea peștelui care o are in gestiune Să fii curva la 45 de ani, cu pizda fleșcăită .... Asta înseamnă să fii mafiot. Faptul că își neagă identitatea subliniază nebunia acestei babe senile care trebuie dusă urgent la 9. Ferească sfântul să ii calce careva pragul și să fie dezamagit de banii aruncați pe o mamaie cu pizdă scofâlcită, mermelita și rablagită, când sunt fete ok care prestează la sume decente. Concluzia e una scurta... Ce credeți că poate oferi intr-o ora de 100 euro.... Vrăjeală, abia te faci comod, faci un dus, socializezi puțin. Deci că sa te simți cat de cat ok, o oră nu e lux la ce se lăuda ea că face... Înseamnă fast fuck in toate pozițiile, de asta EU NU AM MERS LA CURVA ASTA NICI CAND AVEA 100 LEI ORA SI NU O SA MERG NICIODATA. NICI NU ARE CLIENTI. E O BABA nebuna care jignește pe toată lumea. Chioraie mațele în ea de foameProbabil că peștele o scoate la produs și în zilele de Paști.... Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Buna, iepurasule ! Eu sunt iepurica Siana. Sunt simpatica, sociabila, jucausa. Vrei sa ciocnesti ouale cu mine ? 0737662980 100 euro / ora Sunt Siana, iepuricade viteza nu mi-e frica,te iubesc in asternutca masina de cusut.De ti-e teama de-accident,stiu sa te conduc si lent,te trag de frana de manasi ma misc precum pe Luna.Mie-mi place aventura,inimi imi poarta semnatura.Stele, eu am cucerit,cand spre ele am zambit.Spune-mi si tu ce iti place,ce dorinte nu-ti dau pace !Indrazneste, de ma placi,sa ma suni, sa ma dezbraci ! 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Pictorita talentata, imi place sa pictez oua, intr-un mod original. Suna-ma, daca vrei sa le pictez si pe ale tale ! 0737662980 450 ron / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Siana, stapana inelelor de penis, te pedepseste sclavule, fiindca esti pervers, mincinos si labagiu, priponindu-te de pat si sugrumandu-ti penisul pana o vei implora sa iti ofere clementa. 0737662980 450 ron / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Cele mai dulci clipe le traiesti cu mine, Siana, bomboana extrafina. Exclusiv pentru pasionatii de bunataturi. Te astept in clubul celor care au ales sa isi indulceasca existenta, cu mine ! 0737662980 100 euro /0ra 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Nu pot satisface toate gusturile, nu pot fi pe placul oricui, nu pot cuprinde infinitul in brate si nici nu imi propun o asemenea utopie, insa imi este de ajuns sa imi gasesc cateva inimi compatibile cu a mea. SIANA - oda adusa existentei. Pentru inimi alese. Pentru inimi care vor sa simta pasiunea. Pentru inimi care se vor pline de bucurie. Pentru inimi care vor sa aplaude existenta. Pentru inimi care vor sa bata in libertate. 0737662980 100 euro / ora 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Craciun fericit! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Briosa mea fierbinte, pufoasa si dulce te asteapta, sa o gusti ! 0737662980 450 ron / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Nu pot satisface toate gusturile, nu pot fi pe placul oricui, nu pot cuprinde infinitul in brate si nici nu imi propun o asemenea utopie, insa imi este de ajuns sa imi gasesc cateva inimi compatibile cu a mea. SIANA - oda adusa existentei. Pentru inimi alese. Pentru inimi care vor sa simta pasiunea. Pentru inimi care se vor pline de bucurie. Pentru inimi care vor sa aplaude existenta. Pentru inimi care vor sa bata in libertate. 0737662980 100 euro / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Stabilesc intalniri pentru show-uri erotice doar cu parteneri pe care ii cunosc deja. Programarea se face cu o zi inainte sau cat mai din vreme posibil, de dimineata pentru seara, spre exemplu, nu de la o ora la alta. In general, fetele se deplaseaza pentru cel putin doua ore de show si fiecare este platita, in parte, cu tariful pe care il cere. Fiecare dintre noi lucreaza cu tarife diferentiate, in functie de serviciile cerute, deci, trebuie discutate detaliile la telefon. Rog seriozitate, fiindca fiecare fata are programul ei si nu este chiar atat de simplu sa ne armonizam si sa gasim ora la care am putea fi amandoua sau toate 3-4, disponibile pentru show ! Va multumesc pentru intelegere si va astept cu drag ! 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Lasa-te sedus de atingeri delicate, vibrante, incitante, de mangaieri tandre, de imbratisari pasionale, de un masaj sublim, care sa te faca sa simti ca plutesti deasupra oricaror griji ! Lasa-te in bratele placerii, fara sa numeri minutele si orele ! Este in puterea ta sa schimbi realitatea apasatoare cu alta imbunatatita. Tot ce trebuie sa faci, este sa ma suni ! 0737662980 450 ron / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Buna, scumpule ! Te astept, sa imi bagi o vizita adanca si pasionala ! 0737662980 100 euro / ora 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate