siana Reputație: -1368 Postat Iunie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 1, 2017 Iată cum i se demonstrează ca e mincinoasa, de catre un coleg Nu ti-o lua in cap, mai, handicapatule, acum, ca te-ai vazut putin bagat in seama, de mine ! Vad ca de cand stai sa tastezi aici prostii, ai incetat sa ma mai suni. Inteleg ... esti si tu om ... dintr-ala cu nevoi speciale ... ai doar doua maini stangi si mai putin de un sfert de creier ... nu esti Superman. Arici poponici, ce esti ... Pamponila cu pampoane roz ... 1 Link spre comentariu
nutgex Reputație: -3 Postat Iunie 1, 2017 Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2017 MESAJ DE INFORMARE GENERALADEJA EXISTA DOVEZI CA FACI SEX CU MĂ-TA LA DUBLUCAZ IN ATENTIA ORGANELORAI PUS ANUNT CA FACI SEX CU VERIȘOARA TASAPTE ANI LA TARGSOR SCRIE PE TINE: : : : : : : : : : : : : : :Destul de grav Link spre comentariu
nutgex Reputație: -3 Postat Iunie 1, 2017 Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2017 Si inca ce bine te cunosc! Cred ca in postarile mele am descris foarte bine ce prestezi, cum prestezi samd. ARATA-MI POSTAREA IN CARE AM ZIS CA NU AM FOST LA TINE!Ce detalii mai vrei? Vrei sa iti desenez schita tonei in care prestezi sa o postez? Vreo poza cu usa ta pe care scrie CABINET AVOCAT sau poze din casa?Vrei sa postez conversatiile in care te plangeai ca vine nu stiu ce sarbatoare si nu ai bani de cadou pentru aia mica? Sau in care te plangeai ca nu iti mai ajung banii pentru... nici nu mai zic ca nu e frumos... NU O SA LE POSTEZ din respect pentru mine ca nu postez conversatii private. Imi mancai din palma si din cur cand venem la tine si nu aveai curajul sa ridici ratul din pamant si acum esti tare in gura pe net...Iar nu ti-ai luat medicamentele? Nu mai baga raca mamaie! A spus ca bolnavi sunt aia care vin la tine sa-i futi in cur si sa te caci pe ei. Eu unul nu am o problema cu ei. E dreptul lor sa ceara ce servicii vor.DAR EU NU SUNT INCLUS ACOLO! Eu veneam la tine ca stapan. Luai apa calda in gura si iti dadeam in gat pana vorbeai pakistaneza. Apoi imi lingeai talpile si imi dadeai limbi in fund pana iti tremurau falcile! SI NU E DE RAU! ERAU SERVICII EXCELENTE! Eu cand ma duceam la ea o dominam de fiecare data asa ca mananca cacat! Si eu as numi-o WC pentru ca ofera niste servicii mai extreme... E de apreciat. Nu cu toate poti sa faci EFECTIV CE VREI! Un LIKE la faza asta!CE E GRAV E CA NU RECUNOASTE SI SE DA PRINTESA!Siano, NU CUMVA TU ESTI DE FAPT VIRGINA? Si clientii vin la tine doar sa iti dea bani si sa plece? Ia zi! De necrezut, să vedem dacă se confirmă VERBA VOLANT SCRIPTA MANENT Link spre comentariu
nutgex Reputație: -3 Postat Iunie 1, 2017 Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2017 Nu ti-o lua in cap, mai, handicapatule, acum, ca te-ai vazut putin bagat in seama, de mine ! Vad ca de cand stai sa tastezi aici prostii, ai incetat sa ma mai suni. Inteleg ... esti si tu om ... dintr-ala cu nevoi speciale ... ai doar doua maini stangi si mai putin de un sfert de creier ... nu esti Superman. Arici poponici, ce esti ... Pamponila cu pampoane roz ... Cred că mă ta te-a sunat ))) Vezi că iar vine după tine de la Moldova sa te caute Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 1, 2017 Pot fi amanta sau stapana ta ... in ambele cazuri putem face lucruri interzise si extrem de placute, impreuna. 0737662980 100 euro / ora https://www.youtube.com/watch?v=eMmnmgzSKWM 1 Link spre comentariu
nutgex Reputație: -3 Postat Iunie 1, 2017 Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2017 Salve futonation,Am fost si eu la aceasta individă CONSUELA, ACTUALA SIANA, pentru ca eram cu coaiele pline si fusesem intrigat de poze, poezii si de recenzia insului de mai sus. Ce sa va zic, pe mine experienta asta m-a pus serios pe ganduri sa ma las de curvasaraie.Sunat, programat imediat, ca e genul primul venit bla bla. Cand ajung in fata blocului o vad pe babornița cu o plasa de rafie stătea miloaga la usa, nu nimerea sa deschida. M am retras puțin să o las sa intre sa nu fac vreo gafa si dupa intru și eu.Intru in scara ce sa vezi, babeta înfuleca parizer cu pâine în casa scării, pe trepte. S a scuzat că e ruptă de foame, că peștele ii da procent.M-a întrebat dacă vreau și eu. Am refuzat-oUrc cu ea, mi-am facut filme, deja aveam dubii legat de erecție, mă gândeam că putea să fie vreo mătușa de la tara.Arată că o taranca expirată, fleoșcăită, sa nu zic uratica la fata dar inspira asa un fel de prostie. Bine proportinata pentru 45-50 ani. Dacă are doar 36 cum zice, e epavă.Intram amandoi in apartament ea se duce sa lase cumparaturile pe care le avea in mana, a mai luat 2-3 felii de parizer in bot, chiar îi era foame.Dau banii, 50 fin, oricum deja imi cam parea rau, se intoarce si creeaza un ambient eroric: stinge lumina si da pe taraf tv aproape la maxim. Deja radeam. Se dezbraca, ma dezbrac si incepe un oral mecanic si disperat de zici ca dadea cu tarnacopul. Prost rau, ras. Ii zic hai sa ne futem ca nu se mai poate. Mirosea a parizer că dracu. FK... În niciun caz, puțea că la fabrica de parizer.Ba pasa așa spartă nu mă gândeam să văd, nu e de mirare că pune x uri pe ea in poze, dar nu stiu ce era inauntru ca mi s-a facut rau. Candeala daia naspa. Cred ca facuse dus doar dimineata sau cu o seara inainte. Aa si imi zice "hai misionar ca sunt obosita" sigur fata mea si ea se uita pe taraf. Vroiam sa imi dau drumul cu orice sacrificiu asa ca o intorc in capra sa pot baga doar capul pulii ca metoda de siguranta impotriva mirosurilor neplacute, cah! Reusesc intr-un final pe ritmuri de manele și miros de parizer.Consuela era absorbita efectiv de taraf tv. Mi-am dat seama ca femeile astea habar n-au pe ce lume traiesc dar au impresii de mari combinatoare si ca eu sunt si mai prost contribuind la hranirea acestor iluzii. Plm m-am luat aiureaLocatie: cocina: 5 Oral: 2Normal:1Igiena: 0Gfe: -1Halat: 50: : : : : : : : : : : : Salve futonation, Am fost si eu la aceasta individă CONSUELA, ACTUALA SIANA, pentru ca eram cu coaiele pline si fusesem intrigat de poze, poezii si de recenzia insului de mai sus. Ce sa va zic, pe mine experienta asta m-a pus serios pe ganduri sa ma las de curvasaraie. Sunat, programat imediat, ca e genul primul venit bla bla. Cand ajung in fata blocului o vad pe babornița cu o plasa de rafie stătea miloaga la usa, nu nimerea sa deschida. M am retras puțin să o las sa intre sa nu fac vreo gafa si dupa intru și eu. Intru in scara ce sa vezi, babeta înfuleca parizer cu pâine în casa scării, pe trepte. S a scuzat că e ruptă de foame, că peștele ii da procent. M-a întrebat dacă vreau și eu. Am refuzat-o Urc cu ea, mi-am facut filme, deja aveam dubii legat de erecție, mă gândeam că putea să fie vreo mătușa de la tara. Arată că o taranca expirată, fleoșcăită, sa nu zic uratica la fata dar inspira asa un fel de prostie. Bine proportinata pentru 45-50 ani. Dacă are doar 36 cum zice, e epavă. Intram amandoi in apartament ea se duce sa lase cumparaturile pe care le avea in mana, a mai luat 2-3 felii de parizer in bot, chiar îi era foame. Dau banii, 50 fin, oricum deja imi cam parea rau, se intoarce si creeaza un ambient eroric: stinge lumina si da pe taraf tv aproape la maxim. Deja radeam. Se dezbraca, ma dezbrac si incepe un oral mecanic si disperat de zici ca dadea cu tarnacopul. Prost rau, ras. Ii zic hai sa ne futem ca nu se mai poate. Mirosea a parizer că dracu. FK... În niciun caz, puțea că la fabrica de parizer. Ba pasa așa spartă nu mă gândeam să văd, nu e de mirare că pune x uri pe ea in poze, dar nu stiu ce era inauntru ca mi s-a facut rau. Candeala daia naspa. Cred ca facuse dus doar dimineata sau cu o seara inainte. Aa si imi zice "hai misionar ca sunt obosita" sigur fata mea si ea se uita pe taraf. Vroiam sa imi dau drumul cu orice sacrificiu asa ca o intorc in capra sa pot baga doar capul pulii ca metoda de siguranta impotriva mirosurilor neplacute, cah! Reusesc intr-un final pe ritmuri de manele și miros de parizer. Consuela era absorbita efectiv de taraf tv. Mi-am dat seama ca femeile astea habar n-au pe ce lume traiesc dar au impresii de mari combinatoare si ca eu sunt si mai prost contribuind la hranirea acestor iluzii. Plm m-am luat aiurea Locatie: cocina: 5 Oral: 2Normal:1Igiena: 0Gfe: -1Halat: 50 : : : : : : : : 1 Link spre comentariu
nutgex Reputație: -3 Postat Iunie 1, 2017 Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2017 CURVA CONSUELA CARE ACUM ISI SPUNE SIANA SE LAUDA CA FACE SHOW CU MĂ-SA.DACA BABA ARE 45 DE ANI, MA SA ARE 90VAI DE PULA NOASTRĂ, AU 135 ANI ÎMPREUNĂBABETA ASTA E IN STARE SA SE FUTA SI CU TAC-SU PENTRU BANI siana, on 16 Feb 2017 - 9:15 PM, said:Stai linistit in sicriul tau, vampirule, ca mama este o femeie valabila si fac show impreuna cu ea. siana, on 25 May 2017 - 3:16 PM, said:Intre doua, nu te ploua, protectie si placere dubla ai la oua. Daca vrei threesome, astazi, in program, imi voi chema la mine, pentru tine, verisoara. Vino si ascunde-te de ploaie, intre noi doua CURVA CONSUELA CARE ACUM ISI SPUNE SIANA SE LAUDA CA FACE SHOW CU MĂ-SA.DACA BABA ARE 45 DE ANI, MA SA ARE 90VAI DE PULA NOASTRĂ, AU 135 ANI ÎMPREUNĂBABETA ASTA E IN STARE SA SE FUTA SI CU TAC-SU PENTRU BANI siana, on 16 Feb 2017 - 9:15 PM, said:Stai linistit in sicriul tau, vampirule, ca mama este o femeie valabila si fac show impreuna cu ea. siana, on 25 May 2017 - 3:16 PM, said:Intre doua, nu te ploua, protectie si placere dubla ai la oua. Daca vrei threesome, astazi, in program, imi voi chema la mine, pentru tine, verisoara. Vino si ascunde-te de ploaie, intre noi doua 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 1, 2017 Eu cu inca doua prietene putem fi insotitoarele tale de zbor catre al noualea cer. Detalii la telefon. 0737662980 https://www.youtube.com/watch?v=Z_L1pDiexZ8 1 Link spre comentariu
nutgex Reputație: -3 Postat Iunie 1, 2017 Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2017 ame="stefanfurtunescu" post="2725107" timestamp="1495873633"]CURVA CONSUELA CARE ACUM ISI SPUNE SIANA SE LAUDA CA FACE SHOW CU MĂ-SA.DACA BABA ARE 45 DE ANI, MA SA ARE 90VAI DE PULA NOASTRĂ, AU 135 ANI ÎMPREUNĂBABETA ASTA E IN STARE SA SE FUTA SI CU TAC-SU PENTRU BANIsiana, on 16 Feb 2017 - 9:15 PM, said:Stai linistit in sicriul tau, vampirule, ca mama este o femeie valabila si fac show impreuna cu ea.siana, on 25 May 2017 - 3:16 PM, said:Intre doua, nu te ploua, protectie si placere dubla ai la oua. Daca vrei threesome, astazi, in program, imi voi chema la mine, pentru tine, verisoara. Vino si ascunde-te de ploaie, intre noi doua 1 Link spre comentariu
nutgex Reputație: -3 Postat Iunie 1, 2017 Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2017 Nu prea iti inteleg limbajul de canal, dar, in fine, inteleg ca ai ajuns sa ma ameninti ... De fapt, incerci sa intimidezi si clientii, le torni in cap oala cu rahat tuturor celor care intervin sa imi ia apararea. Psihopatul şi rolul lui socialAşa cum avem nevoie de oameni dispuşi să facă muncile murdare sau toxice, tot aşa e nevoie şi de psihopaţi. Ei au rolul lor în societate, iar accesul necondiţionat la putere este unul din ele. Psihopatul există dintotdeauna, iar faptul că nu dispare indică tot mai clar că are un rol în cadrul societăţii. Existenţa lui are sens! Problema este cu ceilalţi, cu victimele lui, care au dificultăţi de adaptare şi supravieţuire alături de el sau în subordinea lui! Ba chiar e indicat pentru fiecare om să înveţe cum să se ferească de el, sau să gestioneze mai eficient relaţia cu el. Refuzând, pe cât posibil, statutul de victimă! Tu ce faci dacă psihopatul e prea aproape de tine?Dacă ai în anturaj astfel de invivizi, şi ai recunoscut psihopatul din descrierile mele, ai de ales. Între statutul tău de VICTIMĂ neputincioasă, şi cel de student, dispus să înveţe să supravieţuiască şi în condiţii extreme. Presiunile civilizaţiei şi societăţii de consum te obligă practic să te adaptezi. Cu opţiunea să nu o faci, şi să rişti să decazi mai mult decât ţi-ai imaginat vreodată că e posibil. Riscul de a intra în starea de victimă. De a suferi agresiunea pe care psihopatul de lângă tine o administrează. Riscul de a ajunge la burn-out (consum mental maxim, cu cădere în depresie majoră) este mai mare ca niciodată! Salve futonation, Am fost si eu la aceasta individă CONSUELA, ACTUALA SIANA, pentru ca eram cu coaiele pline si fusesem intrigat de poze, poezii si de recenzia insului de mai sus. Ce sa va zic, pe mine experienta asta m-a pus serios pe ganduri sa ma las de curvasaraie. Sunat, programat imediat, ca e genul primul venit bla bla. Cand ajung in fata blocului o vad pe babornița cu o plasa de rafie stătea miloaga la usa, nu nimerea sa deschida. M am retras puțin să o las sa intre sa nu fac vreo gafa si dupa intru și eu. Intru in scara ce sa vezi, babeta înfuleca parizer cu pâine în casa scării, pe trepte. S a scuzat că e ruptă de foame, că peștele ii da procent. M-a întrebat dacă vreau și eu. Am refuzat-o Urc cu ea, mi-am facut filme, deja aveam dubii legat de erecție, mă gândeam că putea să fie vreo mătușa de la tara. Arată că o taranca expirată, fleoșcăită, sa nu zic uratica la fata dar inspira asa un fel de prostie. Bine proportinata pentru 45-50 ani. Dacă are doar 36 cum zice, e epavă. Intram amandoi in apartament ea se duce sa lase cumparaturile pe care le avea in mana, a mai luat 2-3 felii de parizer in bot, chiar îi era foame. Dau banii, 50 fin, oricum deja imi cam parea rau, se intoarce si creeaza un ambient eroric: stinge lumina si da pe taraf tv aproape la maxim. Deja radeam. Se dezbraca, ma dezbrac si incepe un oral mecanic si disperat de zici ca dadea cu tarnacopul. Prost rau, ras. Ii zic hai sa ne futem ca nu se mai poate. Mirosea a parizer că dracu. FK... În niciun caz, puțea că la fabrica de parizer. Ba pasa așa spartă nu mă gândeam să văd, nu e de mirare că pune x uri pe ea in poze, dar nu stiu ce era inauntru ca mi s-a facut rau. Candeala daia naspa. Cred ca facuse dus doar dimineata sau cu o seara inainte. Aa si imi zice "hai misionar ca sunt obosita" sigur fata mea si ea se uita pe taraf. Vroiam sa imi dau drumul cu orice sacrificiu asa ca o intorc in capra sa pot baga doar capul pulii ca metoda de siguranta impotriva mirosurilor neplacute, cah! Reusesc intr-un final pe ritmuri de manele și miros de parizer. Consuela era absorbita efectiv de taraf tv. Mi-am dat seama ca femeile astea habar n-au pe ce lume traiesc dar au impresii de mari combinatoare si ca eu sunt si mai prost contribuind la hranirea acestor iluzii. Plm m-am luat aiurea Locatie: cocina: 5 Oral: 2Normal:1Igiena: 0Gfe: -1Halat: 50 : : : : : : : : 1 Link spre comentariu
nutgex Reputație: -3 Postat Iunie 1, 2017 Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2017 Cu ce mint, mai tembelule ? Nu vede toata lumea ca ma hartuiesti, ca stai non stop numai pe topicul meu ? Nu tu postezi in nestire niste facaturi de recenzii in care sustii ca m-ai vizitat ? Deci, inseamna ca esti beat si ai fantezii cu babe ?Personalitatea paranoida Paranoicul, indiferent de modul in care se manifesta tulburarea sa psihica, este prin excelenta un mare egocentric. Mai mult decat atat, egocentrismul este impins aici la nivelul, agravant, de megalomanie. Pentru paranoic eul propriu este centrul oricarei realitati, al oricarei alte persoane, al oricarei dimensiuni sau realitati palpabile sau imaginare. Paranoicul este, pentru el insusi, un gen de divinitate atotputernica. In romanul „Demonii” al lui Dostoievski este descris un personaj cu astfel de tendinte. Acesta considera ca nu exista Dumnezeu, deci el isi aroga statutul de Dumnezeu. Ca urmare, acest personaj considera ca poate decide asupra propriei vieti si asupra propriei morti dupa cum doreste fiinta sa „divina”, si, ca urmare, are o totala disponibilitate pentru sinucidere (pentru a-si putea demonstra starea de „nelimitare divina”). Pacientul paranoic manifesta o mare rigiditate. Rigiditatea se manifesta in plan mental prin ideile prevalente. In mintea unui astfel de pacient exista unul sau mai multe nuclee paranoide, sau, altfel spus, un amalgam de emotii, afecte, stari pshice, structurate in jurul unei idei dominante (cel mai frecvent, o idee falsa). Ideea prevalenta (una sau mai multe) produce o restructurare a filozofiei despre lume si viata a pacientului respectiv. Astfel se ajunge la interpretativitate. Altfel spus, viziunea sau gandirea persoanei in raport cu orice subiect este filtrata prin prisma ideii prevalente. Se ajunge la ideile delirante, la deliruri cu tematici variate. Astfel, perceptia mentala obiectiva asupra realitatii este deformata, distorsionata, devine profund subiectiva. 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 1, 2017 Pana vei pleca in vacanta, te astept, sa te consolezi, cu mine! 0737662980 100 euro / ora https://www.youtube.com/watch?v=bvKxnjVZ8TI 1 Link spre comentariu
nutgex Reputație: -3 Postat Iunie 1, 2017 Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2017 Mars, ma, paduchiosule, ca pe tine te ocolesc si traseistele de 10 ron, cand te vad ca te certi singur pe strada si iti dai cu pumnii in cap ! Te crezi la campionatul sudalmilor si vrei sa fii pe primul loc ? Oligofrenul dracului !Mars, ma, paduchiosule, ca pe tine te ocolesc si traseistele de 10 ron, cand te vad ca te certi singur pe strada si iti dai cu pumnii in cap ! Te crezi la campionatul sudalmilor si vrei sa fii pe primul loc ? Oligofrenul dracului !Mars, ma, paduchiosule, ca pe tine te ocolesc si traseistele de 10 ron, cand te vad ca te certi singur pe strada si iti dai cu pumnii in cap ! Te crezi la campionatul sudalmilor si vrei sa fii pe primul loc ? Oligofrenul dracului ! Poftiți atitudine 1 Link spre comentariu
nutgex Reputație: -3 Postat Iunie 1, 2017 Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2017 In mod sigur imi voi atrage o gramada critici... dar fatuca asta chiar numai merita din puctul meu de vedere aceste post-uri pozitive.[/font][/background]Am vizitat si eu aceasta "poeta" de mai multe ori... totul a fost chiar super pana la ultima vizita cand mi-am jurat ca nu mai calc pe acolo. Am sunat pe telefonul de clienti fideli......in fine am trecut la fapte ... dupa un oral meserias facut cu frisca, gheta, suc, fructe (cei care au fost stiu foarte bine) vreau sa trec la un normal... nu se poate trebuie sa merg putin la baie ca sunt prea excitata zice ea... nici nu imi trecea prin cap ce avea sa se intample.Se intoarce si trecem la fapte .... surprize... dupa cateva minute vad balonasul plin de sange ... dau fuga la baie ma spal ....si ce vad in WC? tampax-ul fireste, proasta nu a tras apa bine.Fata a fost la baie era prea excitata nu? ... vrajeli de stoarfa... isi cere scuze ca tocmai ia venit ciclu... o intreb de ce vrea sa ma prosteasca ca stia foarte bine ca este pe ciclu... minciuni si scuze...Imi promite ca se va revansa data viitoare ...promisiuni.... iar daca vreau acum imi face un oral si anal ce nu am mai vazut.Purcede a-mi face oralul ... cu de toate, limbi peste tot, gheata cu pepsi... ma corupe si la anal... dupa cateva onduiri scot penisul din ea si ce imi vede ochii mei ?...balonasul plin de cacat....aceasi nesimtire....nesimtitaM-am enervat rau de tot ... am facut dus si la plecare i-am cerut absolut toti bani inapoi... binenteles au inceput comentariile... [/size][/color]amenintari ca are prieteni la politia capitalei... in final mi-a dat toti bani si am plecat..PS: Ce s-a intamplat cu ea de s-a schimbat? Si-a luat lumea in cap ca ar fi vedeta pe acest site si a uitat de cele mai elementare lucruri.Cu siguranta are user deoarece mi-a tot pomenit de acest site ... m-am dat necunoscator... ma tot intrebat la care gagici am mai fost de pe acest site...Ce faci fa taratuta,șantajezi si ameninți clienții cu relațiile pe care le ai la politia capitalei? 5-7 ani de parnaie la targsor scrie pe tine.PS.Primesti clienți când ești pe ciclu fără sa le spui asta si ai pretenții ca ești curva de lux?Cat de jegoasa si scarboasa poti sa fi fa târâtură?Aia cu pula plina de căcat n-o mai comentez ca imi vine sa vomit pe tine de scârbă 1 Link spre comentariu
nutgex Reputație: -3 Postat Iunie 1, 2017 Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2017 Pipilica cel clonattu mananci la greu rahat.Dupa ce ai fost banat,iar, pe topic, mi-ai intrat.Pisicutz te raspopeste,ca esti de Doamne fereste,dar, tu, fiind os de pestete lupti cu noi, toti, orbeste. Zici ca cine te-a facut, te-a facut in dusmanie, din razbunare, de ai iesit asa defect. Dai la orice numai interpretari sociopate, ai o imaginatie extrem de bolnava si limitata. Nu faci decat sa descrii mediul care ti-e, vad, destul de cunoscut, familiar, tie, in care traiesti tu. Eu nu am legatura cu lumea ta. Daca te duci la bancomat sa scoti bani, incepe bancomatul sa te injure, asa ca nu vorbi tu despre lucruri pe care nu ti le poti permite ! : : : : : : : : : : : : DUSMANIA SI URA AU LOC DOAR IN SUFLETELE MICI 1 Link spre comentariu
nutgex Reputație: -3 Postat Iunie 1, 2017 Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2017 Pipilica cel clonattu mananci la greu rahat.Dupa ce ai fost banat,iar, pe topic, mi-ai intrat.Pisicutz te raspopeste,ca esti de Doamne fereste,dar, tu, fiind os de pestete lupti cu noi, toti, orbeste. Zici ca cine te-a facut, te-a facut in dusmanie, din razbunare, de ai iesit asa defect. Dai la orice numai interpretari sociopate, ai o imaginatie extrem de bolnava si limitata. Nu faci decat sa descrii mediul care ti-e, vad, destul de cunoscut, familiar, tie, in care traiesti tu. Eu nu am legatura cu lumea ta. Daca te duci la bancomat sa scoti bani, incepe bancomatul sa te injure, asa ca nu vorbi tu despre lucruri pe care nu ti le poti permite ! : : : : : : : : : : : : DUSMANIA SI URA AU LOC DOAR IN SUFLETELE MICICred ca tie nu ti-e bine in libertate, nu ai conditii bune de trai si nu esti capabil sa iti procuri nici strictul necesar si cauti cu tot dinadinsul sa faci ceva care sa iti ofere siguranta zilei de maine intr-un penitenciar, de ma tot hartuiesti, stresezi clientii, agresezi tuturor vederea cu injurii, grosolanii, limbaj agresiv, amenintari. Cum identifica Hitler psihopatul necesar Gestapo-uluiSe spune că oameni recrutaţi de dictator pentru Gestapo (poliţia de stat) primeau, în timpul instrucţiei lor, un căţel (Ciobănesc german). Petreceau cu el luni de zile, şi îl instruiau. În mijlocul antrenamentelor dure şi al ororilor războiului, acel prieten canin devenea singurul suflet apropiat şi prietenos. Singura oază de normalitate. La finalul pregătirii, absolventul primea ordinul să ia cuţitul şi să taie gâtul prietenului său canin! Doar un psihopat autentic era capabil să execute fără ezitare acest ordin! Iar faptul că executa ordinul era dovada că instruirea a reuşit! Că omul este suficient de aplatizat emoţional pentru a fi manipulat, dominat şi folosit în orice scop! Ce prestație poate avea cineva care aruncă astfel de jigniri?! 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 1, 2017 Personalitatea paranoida Paranoicul, indiferent de modul in care se manifesta tulburarea sa psihica, este prin excelenta un mare egocentric. Mai mult decat atat, egocentrismul este impins aici la nivelul, agravant, de megalomanie. Pentru paranoic eul propriu este centrul oricarei realitati, al oricarei alte persoane, al oricarei dimensiuni sau realitati palpabile sau imaginare. Paranoicul este, pentru el insusi, un gen de divinitate atotputernica. In romanul „Demonii” al lui Dostoievski este descris un personaj cu astfel de tendinte. Acesta considera ca nu exista Dumnezeu, deci el isi aroga statutul de Dumnezeu. Ca urmare, acest personaj considera ca poate decide asupra propriei vieti si asupra propriei morti dupa cum doreste fiinta sa „divina”, si, ca urmare, are o totala disponibilitate pentru sinucidere (pentru a-si putea demonstra starea de „nelimitare divina”). Pacientul paranoic manifesta o mare rigiditate. Rigiditatea se manifesta in plan mental prin ideile prevalente. In mintea unui astfel de pacient exista unul sau mai multe nuclee paranoide, sau, altfel spus, un amalgam de emotii, afecte, stari pshice, structurate in jurul unei idei dominante (cel mai frecvent, o idee falsa). Ideea prevalenta (una sau mai multe) produce o restructurare a filozofiei despre lume si viata a pacientului respectiv. Astfel se ajunge la interpretativitate. Altfel spus, viziunea sau gandirea persoanei in raport cu orice subiect este filtrata prin prisma ideii prevalente. Se ajunge la ideile delirante, la deliruri cu tematici variate. Astfel, perceptia mentala obiectiva asupra realitatii este deformata, distorsionata, devine profund subiectiva. Bai prostovanule, asta a fost o postare de-a mea, o replica de-a mea pentru tine. Vad ca iti plac multe dintre replicile mele, din moment ce te folosesti de ele, ca sa pari si tu mai mult decat esti, paduche cu doua clase. Este ca si cum mi-ai fura pozele si ai spune ca sunt ale tale. In afara de injuraturi si insulte, nu te duce capul sa spui nimic. 1 Link spre comentariu
nutgex Reputație: -3 Postat Iunie 1, 2017 Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2017 Bai prostovanule, asta a fost o postare de-a mea, o replica de-a mea pentru tine. Vad ca iti plac multe dintre replicile mele, din moment ce te folosesti de ele, ca sa pari si tu mai mult decat esti, paduche cu doua clase. Este ca si cum mi-ai fura pozele si ai spune ca sunt ale tale. In afara de injuraturi si insulte, nu te duce capul sa spui nimic.Ce teama sa impuna minciunile tale gogonato? Ameninți clienții cu relațiile tale?? Ai văzut că DIICOT e pe urma voastră, vă destructurează curând rețeaua 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 1, 2017 Cine dintre voi, baieti, vrea sa ma insoteasca, astazi, la cumparaturi ? Vreau sa imi cumpar costum de baie, bikini, sutiene si alte lenjerii sexy si mi-ar fi de ajutor parerea voastra atunci cand le voi proba, la cabina de proba, sa stiu in care imi sta mai bine si pe care le aleg. 0737662980 100 euro / ora 1 Link spre comentariu
nutgex Reputație: -3 Postat Iunie 1, 2017 Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2017 Unde credeti ca a invatat Siana umilinta? Uro, scato, supt pula din cur, dominare si umilinta crunta? In Buzau? In Poplaca, jud. Sibiu? La Debrecen? Ei bine NU! IN JAPONIA! Acolo sunt cei mai perversi oameni din lume. Acolo fac aia sex cu pisat, cu voma, cu cacat, adica exact specialitatile Sianei, fosta Consuela. Dupa ce a prestat o perioada in Ucraina la strada, nu a mai suportat bataile si umilintele si a plecat in Japonia cu un turc sau ceva de genul. Japonezii au fost cei care au frant orice urma de umanitate din ea si i-au impus cele mai mari perversiuni ale universului... In acest articol vast, printre alte lucruri apare si prostituata CONSUELA (actuala SIANA) care povesteste din pataniile vietii ei: http://www.opiniastudenteasca.ro/reportaj/povesti-fara-timbru/traficul-de-dragoste-vie-se-face-la-sosea.html Cititi si va minunati! 1 Link spre comentariu
nutgex Reputație: -3 Postat Iunie 1, 2017 Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Telefon: parintele_pipilica Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2017 Si inca ce bine te cunosc! Cred ca in postarile mele am descris foarte bine ce prestezi, cum prestezi samd. ARATA-MI POSTAREA IN CARE AM ZIS CA NU AM FOST LA TINE!Ce detalii mai vrei? Vrei sa iti desenez schita tonei in care prestezi sa o postez? Vreo poza cu usa ta pe care scrie CABINET AVOCAT sau poze din casa?Vrei sa postez conversatiile in care te plangeai ca vine nu stiu ce sarbatoare si nu ai bani de cadou pentru aia mica? Sau in care te plangeai ca nu iti mai ajung banii pentru... nici nu mai zic ca nu e frumos... NU O SA LE POSTEZ din respect pentru mine ca nu postez conversatii private. Imi mancai din palma si din cur cand venem la tine si nu aveai curajul sa ridici ratul din pamant si acum esti tare in gura pe net...Iar nu ti-ai luat medicamentele? Nu mai baga raca mamaie! A spus ca bolnavi sunt aia care vin la tine sa-i futi in cur si sa te caci pe ei. Eu unul nu am o problema cu ei. E dreptul lor sa ceara ce servicii vor.DAR EU NU SUNT INCLUS ACOLO! Eu veneam la tine ca stapan. Luai apa calda in gura si iti dadeam in gat pana vorbeai pakistaneza. Apoi imi lingeai talpile si imi dadeai limbi in fund pana iti tremurau falcile! SI NU E DE RAU! ERAU SERVICII EXCELENTE! Eu cand ma duceam la ea o dominam de fiecare data asa ca mananca cacat! Si eu as numi-o WC pentru ca ofera niste servicii mai extreme... E de apreciat. Nu cu toate poti sa faci EFECTIV CE VREI! Un LIKE la faza asta!CE E GRAV E CA NU RECUNOASTE SI SE DA PRINTESA!Siano, NU CUMVA TU ESTI DE FAPT VIRGINA? Si clientii vin la tine doar sa iti dea bani si sa plece? Ia zi! Salve futonation, Am fost si eu la aceasta individă CONSUELA, ACTUALA SIANA, pentru ca eram cu coaiele pline si fusesem intrigat de poze, poezii si de recenzia insului de mai sus. Ce sa va zic, pe mine experienta asta m-a pus serios pe ganduri sa ma las de curvasaraie. Sunat, programat imediat, ca e genul primul venit bla bla. Cand ajung in fata blocului o vad pe babornița cu o plasa de rafie stătea miloaga la usa, nu nimerea sa deschida. M am retras puțin să o las sa intre sa nu fac vreo gafa si dupa intru și eu. Intru in scara ce sa vezi, babeta înfuleca parizer cu pâine în casa scării, pe trepte. S a scuzat că e ruptă de foame, că peștele ii da procent. M-a întrebat dacă vreau și eu. Am refuzat-o Urc cu ea, mi-am facut filme, deja aveam dubii legat de erecție, mă gândeam că putea să fie vreo mătușa de la tara. Arată că o taranca expirată, fleoșcăită, sa nu zic uratica la fata dar inspira asa un fel de prostie. Bine proportinata pentru 45-50 ani. Dacă are doar 36 cum zice, e epavă. Intram amandoi in apartament ea se duce sa lase cumparaturile pe care le avea in mana, a mai luat 2-3 felii de parizer in bot, chiar îi era foame. Dau banii, 50 fin, oricum deja imi cam parea rau, se intoarce si creeaza un ambient eroric: stinge lumina si da pe taraf tv aproape la maxim. Deja radeam. Se dezbraca, ma dezbrac si incepe un oral mecanic si disperat de zici ca dadea cu tarnacopul. Prost rau, ras. Ii zic hai sa ne futem ca nu se mai poate. Mirosea a parizer că dracu. FK... În niciun caz, puțea că la fabrica de parizer. Ba pasa așa spartă nu mă gândeam să văd, nu e de mirare că pune x uri pe ea in poze, dar nu stiu ce era inauntru ca mi s-a facut rau. Candeala daia naspa. Cred ca facuse dus doar dimineata sau cu o seara inainte. Aa si imi zice "hai misionar ca sunt obosita" sigur fata mea si ea se uita pe taraf. Vroiam sa imi dau drumul cu orice sacrificiu asa ca o intorc in capra sa pot baga doar capul pulii ca metoda de siguranta impotriva mirosurilor neplacute, cah! Reusesc intr-un final pe ritmuri de manele și miros de parizer. Consuela era absorbita efectiv de taraf tv. Mi-am dat seama ca femeile astea habar n-au pe ce lume traiesc dar au impresii de mari combinatoare si ca eu sunt si mai prost contribuind la hranirea acestor iluzii. Plm m-am luat aiurea Locatie: cocina: 5 Oral: 2Normal:1Igiena: 0Gfe: -1Halat: 50 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 1, 2017 Salve futonation, Am fost si eu la aceasta individă ... Cacanarule, oxiurule, nu te mai forta sa devii vedeta ! Du-te la dezintoxicare, daca esti intoxicat cu feromonii mei, nu mai sta atat de mult cu nasul in curul meu, ca ma iriti la cur ! A venit la un masaj, la mine, doctorul tau si mi-a dat un videoclip cu tine, pe care l-ai facut cand erai inchis la sanatoriu si iti imaginai ca esti vedeta rock : 1 Link spre comentariu
robotelreclama Reputație: 2 Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Ce babă tâmpită Am citit câteva postări și m am căcat pe mine de râs Chiar face fantezii uro, scato? Se caca pe ea clienții? Câtă degradare... Ce scârboșenie...... Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 1, 2017 Ai morotul incins ? As vrea sa ti-l calaresc si accelerez ... Suna-ma, daca ai chef de o tura ! Suie-ma pe motorul tau ! 0737662980 450 ron / ora 1 Link spre comentariu
robotelreclama Reputație: 2 Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Nu cred că arăți bine pe motor, sunt preferate fetele tinere, care au ce arăta... Matale la 45 de ai ești că piftia 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate