siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 30, 2016 Intr-o lume plina de falsitate si banal, eu sunt imitatia propriului meu original. 0737662980 450- 500 ron / ora poze noi 2 1
siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 31, 2016 Buna dimineata, dragilor ! Pe cine s-a trezit cu un cucui mare si este foarte cucuiat, doctorita Siana il pofteste la cabinetul ei individual sa ii ofere leacul de care are nevoie ! Hai sa cream, nu doar sa procream ! Te astept pe la mine, daca iti plac jocurile, fanteziile si fetish-urile erotice ! 0737662980 450-500 ron / ora poze noi 2 1
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2017 buna in draci Multumesc frumos ! Pe deasupra, mi-o si trag in draci. 2 1
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2017 Un an nou plin de prospetime si fericire, tuturor ! Sa va mearga bine ! Multumesc tuturor celor de la care am primit mesaje cu urari de anul nou !
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=l2ehFJYdiGI
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2017 Dupa cum se vede-n zare,noul an linistit paresi aduce in spinarezile care mai de care.Sa-nchinam in cinstea luisi-apoi in cinstea oricui ! Va urez, intai de toate,s-aveti zile luminate,ferestrele sufletului spalate,de moloz si de pacate !Toti, cu inimi mai curate,bucurosi de-un nou oaspete,care-acum la usa bate,sa-l primiti cu bucuriesi ca el, pe inc-o mie ! Vesnic tanara va fieinima si sa va batamereu, doar pe calea dreapta !Hai noroc si viata lunga,cat credeti c-o sa v-ajunga !La multi ani !
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2017 Asta-i muzica pt babe Tu vrei sa incepi cu stangul anul asta si sa-ti dai foc la valiza din start ? Ti-am spus eu ca te vei impiedica ? Vad ca te-ai impiedicat chiar de pragul noului an ... Nu este bine sa incepi un nou an din viata, bantuit de nemultumirile din trecut.
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2017 Un an bun, care sa-ti mearga la inima, incepe cu o zana buna ca mine, care-ti poate indeplini multe dorinte ascunse. Suna-ma, pentru o restartare totala ! 0737662980 450- 5oo ron / ora
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 3, 2017 Postat Ianuarie 3, 2017 Tu vrei sa incepi cu stangul anul asta si sa-ti dai foc la valiza din start ? Ti-am spus eu ca te vei impiedica ? Vad ca te-ai impiedicat chiar de pragul noului an ... Nu este bine sa incepi un nou an din viata, bantuit de nemultumirile din trecut. Esti superstitioasa? Iti dau vitamine sa-ti treaca
livlu58 Reputație: 19 Postat Ianuarie 3, 2017 Postat Ianuarie 3, 2017 Acoperă pizda cu x-uri sa nu se vadă cât e de spartă/distrusa
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2017 Acoperă pizda cu x-uri sa nu se vadă cât e de spartă/distrusa Imi pare rau pentru tine ca incepi un nou an asa de suparat pe viata, asa incrancenat si asa de dezamagit de ceilalti. Se spune totusi, ca un om in situatia ta, trebuie sa cerceteze mai intai, daca problema nu se afla la el.
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2017 Esti superstitioasa? Iti dau vitamine sa-ti treaca Sunt clarvazatoare. Ce-ai patit ? I-ai furat pastilele lui Pipilica, ai baut apa dupa el ?
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2017 Aho aho prieten bun,Care stai pe site acumI-a opreste-te din scrisSi asculta ce-am de zis !N-am intrat sa te stresez,Am intrat sa iti urezLa multi ani si fericireCasa plina de iubirePunga plina de multi bani,Sa traiesti intru multi ani !
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2017 Sub un cer inalt, de steleSi cu bani si fara bani,Intr-un miez frumos de noapteLumea-si spune:La multi ani ! Omenirea-i animata,de acelasi sentiment :bucuria care-ndata,pe buze de toti purtata,din inima-n inima-i data,unindu-ne pe moment. Bucuria de-a fi doi,de-a fi zeci, sute si miine transforma in faclii.Fara altii, ce-am fi noi?N-am fi mai saraci si goi ?Cui ne-am mai impartasi bucuria de-a trai ? Pana si ingerii, frati,de emotie, atinsi,devin mai imbujorati.Poftiti de va bucurati !Demonii, sunt toti invinsi.
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2017 Daca ti-ai inceput noul an cu mare pofta de iubit si de petrecut, petrecerea poate continua cu mine. Eu vin in calea poftelor tale si nu ma las pana nu pleci de la mine multumit. Te astept sa ciocnim un pahar de bucurie, in cinstea noului an ! 0737662980 100 euro /ora
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 4, 2017 Fie ca ai nevoie de un masaj relaxant, fie de o partida de sex ca in filme, fie de clipe romantice, fie de probarea unor fantezii, o intalnire cu mine te va satisface pe deplin, cu siguranta. Sunt cameleonica, ma adaptez rapid cerintelor si personalitatii fiecarui partener. Detin multe jucarii si lenjerie sexi. Ofer satisfactie exploziva si la telefon. 0737662980 450-500 ron / ora Ofer si pretind discretie, o buna igiena, bune maniere.
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 4, 2017 De la roz la maro-nchis, toate-ti fac pofta de lins.A mea-i faina rau de tot, iti scoate limba de-un cot.La mine intre picioare,vreau limbistul cel mai mare,sa-i spun cu nerusinare :- Astazi iti fac o favoare,casca, deci, gurita mare,ca azi din mine vei bea,cand ma vei finaliza ! 0737662980 450 ron / oraImagini atasate
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 4, 2017 Dragul meu internaut, care anu-ai inceput cu chef mare de iubitde distrat si tavalit,dupa ce-ai golit cinci oalede piftii si de sarmalesi platouri incarcatede prajituri si salate,dupa ce l-ai digeratpe Gogu facut carnat, te astept la mine-n patunde-ai de recuperat !Rezuma-ti viata la clipa,ca sa simti ca e traita !Fii de acum mai atent,daca traiesti in prezent !Nu-ti va fi de ajutorun proiect de viitordaca nu e sustinutde-un prezent intens trait,cand de prezent ai fugit,nici refugii in trecutfara un nou inceput.Hai sa te-nvat sa traiesti, mintea sa-ti aerisesti,sa fii proaspat, sa fii nou,sa ai mai mult libidou ! 0737662980 100 euro / ora
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 4, 2017 Vino sa-ti fac pofta de viata ! Sunt iubibila, sarmanta, joviala, sociabila, comunicativa. Daca nu cu o femeie ca mine ti se face pofta sa traiesti si sa faci deranj mare in pat, atunci cu cine ? 0737662980 100 euro / ora 3 1
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 4, 2017 esti minunata Multumesc ! Esti foarte dragut ! 3 1
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 4, 2017 Doresti in patul tau o femeie rafinata dar, in acelasi timp, dezbracata de inhibitii si prejudecati ? Sunt aici. Suna-ma sa vorbim despre fanteziile pe care le ai sau sa stabilim o intalnire, pentru a le pune in practica ! 0737662980 450-500 ron / ora 3 1
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 4, 2017 Iar esti cu limba de-un cotsi cu bale pe la bot,pe langa fundul meu gol,frumos si imbietor ? Sa-ti arat ca tin la tine,te las sa ma lingi ca-n filme.Aseaza-te langa patsi linge-ma prin ciorap ! Sezi in genunchi, cumintel,dragutule Masturbel,mai fa-ti labuta nitel,linge-ma prin chilotel ! Ma-ntind pe pat pentru tineca sa iti simt limba-n mine.Sa-ti alunce, Labus, limba ca pe derdelus ! Nu-ti tine limba somera,cand la fundul meu adera !Fundul meu ii da de lucrusi piersica-mi ii da sucul. 0737662980 450 ron / ora 3 1
Postări Recomandate