Sari la conținut

Fabia 0725835447 - noua in Bucuresti

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Asa cum am promis pe topicul altei tipe noi, revin cu recenzie si aici.

Inainte sa plec spre domnisoara manageriata de maricel drangoi am dat mai multe telefoane. Plec de la domnisoara si imi suna telefonul. Era Fabia care imi spune ca a avut un apel de la mine. Imi prezinta serviciile si preturile si ma hotarasc sa o vizitez. Intorc si in 10 minute ajung la ea. 

Locatia...se intra din strada Banului, intersectie cu calea Victoriei. Este chiar langa Eden.

Asa...sa trec la subiectul care ma intereseaza. Ma ia Fabia de jos, ajungem in apartament si imi cere banii. Ii intind 200 lei si ii spun ca vreau o finalizare total. Foarte surprinsa, imi spune ca pentru total mai trebuie pentru ca face doar la ora. Imi iau banii si dau sa plec dupa care se razgandeste. Nu prosop, nu dus, nu nimic. Ne dezbracam, pune prezervativul si incepe cu un oral slabut. Se pune capra, o bag putin in pasarica apoi imi spune sa incercam si anal. Acolo intra doar capul. Nu are lubrifiant, nu nimic. Am continuat cu normal si cam asta a fost.

Fabia, cam bronzata, cam de la tara si cam pusa pe facut bani.

Din discutiile noastre s-a ajuns la subiectul forum. Nici nu stia ce anunt are pe aici. Probabil diana este managerul.

Nu mai trec pe acolo.

si toate astea pe 200 ? :slap2 

nu pot sa zic decat atat ...te-a cam prostit ....si cu mare usurinta  :no2  in conditiile in care la Ploiesti practica si pe 50 de lei  

• Like 22
  • Minus 15
  • Oras:Bucuresti - Calea Victoriei
  • Oras:Bucuresti - Calea Victoriei
Postat

Asa cum am promis pe topicul altei tipe noi, revin cu recenzie si aici.

Inainte sa plec spre domnisoara manageriata de maricel drangoi am dat mai multe telefoane. Plec de la domnisoara si imi suna telefonul. Era Fabia care imi spune ca a avut un apel de la mine. Imi prezinta serviciile si preturile si ma hotarasc sa o vizitez. Intorc si in 10 minute ajung la ea. 

Locatia...se intra din strada Banului, intersectie cu calea Victoriei. Este chiar langa Eden.

Asa...sa trec la subiectul care ma intereseaza. Ma ia Fabia de jos, ajungem in apartament si imi cere banii. Ii intind 200 lei si ii spun ca vreau o finalizare total. Foarte surprinsa, imi spune ca pentru total mai trebuie pentru ca face doar la ora. Imi iau banii si dau sa plec dupa care se razgandeste. Nu prosop, nu dus, nu nimic. Ne dezbracam, pune prezervativul si incepe cu un oral slabut. Se pune capra, o bag putin in pasarica apoi imi spune sa incercam si anal. Acolo intra doar capul. Nu are lubrifiant, nu nimic. Am continuat cu normal si cam asta a fost.

Fabia, cam bronzata, cam de la tara si cam pusa pe facut bani.

Din discutiile noastre s-a ajuns la subiectul forum. Nici nu stia ce anunt are pe aici. Probabil diana este managerul.

Nu mai trec pe acolo.

Dragul meu,iti multumesc pentru vizita. si pentru recenzie. tin sa precizez ca nu am manager,colega mea doar ma ajuta cu forumul deoarece nu ma pricep prea bine.

• Oras:Los Angeles
Postat

Fabia, este adevarat ca ai prestat cu 50 lei la Ploiesti? La Bucuresti de ce ai tarife atat de mari? Ca doar nu esti nici mai tanara, nici mai frumoasa decat la Ploiesti?

• Like 6
Postat

Fabia, este adevarat ca ai prestat cu 50 lei la Ploiesti? La Bucuresti de ce ai tarife atat de mari? Ca doar nu esti nici mai tanara, nici mai frumoasa decat la Ploiesti?

la Bucuresti ie da lux si fraieri multi  :laugh2

• Like 21
  • Minus 15
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

si toate astea pe 200 ?  :slap2

nu pot sa zic decat atat ...te-a cam prostit ....si cu mare usurinta   :no2  in conditiile in care la Ploiesti practica si pe 50 de lei  

Stiu ca m-a prostit. Aseara chiar m-am intalnit cu niste prieteni de aici, de pe forum si am recunoscut ca ieri am pierdut 200+150 lei aiurea.

N-am stiut ca a mai fost si in ploiesti

Dragul meu,iti multumesc pentru vizita. si pentru recenzie. tin sa precizez ca nu am manager,colega mea doar ma ajuta cu forumul deoarece nu ma pricep prea bine.

Recomandari:

- scoate analul din meniu pentru ca nu e de tine sau macar da 30 de lei pe un lubrifiant, poate intra mai mult de 2 cm.

- nu mai incerca sa fraieresti

- trimite-ti clientul la dus in momentul in care se hotaraste sa ramana

- fa-ti si tu dus dupa ce isi face clientul

- scade preturile. Raportat la aspect si servicii, pretul corect e de 80 cu 150 in cel mai fericit caz. 

• Like 3
  • Minus 7
Postat

Ar fi fost ok sa inceapa cu tarifele de la Ploiesti si sa creasca pe masura ce creste si calitatea serviciilor ei.

Eu astept raspunsul ei.

• Like 6
Postat

Ar fi fost ok sa inceapa cu tarifele de la Ploiesti si sa creasca pe masura ce creste si calitatea serviciilor ei.

Eu astept raspunsul ei.

nici chiar , ca la Ploiesti chiria este cu mult mai mica decat locatia de la Victoriei , dar nici la tariful acesta de acum 

• Like 17
  • Minus 15
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu astept raspunsul ei.

io cre`ca a vazut cainii cu covrigi in coada pe victoriei  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

io cre`ca a vazut cainii cu covrigi in coada pe victoriei  :laugh2

Din contra ,este aglomeratie si nu ai unde sa parchezi

• Like 8
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...