adam23 Reputație: 66 Postat Decembrie 16, 2016 Postat Decembrie 16, 2016 Am sunat-o si eu,dar mi se parut cam ciudata. A inceput prin a-si justifica pretul mai mare (eu nu i-am cerut sa explice nimic, iar daca ar stii cand platesc eu unele ar amuti). O alta problema este ca s-ar putea sa nu stie ce inseamna cunilingus si anilingus. Parea ceva "foarte imposibil"(stiu ca <imposibil> nu are grade de comparatie,dar este o formulare des intalnita in creierasul unora). Mi se pare deocamdata prea complicat, chiar daca m-a incitat revizia palosului (suna mai bine decat "recenzia") cand sau cat?
milionarul excentric Reputație: -36 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:PENTHOUSE Oras:PENTHOUSE Postat Ianuarie 21, 2017 poate se mai actualizeaza....cere 100 euro pe ora si servicii.... nimic aproape! 1 2
k3nny Reputație: 230 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:BUC & CTA Oras:BUC & CTA Postat Ianuarie 23, 2017 Din cele 2 poze de mai jos, in prima e cineva cu pielea mult mai buna decat in a doua (si nu, nu e vorba de iluminare, poza profi etc).Are tatuajul care apare in prima poza???In a doua, pielea nu e rea dar nici pe departe ca in prima.Ar putea sa fie ea in prima poza, dar cel putin cu cateva luni sau ani in urma.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum