romario24 Reputație: 33 Postat Iunie 16, 2017 Postat Iunie 16, 2017 Servicii proaste rau , vorbește mult și prost te plictisește ... aspect fizic mică de statura și plină .100 RON fin. De revenit NICIODATĂ . 1
samos Reputație: 34 Postat Iunie 20, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 20, 2017 Da, s-a schimbat mult de când am cunoscut-o, ultima oara era băută, chiar daca era 11 dimineata, iar veverita cam dădea la nas... rău.
consinho Reputație: 6 Postat Iunie 21, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 21, 2017 Nu cumva veveritza da semne de boala?
papp aly Reputație: 8 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Asa...Apreciez toate tentavile de redactare a unor texte de proza scurta, descriptiva.Eu va multumesc tuturor, atat potentilor cat si impotentilor, participanti la discutie.Eu , Alina, cea care v- a gazduit, care v- a primit la ea in casa fara sa va deranjeze vreodata cu ceva, va rog frumos sa va aduceti aminte de bunul simt pe care l ati dobandit acasa la voi, in primii 7 ani de viata.V am primit pe toti la mine, cu drag si cu bun simt.Nu sunt bolnava, beau uneori , cand mi e mult prea greu. Dar asta nu va da dreptul de a ma denigra.Voi vreti sex in loc de masaj.Voi aveti neveste si copii acasa dar cautati mereu ceva nou.Inedit.Wow! Rog initiatorul firului de conversatie sa il faca sa dispara.Cu respect, ptr voi toti, Alina Haas - Papp.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 28, 2017 Alinutaaa...am si io o antrebare pentru tini: in afara di masaj, uneori, tu fasi si sex contra cost ??? 4
papp aly Reputație: 8 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Alinutaaa...am si io o antrebare pentru tini: in afara di masaj, uneori, tu fasi si sex contra cost ???Da .Mai mereu.Aproape cu toti clientii.Doar ca se simt bine si apoi comenteaza.Ciudat! Si nu sunt Alinuta.Sunt Alina.
papp aly Reputație: 8 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Da .Mai mereu.Aproape cu toti clientii.Doar ca se simt bine si apoi comenteaza.Ciudat! Si nu sunt Alinuta.Sunt Alina.Imi fac publica si adresa.Strada Salciilor nr 13 b.Si numarul de telefon: 0766.836103.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 28, 2017 Alinutaaaa...no da di gard, ti rog io mult!!! Iai primit pi tati la tini cu drag si bun simt...ka sa li iei bani...ka doar nu fasiai gesturi caritabile. Atunsea cind li iei bani, dak nu li convini kum li iei bani...are dreptu sa comenteze. Cati convine tii (si or fost baeti cari teor laudat) ka nuti convini tii (atunsea cind spun lucruri trasnite...ka iesti neserioasa ku programarili)...iei tat vor comenta. Dak iai primit cu damf di vodca iesind pi nari, ca tio fi greu tii sau nu, vor comenta lucru asta...cai normal sa fii asa, ka doar nisi tu nu teoi duce la vrun stomatolog cari pute a circiuma. Faza ku denigrarea draguta mia Alinutaaa...ie cusuta numa ku ata alba ! Atunsea cind oi decis sa suji pula pi bani nu moi mere triaba ku denigrarea. Cati plasi tii cuvantu, ca nu tio plasi..asta ie !!! O fost decizia ta...iara decizia ta no fost sa ti calugaresti...sa renunti la lucrurili lumiesti an contu unei vieti plini di moralitate si spiritualitate...ci oi dicis sa ti futi pi bani. Dak tu consideri cai o denigrare asta...ie cam too late !!! Stii ci zik ??? 4
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 28, 2017 Dubla postare...scuzi !!!
samos Reputație: 34 Postat Iunie 28, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 28, 2017 Nu cred ca am fost nepoliticos, doar mi-am exprimat nemulțumirile. Imi pare rau ca ai ajuns aici sta de repede . Sincer, când te-am cunoscut am crezut ca am gasit in sfarsit graalul constantei, din pacate vis destramat din fașă. Succes in continuare ! 1
papp aly Reputație: 8 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Dubla postare...scuzi !!! Ai dreptate , colega.De maine sug pula fara sa mai beau si fara sa comentez.Noapte buna! 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 28, 2017 Colega...ciei 7 ani di acasa zik sa nu comentiezi ku gura plina ! Ciel moi bini cind suji pula ie sa o balesti si sa o molfai di drasii so ia...lasa comentariili pi seama lor dupe cie li fasi asta. Sa viezi porma laude dila iei !!! Noapti buna si tii !!!
papp aly Reputație: 8 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Colega...ciei 7 ani di acasa zik sa nu comentiezi ku gura plina ! Ciel moi bini cind suji pula ie sa o balesti si sa o molfai di drasii so ia...lasa comentariili pi seama lor dupe cie li fasi asta. Sa viezi porma laude dila iei !!!Noapti buna si tii !!!Colega...ciei 7 ani di acasa zik sa nu comentiezi ku gura plina ! Ciel moi bini cind suji pula ie sa o balesti si sa o molfai di drasii so ia...lasa comentariili pi seama lor dupe cie li fasi asta. Sa viezi porma laude dila iei !!!Noapti buna si tii !!!Aoleuuuu!!! Ma doare burta de ras.Mulțam fată!Acum mi a trecut supararea! 3
papp aly Reputație: 8 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Nu cred ca am fost nepoliticos, doar mi-am exprimat nemulțumirile. Imi pare rau ca ai ajuns aici sta de repede . Sincer, când te-am cunoscut am crezut ca am gasit in sfarsit graalul constantei, din pacate vis destramat din fașă. Succes in continuare !Cand cauti un potir trebuie sa l poti umple cu ceva!Tu nu ai prea reusit.Si asta ti o spun acum, treaza!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Lovitura sub centura gen Pam paammm
samos Reputație: 34 Postat Iunie 28, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 28, 2017 Potirul e un păhărel, la matale e ditamai damigeana. Nu am complexe de mărime, am centimetru acasa si stiu unde ma aflu, nu e asa rau. In schimb mirosul de pussy la saramura si tirajul de florin piersic nu se uita asa de usor.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Ar fi necesara o poza cu potirul, dar si cu scobitoarea baiatului ! Pentru clarificare ! Va rugam postati cele 2 ... cerinte
papp aly Reputație: 8 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Lovitura sub centura gen Pam paammmSub centura nu este nimic.Nimic interesant pentru un scorpion(care sunt)
samos Reputație: 34 Postat Iunie 28, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 28, 2017 Fa-i o vizită si comentează dupa fane. Femeia nu știe cu cine vorbeste, tot ce a trecut pe la ea a ii pare pula mică . Acum, dacă ma gandesc chiar nu era largă,dar problemele sunt la mansarda.
papp aly Reputație: 8 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Potirul e un păhărel, la matale e ditamai damigeana. Nu am complexe de mărime, am centimetru acasa si stiu unde ma aflu, nu e asa rau. In schimb mirosul de pussy la saramura si tirajul de florin piersic nu se uita asa de usor.Ar trebui sa ai complexe.Iar mirosul...cred ca esti hipersensibil.Eu spun sa ti cauti o partenera pe minimasura ta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Pentru un adevarat scorpion, sub centura fiecaruia se afla un punct sensibil ! In bine sau in rau, care poate fi folosit in functie de situatie. Un scorpion adevarat gaseste totul interesant.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Fa-i o vizită si comentează dupa fane. Femeia nu știe cu cine vorbeste, tot ce a trecut pe la ea a ii pare pula mică . Acum, dacă ma gandesc chiar nu era largă,dar problemele sunt la mansarda. Nu ma bag in scandalul vostru, eu vreau pozele voastre ! )))))) Si .. ori e potir, ori damigeana, ca nu mai inteleg !!!!!!!!!!!!
samos Reputație: 34 Postat Iunie 28, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 28, 2017 Vad ca doamna si -a dat numele complet mai sus. Vezi facebook 😉
samos Reputație: 34 Postat Iunie 28, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 28, 2017 Nu era omule largă, dar dacă jignirile ei se rezuma la marime, trebuia sa zic si eu ceva.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum