luca25 Reputație: 9 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 24, 2014 Salutare stimati confrați, vizitat din nou pe domnișoara ieri.. Stiind ca Duminica lucreaza cu persoane care au mai fost cel putin de 2 ori la masaj.. In fine, am ales masajul cu pietre calde, având in vedere frigul de afara.. Stat 2 ore, suma fiind confi.. )), am beneficiat si de body masaj, erotic, din cate mi a zis nu face la toti in functie de persoana, de comportamentul, temperamentul pers respective.. In fine nu face de la prima ședință de masaj. Pentru a ne elibera corpul si mintea am inceput cu cateva min de meditație apoi ma infasurat intr un cearceaf si asezand pietrele calde pe gambe, genunchi, coapse fese, zona coxala, sciatica, coloana, omoplati, ceafa.. Stat asa pana au început sa se raceasca pietrele, apoi inceput cu un masaj soft de relaxare, incepand cu membrele inferioare, posterioare, cap(dupa mas capilar am fost acoperit pe cap cu un prosopel cald.. O adevărată desfătare, dupa mas zonelor extreme a urmat masjul cu pietrele calde wowwww,relaxarea a fost asa de profunda ca nu am cuvinte sa descriu! A continuat peste tot cu masajul soft apoi cu relax soft, apoi mi a trosnit oase de care nu aveam habar ca le am! Au urmat cateva minute de pauză in care am fost infofolit cu cearceaf cald.. La final a urmat un body masaj, finger masaj, facut cu multa daruinta, senzualitate, hormonii mei o luase razna.. Lucreaza toate zonele cu corpul ei.. Fata, piept, abdomen, coapse, zona intima.. Te copleșesti sub miscarile ei.. Iar masajul erotic.. Pffff fenomenal, nu am cuvinte, nu stiu nici după atatea vizite la ea cum poate face chestiile ale pt junior.. Atata timp cat juniorul e super răsfățat si bufneste afara tot din el.. Nu ma interesează cum o face important e so mai faca la fel! Ceea ce mai apreciez la maseoza Raisa este faptul ca te face sa te simti ca acasa.. Face totul fara. graba, nu se uita la ceas, e o fata primitoare, simpatica, detine foarte multe cunoștințe despre masaj in general absolut tot.. cred. In timoul masajului de relax iti expli a ceea ce face, iti povestește despre masajele ei.. Foarte rar asa ceva, apreciez asa fata. Nu e genul de pitipoanca, cu unghii false imense, mese in par, machiaj vulgarb,.. Gen sexy dar cuminte, cred ca asa ceva rar se găsește, parerea mea. Va salut cu respect 1
maseoza raisa Reputație: 35 Postat Decembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Decembrie 5, 2014 Buna,dupa cum v am obisnuit in luna Decembrie cu o reducere la toate tipurile de masaj cu 50 ron,exceptie facand cel pt zona intima( 30/45 min,150/200). Va rog nu mai insistati sa fac masajele de cel putin 1.30 min in doar 1 h! nu pot executa toate tehnicile intr-o ora de masaj! Se pot face combinatii intre masaje dar nu intr-o ora,doar la cele de 1.30 min! Incetati cu cerinte de genul "vreau o 1h de masaj dar din toate tipurile...ayurveda,thai,balinez..etc" pt ca nu fac ! e o aberatie sa ceri asa ceva! Va astept cu drag! dupa cum am mai specificat,daca considerati ce na va incadrati in conditiile mele,nu mai sunati! Masajele sunt destinate doar d lor cu varsta de peste 35 de ani! si care stiu sa aprecieze un masaj de calitate, Programul ramane acelasi ,cel de iarna,10- 19,l-s,ultima prog la 18.00 pt 18.30 ,maxim. Programul de sarbatori il voi afisa dupa ce imi voi stabili eu mini vacanta de iarna...
danarmasar Reputație: 1 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Snagov Oras:Snagov Postat Decembrie 5, 2014 nu recomand, nici macar nu se sinchiseste sa dea detalii la telefon despre ce tehnici foloseste. a inchis in nas.ignoranta totala. o sa ai clienti cand o zbura porcul. mai este si scump pe deasupra pentru o laba trista.
danarmasar Reputație: 1 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Snagov Oras:Snagov Postat Decembrie 5, 2014 Emotionant! Recenzii de la personae care nu abia s-au inscris si au cate 1 post... Ofofofofof! Asa rau merge?? recenziile sunt fake !! nu va duceti la aceasta domnisoara Raisa !!
maseoza raisa Reputație: 35 Postat Decembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Decembrie 5, 2014 Ti am inchis tel in nas pt ca nu ai stiut sa vb... m ai intrebat de detalii si ti am spus ca sunt pe blog,si mi ai spus ca esti pe blog si il citesti! deci eu nu aveam ce det sa ti mai dau..iar de finalizare ai intrebat de multe ori daca e te citez" labuta" si ti am zis ca nu!una e prin masaj si alta e prin masturbare sau labuta cum vrei tu sa i zici,DAR TU NU AI INTELES CA LA TOATE TIPURILE DE MASAJ FINALIZAREA ESTE LA FEL ADICA DOAR PRIN MASAJ!!!!! ceea ce am specificat foarte clar ! apoi ai insistat cu telefoanele,ti am respins,si ultimul apel m ai injurat... nu ti convine nu mai suni...dar nu injuri,iar FAKE UL esti tu! invata intai sa vb la telefon ,sa porti o discutie si apoi sa suni,e prea scump pt tine ,nu suni nu vii! 1
danarmasar Reputație: 1 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Snagov Oras:Snagov Postat Decembrie 5, 2014 fake fake fake,,,, nu va duceti. 1
maseoza raisa Reputație: 35 Postat Decembrie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Decembrie 24, 2014 Buna tuturor! Programul meu de sarbatori: 24,25,26/2014,liber, 27,28,29,30/2014,la datorie,31/2014,01 ,02 /2015 liber.Apoi programul obisnuit,multumesc. SARBATORI FERICITE TUTUROR! 1
maseoza raisa Reputație: 35 Postat Ianuarie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 3, 2015 Buna ,LA MULTI ANI ! Va anunt ca am revenit la programul normal,iar reducerea de 50 ron ,nu se mai aplica,multumesc!
maseoza raisa Reputație: 35 Postat Ianuarie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 16, 2015 Buna stimati forumisti! M -am gandit sa va fac o surpriza ,in ceea ce privesc serviciile mele.... raman bineinteles aceleasi( numai de masaj) dar facut la 4 maini,adica la dublu. Daca v ar placea sa fiti masati de doua d re de odata...hmmmm ce spuneti? valabil pentru cei care sunt deja fideli si bineinteles cei care doresc sa incerce.Locatia este aceiasi,serviciile de asemenea,calitatea la fel... 1
cristi22222 Reputație: 218 Postat Ianuarie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 16, 2015 poze cu colega?
soricelu23 Reputație: 13 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2015 Buna ziua! Avand in vedere ca am fost de cateva ori la aceasta maseoza am zis sa postez si eu o recenzie. Ultima oara am fost la inceputul lunii in curs.Scuzati recenzia scurta si eventualele greseli de ortografie dar nu ma pricep la povestit si scriu si de pe mobil.Locatie: intre iancului si obor. Ptr mine locatia f ok. multe geluri de dus, presiune ok la apa sa faci un dus calumea. Camera de masaj mi s-a parut foarte primitoare. Avea un calorifer electric unde pune prosoapele sa se incalzeasca si apoi le pune pe tine o senzatie f placuta. Nota 9 Aspect maseouza: Aici tine de fiecare si gusturile lor. Are un cur misto, tate nu prea, ok la fata. Nota 8.Igiena: Din ce mirosit si pipait e f buna. Miros placut, piele catifelata, placuta la atingere.10. Din principiu eu nu fac cunilingus sau chestii din astea decat daca mi se intoarce favorul. Deci nu am bagat nasul de aproape sa va zic exact. Masaj relaxaer: Am primit mai multe masaje si de la alte persoane si pot sa zic ca masajul de relaxare e in top 3. A fost pe gustul meu.Masaj cock: Eu sunt f mare amator de handjob... Mi s-a facut de multe gagici maseuze sau nu si pot zice ca cel de la Raisa e super tare. Au fost vre-o 2 ejaculari de mi se miscau picioarele. Imi place ca nu mareste ritmul si cand simte ca ejaculezi te mai opreste sa nu termini prea repede. Dupa cateva manevre din astea cand finalizezi dai peste tot inclusiv pe ea sare. Pe fata, pe par etc.Halat 300 o ora jumate. Acum depinde ptr fiecare cat il tine buzunarul. La mine nu prea tine deci... mai rarut ca e mai dragut.Bafta! 1
master of pupets Reputație: 136 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:cred ca aici Oras:cred ca aici Postat Ianuarie 20, 2015 Sincer mai crede cineva recenziile astea? 2
randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 20, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 20, 2015 Sincer mai crede cineva recenziile astea? De ce nu?!
luca25 Reputație: 9 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 21, 2015 Salutare,Raisa scuze ca nu am mai trecut pe la tine,dar ti am urmarit activitatea,am vazut si eu pe blogul tau,anuntul despre masajul cu 2 dre...cand vei incepe?suna tentant,anunta ma intr un mes pe tel sau messenger te rog.
master of pupets Reputație: 136 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:cred ca aici Oras:cred ca aici Postat Ianuarie 21, 2015 De ce nu?!Daca zici tu..... 1
maseoza raisa Reputație: 35 Postat Ianuarie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 23, 2015 Buna stimati forumisti,dupa cum am promis ,de astazi este disponibil si masajul la dublu,iata si ceva poze,ea este noua mea colega Iza,cea bruneta,iar cea blonda sunt eu.. 4
maseoza raisa Reputație: 35 Postat Ianuarie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 25, 2015 Buna, aici aveti si linkul pt colega mea http://maseozaizza.blogspot.ro ,sper sa va placa
luca25 Reputație: 9 Postat Ianuarie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 29, 2015 Wow! sunt si acum cu picioarele tremurand..ieri am facut o vizita Raisei si colegei ei pentru un masaj la dublu..wow,wow!pt masajele la dublu are muzica speciala fata de masajele simple,mult mai erotica ce te face sa te gandesti mai departe ,dincolo de masajul de relaxare..am ales sedinta de 1.30 masajul tantric la dublu.Actiunea a inceput cu un masaj de relaxare cu ambele de o data Raisa cu partea cervicala ,capilara si spate iar Iza a inceput de la talpi spre gambe,coapse,solduri,s au intalnit in zona feselor...masajul a fost facut intai soft apoi viguros ,aplicat prosoape calde inainte si dupa masaj ceea ce iti da o senzatie profunda de relaxare ,urmat de body masaj din partea Izei facut bine chiar foarte()nu e la fel ca al Raisei:-P .Apoi a urmat masajul de relaxare pe fata ..alta desfatare au procedat la fel una partea de sus ,facial toracic abdomen,cealalta laba piciorului tibie coapse,sa u intalnit in zona intima.Aici e aici...masaj inghinal,perineu,testicole ,rasfat pentru gogu..senzational sa te maingaie doua fete,sa te alinte..Iza a executat un body masaj frumos in timp ce Raisa imi alinta coapsele,abdomenul..mmmmm ce senzatii .Aceste clipe au durat mai bine de 30minute body si erotic masaj.. A urmat si finalizarea facuta de amandoua o data!nu ma asteptam ,ma gandeam ca doar una din ele o va face dar ...doua??! Super tare!bine inteles ca am fost neputincios si am explodat ...iar senzatia a fost super tare!Iza este d ra miniogna ,par lung,castaniu inchis,slabuta,fund rotund,tare ...cred ca se potrivesc amandoua..data viitoare voi intra cu ea,sa vad cum face singura masajul cap-coada..masajul la dublu e mult mai tare decat o partida de sex in trei ,iti ofera alte senzatii,iti dezvolta altfel simturile..de revenit cu incredere.Va multumesc fetelor!Pretul a fost dublu,normal,locatia e aceiasi langa primaria sect 2 ,eu unul am fost multumit de prestatia lor,la mai multe masaje fratilor,incercati nu aveti ce pierde!
nicubunicu Reputație: 61 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Roma Oras:Roma Postat Februarie 5, 2015 Din categoria "singur acasa, sariti fratilor ca-i loc de nebuneala, sa-i facem poftele lui Bunicul cel mititel." Capitolul 4 Raisa- pana nu de mult preferata mea (i-a luat locul Elena, momentan ramane my number one dupa Cleo) Prea multe despre Raisa nu pot sa va spun, am mai spus si alta data, am vizitat-o de foarte multe ori, de fiecare data m-am bucurat de sedinte reusite. La ea merg ori de cate ori vreau sa ma bucur de un masaj profesionist. Iti indreapta oasele si are grija de fiecare particica din corpul tau. Ar fi prea mult sa spun ca nu exista maseuza care sa aiba atata rabdare sa faca masaj de relaxare o ora intreaga fara sa simti din partea ei nici cel mai mic disconfort. Este excelenta si merita fiecare cent investit in vizitele la ea.Note:Locatie 9igiena locatie 9igiena fata 10aspect fizic 9masaj de relaxare 9,6masaj erotic si gfe 9Sa trecem si la gazele 2
maseoza raisa Reputație: 35 Postat Februarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 7, 2015 Buna,multumesc celor care m au vizitat ,si va mai astept cu mult drag! in curand o noua surpriza!
maseoza raisa Reputație: 35 Postat Februarie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 10, 2015 Buna din nou...se pare ca nimanui nu ia convenit parea pt 2 maseoze de odata....dar cum v ar place sa fie colega mea? skinny,mai plinuta ,cum sunt eu (1,60 cm ,52 kg') sau mai plinuta?necesar pt a alege din fetele care s au prezentat la casting...multumesc,astept parerile voastre...
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2015 Postat Februarie 10, 2015 Halou, Hop si eu pe aici.Daca este sa apreciez, as opta pentru o colega cu un fizic ca al tau Raisa dar nu asta este cel mai important.Trebuie sa stapineasca tipurile principale de masaj altfel nu are nici o finalitate. Oricum eu nu sint tentat de masaj la 4 miini, este prea lipsit de intimitate si de relationare barbat - maseuza. Din ce putem afla pe internet se pare ca fosta colega Iza s-a saturat sa astepte clienti la 200 Lei ora - mai ales ca nu era cunoscuta si acum ofera masaj + jacuzii + finalizare prin masaj sau prin sex la 150 lei ora.In fond este optiunea ei.Apropo Raisa, te aveam de mult pe lista dar tot cresc preturile pe acolo, la 150 Lei ora ar fi mai rezonabil. Daca ajung pe acolo promit o recenzie serioasa si obiectiva.Fara suparare si fara ofensa, dar pe aici sint recenzii contradictorii, de obicei o maseuza bine cotata are multe recenzii favorabile si 1 - 2 recenzii critice. Un test l-as face dar deocamdata 200 Lei ora este in zona foarte inalta de pret..... Din ce vad eu in poze esti dama prezentabila si atragatoare dar cam inaccesibila ....uffff.... :bye Succes la selectie,la masaje si sanatate deplina !
maseoza raisa Reputație: 35 Postat Februarie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 13, 2015 Buna Gelu Gun! eu consider ca fiecare are dreptul la propria opinie fie buna fie mai putin buna... asta inseamna recenziile,parerea mea,pt ca fiecare dintre noi simte diferit,daca am fi toti la fel....Dar te astept la un test,dupa cum ai spus si tu,si apoi sa impartasesti si tu opinia ta despre mine,pana atunci nu vad de ce sunt opinii daca nu ai incercat masajul la mine.Deci te astept la mine cu cea mai mare placere! pupici
alx93 Reputație: 435 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2015 Esti una si aceeasi ? http://www.hotangels.ro/despre-maseuza.php?id=1307
sarrahotesc Reputație: 189 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2015 Esti una si aceeasi ? http://www.hotangels.ro/despre-maseuza.php?id=1307nu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum