codered Reputație: 3190 Postat Iunie 14, 2010 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 14, 2010 0734.384.526 deci domnisoara asta arata extraordinar si pozele par reale...cred ca sunt mai multe la locatia respectiva, dar mie imi place in mod special asta....a fost cineva sa spuna cum se comporta si ce face?
geo22pope Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2010 Postat Iunie 14, 2010 locatia este naspa, in zona tineretului, plin de diverse categorii si calitati de fetite, majoritatea foarte uzate. nu va sfatuiesc.
prypiat1 Reputație: 23 Postat Iunie 14, 2010 Oras:B Oras:B Postat Iunie 14, 2010 geo22pope, ce ti se pare naspa la locatie ? e o vila intr-o zona destul de sigura la orice ora, in camerele in care am fost era curat, prosoape curate etc.
codered Reputație: 3190 Postat Iunie 14, 2010 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iunie 14, 2010 geo22pope' date=' ce ti se pare naspa la locatie ? e o vila intr-o zona destul de sigura la orice ora, in camerele in care am fost era curat, prosoape curate etc.[/quote']bun,am inteles cu locatia, dar despre fata de mai sus ce imi puteti spune?
criss Reputație: 556 Postat Iunie 14, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Iunie 14, 2010 prypiat daca ai vizitat fata poate ne ajuti cu ceva mai multe detalii... servicii... etc
prypiat1 Reputație: 23 Postat Iunie 14, 2010 Oras:B Oras:B Postat Iunie 14, 2010 prypiat daca ai vizitat fata poate ne ajuti cu ceva mai multe detalii... servicii... etcAm vizitat locatia, sunt mai multe fete acolo. La fata asta nu am fost, dar decorul e din aceeasi vila. Fetele mai raspund una la telefonul celeilalte, asa ca nu poti sa fi sigur daca dai exact peste fata din poza.. decat daca ii stii numele si intrebi de ea. PS Pretul ala de 150 ron e mai mult ca sigur pt o finalizare/30 minute
gigi Reputație: 1 Postat Iunie 16, 2010 Postat Iunie 16, 2010 prypiat daca ai vizitat fata poate ne ajuti cu ceva mai multe detalii... servicii... etcAm vizitat locatia' date=' sunt mai multe fete acolo. La fata asta nu am fost, dar decorul e din aceeasi vila. Fetele mai raspund una la telefonul celeilalte, asa ca nu poti sa fi sigur daca dai exact peste fata din poza.. decat daca ii stii numele si intrebi de ea. PS Pretul ala de 150 ron e mai mult ca sigur pt o finalizare/30 minute[/quote']nu suna rau.Sa vedem daca fac rost de ceva timp.
tarfu Reputație: 245 Postat Ianuarie 31, 2011 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2011 prypiat daca ai vizitat fata poate ne ajuti cu ceva mai multe detalii... servicii... etcAm vizitat locatia' date=' sunt mai multe fete acolo. La fata asta nu am fost, dar decorul e din aceeasi vila. Fetele mai raspund una la telefonul celeilalte, asa ca nu poti sa fi sigur daca dai exact peste fata din poza.. decat daca ii stii numele si intrebi de ea. PS Pretul ala de 150 ron e mai mult ca sigur pt o finalizare/30 minute[/quote']nu suna rau.Sa vedem daca fac rost de ceva timp.Salut Gigi,ai ajuns la asta pana la urma,da-ne cateva detalii,vad ca pe AT are poze noi!?
ciocan Reputație: 382 Postat Ianuarie 31, 2011 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Ianuarie 31, 2011 Confirm si eu ca e vorba despre locatia de la Tineretului ( vila din spatele restaurantului Thalia ). Sunt cel putin 5-6 fete printre care: cea din acest topic, Aida - blonda sani mari, era buna rau candva, Denisa - bruneta, buna in draci dar cam fitoasa, Ana - buna la corp, cam uratica la fata si figuranta, plus inca una sau doua fete pe care insa nu le cunosc pt. ca nu am mai fost de mult timp la locatia respectiva din principiul ca nu platesc taxa pe prostie . Finalizarea e intre 100 - 200 ron in functie de fata. Din cate stiu nici una nu face sex anal, iar sex oral neprotejat doar daca esti client mai vechi sau poate daca platesti extra un sex oral neprotejat cu CIM.Bafta si ciocane tari!
arm1n Reputație: 210 Postat Martie 15, 2011 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Postat Martie 15, 2011 am vizitat eu fata exista in locatie am zarito iesind de la dush in jurnalul meu aveti toate detaliile despre fetele de aici am fost de 2 orihttps://nimfomane.com/forum/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum