theitallianbull Reputație: 177 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2016 Buna dragii mei! Numele meu este Aliona. Am 23 ani. Sunt din Ucraina si sunt in Bucuresti pentru prima data. Studiez in Bucuresti si in acest job sunt independenta. Sper sa ne cunoastem si sa petrecem clipe placute impreuna. Lucrez singura in locatie foarte curata si discreta. Pozele mele sunt recente . NU sunt profesionale sau retusate! Si imi apartin 100% Serviciile pe care le prestez sunt urmatoarele: Sex anal Sex normal (protejat) Sex oral neprotejat 69 GFEMasajSarut - french kiss JucariiDominare soft Dus asistat Finalizare - corporalaStrapon ....etc! Tarifele mele sunt : 100 ron - 30 min ( 1 finalizare ) 200 ron - 1h ( 2 finalizari ) incall 400 ron - 1h outcall Outcall fac doar la hotel sau la clienti care sunt membrii pe acest site si prezinta incredere! Va multumesc pentru timpul acordat citirii acestui anunt! Nr de contact . 0723.413.258 Raspund si la sms sau email! yahoo mail: [email protected]
theitallianbull Reputație: 177 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 16, 2016 Recomand :clapp
alionaucraina Reputație: 172 Postat Decembrie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Decebal Telefon: [email protected] Oras:Decebal Postat Decembrie 16, 2016 Recomand :clappMultumesc frumos
seth rollins Reputație: -322 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2016 Ce naiba ma.Daca si asta arata bine )) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum