crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Postat Septembrie 15, 2017 Iti dadeam puncte + dar le-am consumat cu altcineva Sa moara fraieri )Multumesc, dar nu este necesar. Pot sa am pareri si fara puncte puncteSi daca este cazul o sa imi cumpar tiai noi din propriu buzunar.Sau i le tirez lui pisicuts amiaza cand doarme
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 15, 2017 Mai am putin suflu Ahhhh Lumea se naruie!!!! Ma duc sa sug o pula sa-mi iau portia de oxigen ))) Adio voi muritoriMa stingggggggggggggg Nimic nu-mi va ucide sentimentele pt voi Adioooooooo 2 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 15, 2017 Adioooooooooooo De proba )) 2 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 15, 2017 Nimic??? Adioooooooo Adiioooooo Ma duc!!!! 2 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 15, 2017 Ma sting Simt ca ultima picatura de viata se stingen prin varful flocilor Adioooo Adio iti zic tie, labar consacrat Adiooooo 2 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 15, 2017 Ce-ai facut mamaie,nu mai esti aia tare in gura care iti bagai in toata lumea?Mamaie,Consiliul Suprem al Pulimii a hotarat sa te pensioneze. Pisalaule, daca tot ma pensionezi, baga mah si decizia de pensionare ca astept acasa pensia sa mananca si gingiile babei ceva 2 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 15, 2017 Proba 2 1
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Postat Septembrie 15, 2017 Anonna nu mai racni ca imi provoci migrene.Nu vezi ca s-o blocat scriptul si nu mai vorbesti.Pai atuncea fii cuminte si nu mai lovi cetateanu cu flori si zarzavaturi in mutra daca vezi ca a incetat. poate treceti cu totii de la gradiniti macar catre ciclul primar
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 15, 2017 Adiooooo 2 1
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Postat Septembrie 15, 2017 nu mai primesti*
zlatko petrovic Reputație: 164 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Novi Sad Oras:Novi Sad Postat Septembrie 15, 2017 Ma sting Simt ca ultima picatura de viata se stingen prin varful flocilor Adioooo Adio iti zic tie, labar consacrat AdioooooCum preferi coroana de flori ? 3 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 15, 2017 Nu ragnesc Nu vezi ca sunt in agonie???? Ultima suflare fuse in gaozul pisalaului sa-i inghet colonul poate vor niste doritori sa patrunda acolo si sa nu se chinuie 2 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 15, 2017 Cum preferi coroana de flori ? De plastic, maica... Sa nu putrezeasca 2 1
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Septembrie 15, 2017 Anonna,spune-ti ultima dorinta,inainte sa ne parasesti. Acum spune ultima rugaciune. Mos Izmana, ti-ai rupt din banii de Metaxa cu Pepsi ca sa-ti cumperi cont SP.Asta dupa ce acum 4-5 zile sustineai ca: Oare cata laba trebuie sa faci, ca alta varianta nu ai, incat sa platesti cont super premum si sa iti pierzi viata dand puncte negative? Cred ca dau toti banii pe conturi SP si nu mai au bani de curve. http://nimfomane.com/forum/topic/96852-oare-cat-de-labagiu-sa-fii/?do=findComment&comment=2993334 Mai rar asa un prostovan ca tine! Tot 6 ore ai pierdut si azi la minusat? 4
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 15, 2017 Acum spune ultima rugaciune.Da doamne curvar, sa ma linga tot satucuprosti in cur in timp ce iese Kaviarul 2 1
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Postat Septembrie 15, 2017 PAi vezi pt mai sus mai meriti un minus ca este un comment gretos si apoi sa se potoleasca inapoi....Si tu provoci si te certi mereu.Invatati cu totii,chiar daca va doriti sa copilariti, sa va prezentati cand este cazul conform varstei din buletin.
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 15, 2017 PAi vezi pt mai sus mai meriti un minus ca este un comment gretos si apoi sa se potoleasca inapoi....Si tu provoci si te certi mereu.Invatati cu totii,chiar daca va doriti sa copilariti, sa va prezentati cand este cazul conform varstei din buletin.PAi vezi pt mai sus mai meriti un minus ca este un comment gretos si apoi sa se potoleasca inapoi....Si tu provoci si te certi mereu.Invatati cu totii,chiar daca va doriti sa copilariti, sa va prezentati cand este cazul conform varstei din buletin. Io n-are buletin sunt nonename boschet ... Nici evidenta populstiei nu ma vrea 2 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 15, 2017 Si tu provoci si te certi mereu. Unde vezi tu ca ma cert? Am propriile mele opinii pe care le sustin cu argumente logice. Asta nu inseamna cearta ci dezbatere 2 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 15, 2017 PAi vezi pt mai sus mai meriti un minus ca este un comment gretos si apoi sa se potoleasca inapoi....Si tu provoci si te certi mereu.Invatati cu totii,chiar daca va doriti sa copilariti, sa va prezentati cand este cazul conform varstei din buletin. S-apoi, draga babii, am cativa musterii pt asemenea servicii doar ca nu am antrenament sa-i hranesc . Imi fac mana pe pipilica si alde ca el 😠1 1
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Postat Septembrie 15, 2017 Pai exprima-le intr-un fel care nu este injurios.Lasa-ma putin cu citatele ca am treaba.Si linisteste-te cu ramane asa infiebantata. Parca ai ramas cuplata si colorelul ici u cred ca este logat sarmanu in timp ce te agiti tu pe aici.O fi plecat la plimbare, fa acelasi lucru
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 15, 2017 Pai exprima-le intr-un fel care nu este injurios.Lasa-ma putin cu citatele ca am treaba.Si linisteste-te cu ramane asa infiebantata. Parca ai ramas cuplata si colorelul ici u cred ca este logat sarmanu in timp ce te agiti tu pe aici.O fi plecat la plimbare, fa acelasi lucruFata babii, ai dreptate, ar trebui sa ma preocup de mutat dar era prea haios sa ratez minusurile astora. Si sa-mi exprim agonia in mod profund teatral. Sa simteasca mojicii suferinta creata Dispar, poate reusesc sa pun si eu draperiile alea Pup 2 1
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Postat Septembrie 15, 2017 sa ai o zi placuta si spor la treaba 1 5
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 15, 2017 Mos Izmana, ti-ai rupt din banii de Metaxa cu Pepsi ca sa-ti cumperi cont SP.Asta dupa ce acum 4-5 zile sustineai ca: Oare cata laba trebuie sa faci, ca alta varianta nu ai, incat sa platesti cont super premum si sa iti pierzi viata dand puncte negative? Cred ca dau toti banii pe conturi SP si nu mai au bani de curve. http://nimfomane.com/forum/topic/96852-oare-cat-de-labagiu-sa-fii/?do=findComment&comment=2993334 Mai rar asa un prostovan ca tine! Tot 6 ore ai pierdut si azi la minusat?Ce-ai facut,ma nene,ma?Tocmai tu care spuneai ca nu-ti pasa de site,nu ai rezistat nici macar o ora si ai reaparut?Este ca ai intrat in sevraj?PS.Ala nu e contul meu,dar te iert,stiu ca esti ravasit. 13 10
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 15, 2017 Postat Septembrie 15, 2017 Ce-ai facut,ma nene,ma?Tocmai tu care spuneai ca nu-ti pasa de site,nu ai rezistat nici macar o ora si ai reaparut?Este ca ai intrat in sevraj?PS.Ala nu e contul meu,dar te iert,stiu ca esti ravasit.Parinte acum ca a murit nu i faci la vanator o slujba inainte sa il bagam sub pamant?Ca asa se cuvine. 15 18
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 15, 2017 Parinte acum ca a murit nu i faci la vanator o slujba inainte sa il bagam sub pamant?Ca asa se cuvine.Dupa 3 zile,acum s-a strans lumea la priveghi sa boceasca.Anonna vrea si ea langa Vanator,asa ca te lasam pe tine sa-i intocmesti certificatul de deces. 10 11
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum