Sari la conținut

Evanghelia Dupa Pipilica

Postări Recomandate

Postat

Am cazut din fotoliu de ras...omul e nebun =)) =)) =))

In sfarsit ... v-ati lamurit si voi ! Pipilica si-a subminat singur credibilitatea.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Sa nu faci ce propavaduieste pisulica, sa faci doar ce te indeamna inima sa faci

Ma indeamna inima sa ma pis pe predicile si poruncile lui.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Ha ha ha ! :clapp In mod indirect, fara sa isi dea seama.

Mamaie,ai vazut ca nu mai intru pe topicul tau plin de dejectii,asa ca ma cauti tu pe topicul meu sa-ti iei doza de umilinta :laugh2

Ai grija sa nu intri in sevraj.

Recunosc ca si mie imi place cand ma cauta disperate,sclavele mele sa-si ia doza de umilinta.

• Like 9
  • Minus 10
  • Oras:.
Postat

In sfarsit ... v-ati lamurit si voi ! Pipilica si-a subminat singur credibilitatea.

Ai citat un cucklod peste a carei nevasta sugea pula ca sa isi plateasca facultatea de studii euglenice. Bravo

• Like 3
  • Minus 2
Postat

E timpul sa te pensionezi.

Ti se pare ca daca procedeziv asa, aplicamd puncte negative pana la banarea de pe forum, activitatea noastra va avea de suferit? Te inseli, sunt destule site-uri de promovare iar nimfomane.com este un loc de joaca, discutii mai mult sau mai putin inteligente. Ve-ti ramane sa va futeti intre voi chiar si virtual

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Ti se pare ca daca procedeziv asa, aplicamd puncte negative pana la banarea de pe forum, activitatea noastra va avea de suferit? Te inseli, sunt destule site-uri de promovare iar nimfomane.com este un loc de joaca, discutii mai mult sau mai putin inteligente. Ve-ti ramane sa va futeti intre voi chiar si virtual

Ce-ai facut mamaie,nu mai esti aia tare in gura care iti bagai  in toata lumea?

Mamaie,Consiliul Suprem al Pulimii a hotarat sa te pensioneze.

post-243757-0-41487200-1505474436_thumb.jpg

• Like 9
  • Minus 11
Postat

Ce-ai facut mamaie,nu mai esti aia tare in gura care iti bagai in toata lumea?

Vezi mey, pisalaule cum te mananca gaozul si atragi straponul la curul tau?! Crezi tu ca niste puncte de raputatie pe un site de curvasareala iti oprima gandirea logica si bunul simt?!

Prosti ca tine pe toate cararile iar cel mai rau e ca au capatat si diploma de mari intelectuali iar daca ii scarmeni nu scoti din ei decat rahat si garantat nu e turcesc

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Pisalaule, nu mai bine cumperi tu programul de la baietii astia si faci tu pe King suprem? Inchizi gura fetelor si tuturor celor ce iti combat ideile =)))

Dar nu, nu-ti permiti tu sa detii atata inteligenta =))) esti doar un amarat de scrib ce se fandoseste mancand orez fiert, terci, cu paine

• Oras:surreal
  • Oras:surreal
Postat

Anonna,spune-ti ultima dorinta,inainte sa ne parasesti.

Auzi monsieur? Nu ai de cat sa ma iei in colimar si sa imi cari minusuri cu nemiluita. Sa stii tu de la mine ca indiferent de balariile astea de conturi o sa gasiti useri care o sa isi exprime dezaprobarea cand este cazul fara frica voastra. Eu in secunda doua, a doua zi sau cand oi remarca banarea imi fac cont nou care este problema?

Dar este de o mizerie absoluta sa banezi femei care au servicii pe forum? Oricat te-ar sacai pe DG sau antipatice ti-ar fi topicele damezei de prezentare, munca sau caracterul ei, este locul sau de munca si nu vin nimeni in casa la tine sa iti ia rotile de la bicicleta sau sa iti umble in friider

Rusine mah voua. Va puneti mintea cu femei chiar si tari in gura si sa mai auto-declarati barbati veni-mi-ar sila

Postat

Ce-ai facut mamaie,nu mai esti aia tare in gura care iti bagai  in toata lumea?

https://1.bp.blogspot.com/-0ENTY0UXIw8/WW4mThbe1uI/AAAAAAAAEe0/dtsJ7H_rfiUfoBAcZ5-wEqJ6O0ZyCGgSQCEwYBhgL/s1600/shall%2Bwe%2Bbegin.png

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:c
  • Oras:c
Postat

Auzi monsieur? Nu ai de cat sa ma iei in colimar si sa imi cari minusuri cu nemiluita. Sa stii tu de la mine ca indiferent de balariile astea de conturi o sa gasiti useri care o sa isi exprime dezaprobarea cand este cazul fara frica voastra. Eu in secunda doua, a doua zi sau cand oi remarca banarea imi fac cont nou care este problema?

Dar este de o mizerie absoluta sa banezi femei care au servicii pe forum? Oricat te-ar sacai pe DG sau antipatice ti-ar fi topicele damezei de prezentare, munca sau caracterul ei, este locul sau de munca si nu vin nimeni in casa la tine sa iti ia rotile de la bicicleta sau sa iti umble in friider

Rusine mah voua. Va puneti mintea cu femei chiar si tari in gura si sa mai auto-declarati barbati veni-mi-ar sila

https://www.youtube.com/watch?v=m6BWG9Werzs

• Like 2
  • Minus 6

Postat

In catunu nimfo tu sa iti permiti sa ma citezi cand rostesti cuvinte leate sau uzezi linkuri mai putin cocalaresti :)

Pt ca valorea mea de pe orice cont nu imi permite sa imi rasucesc macar o geana pe asa ceva doar ca ai avut tu 70 de roni :)

Iti dadeam puncte + dar le-am consumat

https://www.youtube.com/watch?v=by989fCRFCc

Iti dadeam puncte + dar le-am consumat cu altcineva

Sa moara fraieri =)))

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...