Sari la conținut

Evanghelia Dupa Pipilica

Postări Recomandate

• Oras:in flames

Ce stie proasta aia kaya de bani.Ii ghiortaie burta de foame.Tu ce cauti aici?Te futi?

tine aproape ca ma amuzi. si insista. se stie ca pt o fata simtul umorului e important. daca vei persista voi avea incredere ca am castigat un baietel care sa imi care sacosele cand tre sa fac cumparaturi.

fara masina ca sa petreci mai mult timp in compania mea, pkus ca miscarea face bine

Link spre comentariu

Exista 3 posibilitati pentru tine.Ori esti vreo curva care presteaza,ori vreuna care a lasat-o barbatul si isi ineacul amarul aici sperand ca o baga vreunul in seama,ori ai probleme cu capul si nu ai ce face toata ziua.

da toate trei si niciodata una

am treaba, dar tu scrie pareri si socializeaza cu toti aici ca eu ma intorc sa ma joc cu tine. imi plac mult bufonii, imi starnesc hazul si topaiala. plus ca imi amintesti de un pitic de gradina, pun pariu ca esti f f scund. :))

Link spre comentariu

A

Eu scund?Daca te uitai in poza vedeai ca nu sunt asa mic.Esti dusa cu pluta ti-am zis.Vrei un bilet la balaceanca?

aolooooo

umbli cu poze reale ca un barbat adevarat care nu se ascunde de nimeni,parca esti dobre. mrrrrrrrrr

i-a zis pisi c ati bani produce tatcu? dar tu? ma rog zi in scurt cat cheltuiesti in medie pe saptamana. hai fii captivant atzatza-ma :laugh2

(bobo ma prostesc is mai pioasa ca madam terese :innocent )

Link spre comentariu
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii

A

aolooooo

umbli cu poze reale ca un barbat adevarat care nu se ascunde de nimeni,parca esti dobre. mrrrrrrrrr

i-a zis pisi c ati bani produce tatcu? dar tu? ma rog zi in scurt cat cheltuiesti in medie pe saptamana. hai fii captivant atzatza-ma :laugh2

(bobo ma prostesc is mai pioasa ca madam terese :innocent )

Cred ca te-am vazut ieri pe strada :hmmm

• Like 2
Link spre comentariu

:cry2

nu te smiorcai ca-s in o faza sensibila si impresionabila si imi vine sa te mangai pe cap  :hug1

Nu am ce sa vorbesc cu tine esti complet dusa cu pluta.Cred ca oricine de aici iti poate confirma

asa este. declar eu da si parerea mea este cea mai importanta pe aceasta platforma virtuala. de restu nu mai e nevoie

ma lasi sa iti rad barba? sau sa iti pensez un firicel macar? sa ma joc de-a magia cu portofelu tau? ce masina conduci? 

Link spre comentariu
  • Oras:In mintea ta
  • Oras:In mintea ta

pune ca pun si eu si iti iau bani rapid si scurt. nu-ti mai da interesul pt persoana mea ca n-are bani tactu nici sa ma scoti la o cafea. nu joc in liga 3

Iti aduc eu cafeaua la pat.

https://s29.postimg.org/on46474dz/5f7229d1850ef4099022f448872b1643_104m_104_milk_f.jpg

• Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...