Sari la conținut

ATENȚIE ATENȚIE !!! POZE FURATE DE LA MINE

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Se vede urat sa pun numărul pe poze

Cine se mai uita cum se vede numarul daca esti tu in poze ?

:)

Cred ca zilele astea ai observat pe pielea ta ce inseamna prezenta unui nr in poze si cat de utila este

Nu doar ca vei scapa de situatiile in care pozele tale sunt imprumutate dar vei dovedi cititorilor anunturilor tale ca pozele sunt reale,pt ca nu toti care citesc anunturile stiu neaparat si de forum deci implicit si de faptul ca folosesti poze reale

Pt o eficienta mai mare a actiunii tale scrie nr tau pe o foaie,nu il insera in poza pt ca atunci nr poate fi trunchiat si inlocuit

Sau daca nu vrei 'metoda foii' scrie nr pe o zona a corpului astfel incat sa se observe in poze

Ps

Sa nu scrii cu marker permanent

• Oras:Lost in the wind
Postat

Mulțumesc de sfat , da asta am sa fac , am sa imi scriu numărul o foaie de hârtie :)

Mai bine iti faci un tatuaj ! :laugh2

• Like 1
Postat

Înainte dacă dădeai raport la publi ,imediat ștergeau anunțul.

Acum nu o mai fac,adică nu mai sterg cand raportezi anuntul :(

Cred ca dupa mai multe raporturi , cu diferite ip-URI .. le șterg ... sper !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cred ca dupa mai multe raporturi , cu diferite ip-URI .. le șterg ... sper !

Si eu am avut problema asta

După muuttee e-mailuri mi-au răspuns. ...au șters pozele după ce le-am dat poza cu buletinul pe e-mail

Postat

Si eu am avut problema asta

După muuttee e-mailuri mi-au răspuns. ...au șters pozele după ce le-am dat poza cu buletinul pe e-mail

Doamne ce femei josnice :o

Vizitator
Postat

Doamne ce femei josnice :o

Asta este o problema frecventa :(

Chiar dacă le suni o sa zică ca ea este in poze =))

Mie îmi zicea nebuna ca are costumația din poze ...ca sunt ale ei

Șterge un anunt ei postează altul sau schimba cartela

Cine te cunoaște pe tine știe cum stau lucrurile sau daca ajunge acolo si nu coincid pozele ,clientul pleacă .

• Like 1
Postat

Asta este o problema frecventa :(

Chiar dacă le suni o sa zică ca ea este in poze =))

Mie îmi zicea nebuna ca are costumația din poze ...ca sunt ale ei

Șterge un anunt ei postează altul sau schimba cartela

Cine te cunoaște pe tine știe cum stau lucrurile sau daca ajunge acolo si nu coincid pozele ,clientul pleacă .

Sunt uni care pleacă alți care nu .

Nu ma interesează pe mn afacerea ei , atât timp cat nu are de aface cu pozele mele :D

Ideea este in felul următor , eu am ceva clienți fideli prin Constanța , vor vedea anunțul se vor duce si își vor lua teapa :(

Poate am sa mai revin si eu in Constanța , am sa public poze cu mine , si ȘOC !! Atunci nu va mai crede nimeni ca sunt reala :(

Vizitator
Postat

Sunt uni care pleacă alți care nu .

Nu ma interesează pe mn afacerea ei , atât timp cat nu are de aface cu pozele mele :D

Ideea este in felul următor , eu am ceva clienți fideli prin Constanța , vor vedea anunțul se vor duce si își vor lua teapa :(

Poate am sa mai revin si eu in Constanța , am sa public poze cu mine , si ȘOC !! Atunci nu va mai crede nimeni ca sunt reala :(

Te înțeleg si îți dau dreptate

Singura opțiune ar fi sa îți răspunda la telefon si sa i li explici situația .

Postat

Te înțeleg si îți dau dreptate

Singura opțiune ar fi sa îți răspunda la telefon si sa i li explici situația .

=))) am sunat-o ieri de 20 de ori , într-un final a răspuns :

-Buna sunt Delia , pot sa știu si eu de ce imi folosești pozele ? BOW close the telephone!!

Mai sun mai sun pana seara la 22 ! Zic lasă ca o sun maine !

Am sunat iarasi azi de 16 ori pana a răspuns :

Eu :- mai fata , nici acum nu ai șters pozele ?

Ea:- ce poze mai fato ? Ca eu nu știu despre ce vorbești =))

Eu: zic asta este proasta ori se preface !! CLAR ESTE PROASTA !

Te rog frumos sa ștergi pozele alea ca le ți degeaba , pe mn ma cunoaște lumea in Constanța , stie lumea pe forum ca esti o țepara etc..

iar apoi a început cu aberații dalea , ca a facut cineva mișto de mine, mai pus nr pe net !

Am lăsat-o balta !

NU CREDEAM SA FIE ATÂT DE PROASTA !!!

• Like 8
Vizitator
Postat

-Buna sunt Delia , pot sa știu si eu de ce imi folosești pozele ? BOW close the telephone!!

Te rog frumos sa ștergi pozele alea ca le ți degeaba , pe mn ma cunoaște lumea in Constanța , stie lumea pe forum ca esti o țepara etc..

iar apoi a început cu aberații dalea , ca a facut cineva mișto de mine, mai pus nr pe net !

Am lăsat-o balta !

Draga Delia, cel mai bine ar fi sa pui pozele cu watermark, adica scris in poza nr. de telefon. Nu trebuie sa strice poza, pur si simplu poti folosi un watermark care sa fie foarte "prietenos" si care sa fie semi-transparent, si nu strica deloc poza. Ca fotograf si eu sunt patit, m-am trezit ca o firma de iaurt din Suedia a pus o bucata dintr-o poza (care nici macar nu era foarte reusita) emblema pe un sortiment de iaurt, nu avea rost sa incep acum sa ma cert cu ei, greseala mea ca am urcat-o pe FB fara watermark. De atunci pun watermark la cele mai bune fotografii. Si nu este singurul caz, sunt (unele) formatii rock de la noi care folosesc in portofoliile lor (fie covere de albume, fie slideshow videclipuri la melodii) fara sa aiba acordul poze ale fotografilor care fotografiaza la concertele lor (si bineinteles, fara sa le dea un leu pentru ca fac asta).

In Romania, la momentul asta, se plagiaza/copie orice...

Parerea mea este ca watermark-ul ar fi cea mai buna solutie ! ;)

Postat

Am lăsat-o balta !

Mincinoasa e cuvantul corect

Stie Corina ce zic :)))

Vizitator
Postat

Mincinoasa e cuvantul corect

Stie Corina ce zic :)))

Daca le este rușine de cum arată ...fura si ele ce pot

In fine :)

• Like 2
Postat

Daca le este rușine de cum arată ...fura si ele ce pot

In fine :)

Rectific

Corina stie de 'cine' zic :)

• Oras:Constanta
Postat

Coriect !!!

Lopix ari dreptati.

Orisie poza pi cari o puniti in spatu virtual trebe sa indicie cui apartini la origini!!! Adik trebe sa va luati nisti minime masuri di protectiie. Dak pozili tali Delio screiau mari pi ieli numiele tau si numaru tau di telifon...undiva central undi iera imposibil sa li stearga vro zdrianta sau sa suprapuna datili iei...nu ti lie moi ciordia nisi dreaq ! Asa...voi piermiteti la tati jegoasili sa se foloseasca di ieli. Teapa tat baeti o iau...da nui coriect.

Mii pi linga watermarcuri imi plac foili di hirtii si carioka...da si moi bini...scrisu ku ruj sau rimel pi tite, abdomien, buci, ietcetira !!!

Postat

Ea se jura ca sunt pozele ei =))))

Poi tu la cie ti astiptai dila o mincinoasa...la scuzi ??? Poi an fiicari saptamina data dila Dumnizeu baeti postiaz 3-4 anunturi dali iei...tati ku poze false...si o luam la misto pi seama minciunilor iei. Noi neam obisnuit ku ia...voi dabea akuma discopieriti cai o zdrianta !!!

:)))))

• Like 1
Postat

La câți bani da pe cartele si pe telefoane mai ii strângea si făcea o ședința foto =)))) dar ce ? Da țăranca 100€ ? Niciodată =))

Postat

Coriect !!!

Lopix ari dreptati.

Orisie poza pi cari o puniti in spatu virtual trebe sa indicie cui apartini la origini!!! Adik trebe sa va luati nisti minime masuri di protectiie. Dak pozili tali Delio screiau mari pi ieli numiele tau si numaru tau di telifon...undiva central undi iera imposibil sa li stearga vro zdrianta sau sa suprapuna datili iei...nu ti lie moi ciordia nisi dreaq ! Asa...voi piermiteti la tati jegoasili sa se foloseasca di ieli. Teapa tat baeti o iau...da nui coriect.

Mii pi linga watermarcuri imi plac foili di hirtii si carioka...da si moi bini...scrisu ku ruj sau rimel pi tite, abdomien, buci, ietcetira !!!

Mda ,Lopix are ceva dreptate, dar, in momentul de fata fatuca asta e blindata cu poze d-ale Deliei fara watermark, deci masura e cam tardiva, rezolva problema pe viitor dar acum nu !

Postat

Mda ,Lopix are ceva dreptate, dar, in momentul de fata fatuca asta e blindata cu poze d-ale Deliei fara watermark, deci masura e cam tardiva, rezolva problema pe viitor dar acum nu !

Daca se mai tine Delia de capul(gol) al Roxanei e posibil sa se rezolve mai repede problema pozelor si roxanica sa renunte sa mai foloseasca pozele deliei

• Like 1

Postat

Daca se mai tine Delia de capul(gol) al Roxanei e posibil sa se rezolve mai repede problema pozelor si roxanica sa renunte sa mai foloseasca pozele deliei

Ufff... vai de păsărica ei cand voi ajunge eu in Cta =))

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...