Sari la conținut

Diva Anita - diva divelor - 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:#nothere
Postat

Nu am vazut Anita. Buna dimineata si buna sa-ti fie inima. Sunt la cafea si simt ca astazi e o zi proprice sa curga banul ca purtat de Cris,sa zicem ca sa fie geo correct.

Lasa tu fleacurile ca vine ziua ta,iti bate-n fereastra si tie-ti arde de vanatoare. Aniversarile ma fac tare festiva yay, tu nu esti entuziasta?

Ps sa stii ca de la 25 de ani in luna decebrie cand mi-e mie sorocu cand ma suna prietenele ale mele la un minut dupa miezu nopti spetindu-se care cum sa fie prima cu urarea si mama si tata la 7 dimi in fiecare an,caci nu-i asa tare-i vesel sa-ti sune telu intre neuroni la ora7 de ziua ta, mormai ca o acritura un mda,da,sigur ca da si apoi multumesc :) dar apoi primesc bani si daruri si ma invelesc de tot. Plus ca indiferent ce primesc sau cum petrec ziua imi cumpar in fiecare an singura un tort de care sa nu se atinga nimeni sa-l manc eu singura pe tot.desi nu ma deranjeaza sa impart la tortul acela daca ar atenta careva cred ca as fi in stare sa intep cu o furculita in degete miselul.

Te.ai gandit cum petreci?

• Minus 4
Postat

La multi ani babygirl!! Sa fii implinita pe toate planurile si sper ca ai o anivervare fericita! Te pup eu si printul xo

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Oradea
Postat

Servus ,Senzatie !!!Sau CEAU ,CUM SE SPUNE IN BIHOR.Programul la Cancelaria Divei s-a terminat pt astazi.Revin maine cu alte stiri de senzatie...Stii ,la o DIVA este mai greu de obtinut o prograamare.Este nevoie de un om de baza sa -ti puna o ,,pila ,, dupa care eu trimit informatiile la SRI BIHOR , POLITIA MUNICIPIULUI ORADEA ,DIICOT SI BRIGADA ANTIDROG....Dupa care esti primit pe covorul rosu... :boob

tu ce fumezi???!

• Like 2
  • Minus 4
Postat

este o vorba...

catzelele care latra nu musca...

la cat scrii pe aici asa colorat,pun pariu ca ai niste "servicii beton"...

iar ca pomenesti tot felul de institutii din oradea si primar si plm mai stie ce, asta dovedeste ca esti o varza murata..

cu drag, Grasutuu

• Like 3
  • Minus 4
Postat

este o vorba...

catzelele care latra nu musca...

la cat scrii pe aici asa colorat,pun pariu ca ai niste "servicii beton"...

iar ca pomenesti tot felul de institutii din oradea si primar si plm mai stie ce, asta dovedeste ca esti o varza murata..

cu drag, Grasutuu

:onloope mecla ta de jigodie slugarnica-....Rahatule...Ce recenzii vrei,popandaule????De la cei 80% dintre spectatorii Fish-i..,,

Grasutuu,presup ca din cauza complexelor te certi cu toata lumea....Esti invidios pt ca ma inteleg bine cu Ines...Sa ma  :sweeping

• Minus 1
Postat

Multe vorbe, recenzii 0. Clar.

:sheep Eu sunt o adevarata dominatoare ...La mine nu se vine cu ngugu-mumu -giugiu....Ma  :onloope recenziile tale de oligofren psihopato-sociopat..P.s :rahatule cu ochi,sclavii mei nu scriu recenzii pt ca nu sunt Fish-i si bineinteles ca nu sunt remunerati pt a scrie....Saracul de tine...Ai trecut prin viata degeaba.... :stiletto

Postat

:laugh2Pe ma ta moarta si mumificata.... :laugh2 :boob

adaptez limbajul la al tau..

"ai avea ceva impotriva daca ti-as explica ca esti o ciudat?"

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Bolojan o vrea

La cum pute orașul Sar exisde și ar depăși clujul

Ce ai Mircea de imi dai minus la o urare? Ti s-a urat cu binele si vrei sa te fut in cur?

Vezi, vezi..

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Eu zic "vorba multa, recenzii 0" si ce zice ea... incepe sa jigneasca.

Cand o sa zic ceva urat de tine, atunci iti dau voie sa ma jignesti, ok? Mi se rupe mie cine iti permiti si cu cine nu. Vezi-ti de treburile tale ca nu ti-a scris nimeni tie.

@pisicut te rog sterge topicul creat de mine sau ia masuri.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Eu zic "vorba multa, recenzii 0" si ce zice ea... incepe sa jigneasca.

Cand o sa zic ceva urat de tine, atunci iti dau voie sa ma jignesti, ok? Mi se rupe mie cine iti permiti si cu cine nu. Vezi-ti de treburile tale ca nu ti-a scris nimeni tie.

@pisicut te rog sterge topicul creat de mine sau ia masuri.

:onloo Astazi la ora 7.30 eram la  :onloo si brusc am observat ca in loc de toaleta era orificiul tau bucal..... :flowers2Asta da sesiune de scato.... :138x

• Telefon: 0073456769
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0073456769
  • Oras:Cluj
Postat

Parerea mea personala este ca Anita cea de fata nu jigneste intentionat si cu rea vointa ci pur si simplu isi face reclama. Ea e o dominatoare dura care cu ajutorul forumului isi prezinta talentele. Nu pot decat s-o felicit in cazul asta pentru modalitatea de marketing aleasa

Spor!

• Like 2
Postat

:girly

:boob

Alin ,m-ai prins.....Este adevarat...Si reclama negativa se numeste tot reclama..... :iagreeSi aceasta este o modalitate de promovare pe care doar cei isteti o inteleg... :laugh2

• Like 1
Postat

Iertare ca nu suntem obisnuiti cu dominarea si nu ne dam seama. Nu toti suntem atat de inzestrati... si milionari in euro :))

• Like 6
Postat

Vad ca a apărut pe publi24 anuntul.am o întrebare daca faci numai dominare si in ce consta sau faci si sex

Alcapone,te-ai trezit cu mare intarziere .!De vreo 5 zile......Sunt aproape de finalul sesiunii din luna Decembrie la Oradea....Ne vedem la anul !Iti voi raspunde tot atunci ...Normal ca sesiunile de dominare  sunt atuul meu....Doar nu credeaai ca vii cu romantisme si pupici la mine.... :girly  :laugh2 Craciun fericit si An Nou cu bucurii!! :iagree  :hug1 

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Hai ratata societăți diapari oradea e oraș de cultura nu de plante

Tu esti rusinea nu doar a Orazii ci a intregului Ardeal. :D

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Alcapone,te-ai trezit cu mare intarziere .!De vreo 5 zile......Sunt aproape de finalul sesiunii din luna Decembrie la Oradea....Ne vedem la anul !Iti voi raspunde tot atunci ...Normal ca sesiunile de dominare sunt atuul meu....Doar nu credeaai ca vii cu romantisme si pupici la mine.... :girly :laugh2 Craciun fericit si An Nou cu bucurii!! :iagree :hug1

eu am crezut ca va fi romantisme,fk si bunga bunga cum zicea Silvio Berlusconi.nu numai sado maso
  • Like 2

• Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi
  • Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi
Postat

Esti în Oradea? T vreau

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...