diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Ianuarie 22, 2018 MOR DE RAS....A APARUT UN NOU TOPIC,, INESUKA ARE MAI MULTI PESTI,, ...mor de ras...Rozkendra si Romi bry ..Unde sunteti?? :laugh2
vis umed Reputație: 97 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Postat Ianuarie 23, 2018 Auzi DIVO, cand postezi si tu un set de analize ? si nu din alea in photoshop/corel.Vezi ca sunt clienti care spun ca ai hepatita C. Deci ia zi pe cine ai mai condamnat la moarte ?PS: Nu e nici o glumaPSS: Cand procurorii vor face traseul invers al faptelor vor veni in locatia ta infecta
matt macey Reputație: 230 Postat Ianuarie 23, 2018 Postat Ianuarie 23, 2018 E la mintea cocosului. Baba centurista nu mai are clientela pentru ca fetele tinere i-au furat malaiul de la gura.DIVO ai ajuns o boschetara din cauza noii generatii de pustoaice si acum esti disperata.Ai de PLM de babe realizate care au ajuns la varsta de 50 de ani sa se prostitueze pentru un colt de mamaliga. :laugh2 :laugh2 :laugh2UP
justitiar Reputație: 233 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:romania Oras:romania Postat Ianuarie 23, 2018 Ii ceri la nebuna asta set de analize? Pai crezi ca are curaj sa si le faca. Pe loc ar interna-o. pentru ea s-a creea o rezerva speciala : NEBUNA CU BTS. Scriu si eu cu rosu ca sa vada handicapata , ca dupa cata sperma a luat in ochi sigur este mioapa. Hahahaha.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2018 Postat Ianuarie 23, 2018 Zdreanto ai grija in pwla mea ce faci.Nu ma supara ca iti fac o vizita si te fwt si pe tine si pe familia ta cand ti-e lumea mai draga.E singurul si ultimul avertisment. 1 2
romi bry Reputație: 19 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: Romi samsar auto Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi Telefon: Romi samsar auto Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi Postat Ianuarie 23, 2018 Zdreanto ai grija in pwla mea ce faci.Nu ma supara ca iti fac o vizita si te fwt si pe tine si pe familia ta cand ti-e lumea mai draga.E singurul si ultimul avertisment.Da unde ați ajuns mă fraților amenintari din spatele tastaturii. De ce va certați eu tot nu am înțeles. Care e mărul discordiei?Explicați mai detaliat 1
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Ianuarie 23, 2018 Auzi DIVO, cand postezi si tu un set de analize ? si nu din alea in photoshop/corel.Vezi ca sunt clienti care spun ca ai hepatita C. Deci ia zi pe cine ai mai condamnat la moarte ?PS: Nu e nici o glumaPSS: Cand procurorii vor face traseul invers al faptelor vor veni in locatia ta infectaAparatorul parasutei???....Vai ce am mai ras.....Vai de tine....Ha,h,ha,ha....au iesit pestii la tac... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :bow :bow :bow
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Ianuarie 23, 2018 Zdreanto ai grija in pwla mea ce faci.Nu ma supara ca iti fac o vizita si te fwt si pe tine si pe familia ta cand ti-e lumea mai draga.E singurul si ultimul avertisment. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :drool :drool :drool
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Ianuarie 23, 2018 Da unde ați ajuns mă frațiloramenintari din spatele tastaturii. De ce va certați eu tot nu am înțeles. Care e mărul discordiei?Explicați mai detaliatAu iesit la tac pestisorii moldovencei imputite....Vai ce am mai ras.... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo
romi bry Reputație: 19 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: Romi samsar auto Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi Telefon: Romi samsar auto Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi Postat Ianuarie 23, 2018 Au iesit la tac pestisorii moldovencei imputite....Vai ce am mai ras.... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo Nu te vor în Oradea așa se vede .Le ei clienții?Este loc pentru toate în BIHOR. Noi bihorenii suntem oameni faini iubim pizda
vis umed Reputație: 97 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Postat Ianuarie 23, 2018 Aparatorul parasutei???....Vai ce am mai ras.....Vai de tine....Ha,h,ha,ha....au iesit pestii la tac... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :bow :bow :bow Tu vezi in toate conturile de pe forum pesti si proxeneti ? Ai de PLM de baba paranoia :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
vis umed Reputație: 97 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Postat Ianuarie 23, 2018 Nu te vor în Oradea așa se vede .Le ei clienții?Este loc pentru toate în BIHOR. Noi bihorenii suntem oameni faini iubim pizdaSa se duca mai repede baba la un control, dar tare ma tem ca nu se gaseste in toata Romania un psihiatru bun pentru baba asta expirata :slap2
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Ianuarie 23, 2018 Tu vezi in toate conturile de pe forum pesti si proxeneti ? Ai de PLM de baba paranoia :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :onloo :onloo :onloo :onloo :onlooHai,Sictir boratura!!!! :sheep :sheep :sheep :sheep :sheep :sheep
david ospina Reputație: 254 Postat Ianuarie 23, 2018 Postat Ianuarie 23, 2018 Au iesit la tac pestisorii moldovencei imputite....Vai ce am mai ras.... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo Se vede ca nu stii o boaba din geografia Romaniei. :slap2 Sub ce piatra te-ai ascuns pana acum ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Mars la ghena mamaie si mai lasa povestile cu CIA si repitlieni.PS: Nu te mai droga ca o sa ajungi ca Alexandra :laugh2
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Ianuarie 23, 2018 Da-te dracului..... :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo direct pe tine....
vis umed Reputație: 97 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Postat Ianuarie 23, 2018 :onloo :onloo :onloo :onloo :onlooHai,Sictir boratura!!!! :sheep :sheep :sheep :sheep :sheep :sheep Suferi rau de tot handicapato. Ce pretentii putem avea de la babe expirate care se prostitueaza la 50 de ani pentru un colt de mamaliga.Ai de pielea ta ce viata crunta duci :bye 1
romi bry Reputație: 19 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: Romi samsar auto Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi Telefon: Romi samsar auto Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi Postat Ianuarie 23, 2018 Sa se duca mai repede baba la un control, dar tare ma tem ca nu se gaseste in toata Romania un psihiatru bun pentru baba asta expirata :slap2nemulțumirea ta care este ?Am văzut la profil ca ești lezează nu te-a lăsat sa o lingi ?Ori viceversa ?Sunteți nebune toate .Te lîng și eu dacă mă accepți .vrei?
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Ianuarie 23, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :bow :bow :bow :bow :boob :boob :boob :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo
vis umed Reputație: 97 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Postat Ianuarie 23, 2018 Da-te dracului..... :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo direct pe tine....Cu cine vorbesti mamaie ? :laugh2 :laugh2 :laugh2hai ca facem topicul tau de TOP :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
vis umed Reputație: 97 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Postat Ianuarie 23, 2018 nemulțumirea ta care este ?Am văzut la profil ca ești lezează nu te-a lăsat sa o lingi ?Ori viceversa ?Sunteți nebune toate .Te lîng și eu dacă mă accepți .vrei? Nu stiu ce ai vazut tu, dar nu vezi bine. https://www.youtube.com/watch?v=Oe7Ps_hY_Ac
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Ianuarie 23, 2018 Vis umed,gresit ,32...sa ma :onloo pe mortii si viii tai cancerosi...
vis umed Reputație: 97 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Postat Ianuarie 23, 2018 Vis umed,gresit ,32...sa ma :onloo pe mortii si viii tai cancerosi... Daca ai sti ce inseamna cancer nu ai vorbi. Se vede ca esti prajita rau de tot. 1
david ospina Reputație: 254 Postat Ianuarie 23, 2018 Postat Ianuarie 23, 2018 Da-te dracului..... :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo direct pe tine....Mars in mortii matii de baba dementa !!! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Ianuarie 23, 2018 Vis umed,mars in pizda ma-tii de tarfa de doi bani...sa ma :onloo :onloo pe mortii tai de retardata de :onloo :clap2 :clap2 :clap2 :clap2 :clap2 JAVRA IMPUTITA NESPALATA
excalibur- Reputație: 540 Postat Ianuarie 23, 2018 Postat Ianuarie 23, 2018 DIVA PULII mai degraba :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum