Sari la conținut

Diva Anita - diva divelor - 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza
Postat

Auzi DIVO, cand postezi si tu un set de analize ? si nu din alea in photoshop/corel.

Vezi ca sunt clienti care spun ca ai hepatita C. Deci ia zi pe cine ai mai condamnat la moarte ?

PS:  Nu e nici o gluma

PSS: Cand procurorii vor face traseul invers al faptelor vor veni in locatia ta infecta

Postat

E la mintea cocosului. Baba centurista nu mai are clientela pentru ca fetele tinere i-au furat malaiul de la gura.

DIVO ai ajuns o boschetara din cauza noii generatii de pustoaice si acum esti disperata.

Ai de PLM de babe realizate care au ajuns la varsta de 50 de ani sa se prostitueze pentru un colt de mamaliga. :laugh2 :laugh2 :laugh2

UP

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Ii ceri la nebuna asta set de analize? Pai crezi ca are curaj sa si le faca. Pe loc ar interna-o. pentru ea s-a creea o rezerva speciala : NEBUNA CU BTS.  Scriu si eu cu rosu ca sa vada handicapata , ca dupa cata sperma a luat in ochi sigur este mioapa. Hahahaha.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Zdreanto ai grija in pwla mea ce faci.

Nu ma supara ca iti fac o vizita si te fwt si pe tine si pe familia ta cand ti-e lumea mai draga.

E singurul si ultimul avertisment.

• Like 1
  • Minus 2
  • Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi
Postat

Nu ma supara ca iti fac o vizita si te fwt si pe tine si pe familia ta cand ti-e lumea mai draga.

Da unde ați ajuns mă fraților

amenintari din spatele tastaturii. De ce va certați eu tot nu am înțeles. Care e mărul discordiei?Explicați mai detaliat

• Like 1
Postat

Auzi DIVO, cand postezi si tu un set de analize ? si nu din alea in photoshop/corel.

Vezi ca sunt clienti care spun ca ai hepatita C. Deci ia zi pe cine ai mai condamnat la moarte ?

PS:  Nu e nici o gluma

PSS: Cand procurorii vor face traseul invers al faptelor vor veni in locatia ta infecta

Aparatorul parasutei???....Vai ce am mai ras.....Vai de tine....Ha,h,ha,ha....au iesit pestii la tac... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :bow  :bow  :bow 

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :drool  :drool  :drool 

Postat

Da unde ați ajuns mă fraților

amenintari din spatele tastaturii. De ce va certați eu tot nu am înțeles. Care e mărul discordiei?Explicați mai detaliat

Au iesit la tac pestisorii moldovencei imputite....Vai ce am mai ras.... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo 

Postat

Au iesit la tac pestisorii moldovencei imputite....Vai ce am mai ras.... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo 

Nu te vor în Oradea așa se vede .Le ei clienții?Este loc pentru toate în BIHOR. Noi bihorenii suntem oameni faini iubim pizda
Postat

Aparatorul parasutei???....Vai ce am mai ras.....Vai de tine....Ha,h,ha,ha....au iesit pestii la tac... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :bow  :bow  :bow 

Tu vezi in toate conturile de pe forum pesti si proxeneti ? Ai de PLM de baba paranoia :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Nu te vor în Oradea așa se vede .Le ei clienții?Este loc pentru toate în BIHOR. Noi bihorenii suntem oameni faini iubim pizda

Sa se duca mai repede baba la un control, dar tare ma tem ca nu se gaseste in toata Romania un psihiatru bun pentru baba asta expirata  :slap2

Postat

Tu vezi in toate conturile de pe forum pesti si proxeneti ? Ai de PLM de baba paranoia :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

:onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onlooHai,Sictir boratura!!!! :sheep  :sheep  :sheep  :sheep  :sheep  :sheep 

Postat

Se vede ca nu stii o boaba din geografia Romaniei. :slap2  Sub ce piatra te-ai ascuns pana acum ? :laugh2 :laugh2 :laugh2  Mars la ghena mamaie si mai lasa povestile cu CIA si repitlieni.

PS: Nu te mai droga ca o sa ajungi ca Alexandra :laugh2 

Postat

:onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onlooHai,Sictir boratura!!!! :sheep  :sheep  :sheep  :sheep  :sheep  :sheep 

Suferi rau de tot handicapato. Ce pretentii putem avea de la babe expirate care se prostitueaza la 50 de ani pentru un colt de mamaliga.

Ai de pielea ta ce viata crunta duci :bye

• Like 1
Postat

Sa se duca mai repede baba la un control, dar tare ma tem ca nu se gaseste in toata Romania un psihiatru bun pentru baba asta expirata  :slap2

nemulțumirea ta care este ?Am văzut la profil ca ești lezează nu te-a lăsat sa o lingi ?Ori viceversa ?Sunteți nebune toate .Te lîng și eu dacă mă accepți .vrei?
Postat

Da-te dracului..... :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo direct pe tine....

Cu cine vorbesti mamaie ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

hai ca facem topicul tau de TOP :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

nemulțumirea ta care este ?Am văzut la profil ca ești lezează nu te-a lăsat sa o lingi ?Ori viceversa ?Sunteți nebune toate .Te lîng și eu dacă mă accepți .vrei?

Nu stiu ce ai vazut tu, dar nu vezi bine.

https://www.youtube.com/watch?v=Oe7Ps_hY_Ac

Postat

Vis umed,gresit ,32...sa ma   :onloo pe mortii si viii tai cancerosi...

Daca ai sti ce inseamna cancer nu ai vorbi.  Se vede ca esti prajita rau de tot.

• Like 1
Postat

Vis umed,mars in pizda ma-tii de tarfa de doi bani...sa ma  :onloo  :onloo pe mortii tai de retardata de :onloo  :clap2  :clap2  :clap2  :clap2  :clap2 JAVRA IMPUTITA NESPALATA

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...