grey worm Reputație: 108 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 - Când a fi sa le vie dor de pula, s-o suere cum sueri oile la strunga... si atunci, numai sa-ti poata curul... Iara când s-ar satura de ea, sa zica: ho! ho! haram nesatios. Si atunci pe loc se moae si te descotorosesti de dânsa. Link spre comentariu
leonardo bonucci Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Si drept dovada, baba îsi înfasca o matragana, care era mai mare, de pe un strujan, si începe s-o pue în lucrare cum se cade... Link spre comentariu
ricardo carvalho Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Taranul a încremenit, când a mai vazut si asta... Link spre comentariu
andrew robertson Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 - Dar de unde ai aflat mestesugul ista? matusa, zise el cu mierare. Link spre comentariu
alireza beranvand Reputație: 29 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 - Hei, hei! nepoate, pe unde culege dracul surcelele, eu am taiat lemne... Link spre comentariu
ramin rezaian Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Nu ma mai întreba cum, si zi bogdaprosti ca t-am deschis ochii ce sa faci... Link spre comentariu
cedric soares Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Taranului atâta i-a trebuit. Da babei ce-i fagaduise, apoi se duce acasa, îsi pune scoartele la car si-l înfunda bine, înjuga boii, se întoarce la ogor încarca un car zdravan de pule - si la târg, baete, cu dânsele la vânzare. Link spre comentariu
virgil van dijk Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 - Hai la pule, hai la pule! Pule zdravene si tari pentru jupânese mari... Link spre comentariu
jeor mormont Reputație: 341 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 O cucoana vaduva, auzind asa vorbe din gura taranului, trimite o slujnica sa-l cheme la dânsa ca sa-i dea un colb... Link spre comentariu
jack sparrow Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Slujnica se duce si cheama pe taran. Si cum vine taranul, cucoana îl si ia la trei parale, zicând: Link spre comentariu
christian pulisic Reputație: 127 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 - Dar bine, mai tarane, ce porcarii spui pe lânga cerdacul meu, ca te manânca mama dracului! Link spre comentariu
grey worm Reputație: 108 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Acus te pun la scara si-ti trag o batae, de te-or duce cu cerga acasa... nteles-ai? Link spre comentariu
giuseppe rossi Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 - Apoi, da... milostiva cucoana, zise taranul scarpinându-se în cap. Sa ierte cinstita fata dumneavoastra, ce sa facem? Ia niste pule ni-a dat Dumnezeu si le-am adus si noi la târg, sa vedem, ne-om pute prinde ceva parale pe dânsele, ca ne manânca si pe noi o multime de angarii si de nevoi de tot felul... Link spre comentariu
anthony lopes Reputație: 29 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 - Mai, tarane, esti nebun, ori cum esti, de vorbesti pleve de fata cu mine? Link spre comentariu
grey worm Reputație: 108 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 - Ba fereasca Dumnezeu, cinstita cucoana, vorbesc vorbe sanatoase, saracul de mine! Link spre comentariu
leonardo bonucci Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Iaca sa va aduc una ca s-o vedeti, daca nu ma credeti..."Tu-i-as praznicul cui le-a plamadit, ca m-a facut sa intru în dihonii cu lumea din pricina lor. Link spre comentariu
ricardo carvalho Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 ncaltea daca-ar fi de partea femeeasca, le-as tine pentru mine, dar asa..." Link spre comentariu
andrew robertson Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Si odata se duce la car si alege un stiulete de puloiu, care era mai mare, si cu dânsa deadreptul în casa la cucoana. Link spre comentariu
alireza beranvand Reputație: 29 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 - Iaca, cucoana, saga-ti pare dumitale asta? acum pe ce s-a dus munculita mea de toata vara? S-apoi dumneata ma mai înghii si cu batae, ca pesemne nu-s eu destul de batut de Dumnezeu! "Tu-i-as patruzecile cui stiu eu sa-i fut, ca au început a ma lua lumea de nebun..." Link spre comentariu
ramin rezaian Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Cucoana vedea acum ca taranul are dreptate, si se face a se uita într-o parte, dar tot tragea cu coada ochiului si la cinstita pula din când în când. Link spre comentariu
cedric soares Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 - Bata-te focul sa te bata, mai tarane, ca ticalos mai esti! S-apoi cum s-ar face ca s-o poata cineva întrebuinta, când ar vre? Link spre comentariu
virgil van dijk Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Nu-i vorba, ca mie una nu-mi face trebuinta. Link spre comentariu
jeor mormont Reputație: 341 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Dar tare ma mier si eu de asa comedie!... Link spre comentariu
jack sparrow Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 - Cum sa se face, cucoana! Sa ierte cinstita fata a dumneavoastra ia, când vine cuiva pofta de dânsa, o sueri de câteva ori, cum sueram noi oile la strunga, s-apoi atunci, tine-te la frecus - cât ce-i pute, ca las' daca m-a da de rusine. Link spre comentariu
christian pulisic Reputație: 127 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Iara când te-i multimi si-i vrea sa te lese de frecus, sa strigi la dânsa: ho! ho! haram nesatios! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum