Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2018 Postat Aprilie 27, 2018 Am fost si eu la ea acum cateva zile. Locatie in zona Lidl Gheorgheni, se poata parca la Lidl. Confirm ca tipa este frumoasa, slabuta, sani moi dar nu lasati. Overall, foarte ok pt cineva trecut de 30 de ani. Are piele zbarcita pe abdomen care indica o fosta sarcina, dar nu e deranajant Dar confirm de asemenea ca ceva e stricat la caputul ei. Zambeste mult dar se pierde in logici, spune cate o prostie cat ea de mare. Mie mi-a spus ca ar trebui sa imi ia bani pt 2 finalizari, pt ca nu ma grabeam suficient pt gusturile ei. Eu cred ca wufera de frigiditate excesiva, dar dracu' stie. Cert e ca e ciudata. Pana la urma un ON urmat de un doggy a rezolvat problema. FK nu face, mi-a spus. Locatie - 10 - garsoniere bloc nou, parcare la Lidl, pat si dus okGagica - 8 - o blonda frumusica la fata mai alesActiunea - 7 - nu e nu stiu cat de activaGFE - 4 - ceva nu a functionat intre noi. Pacat, e frumusica si aparte. Eu unul nu mai revin.Tu pana la urma cat ai platit si cat timp ai stat?
tenache81 Reputație: 179 Postat Mai 1, 2018 Postat Mai 1, 2018 Tu pana la urma cat ai platit si cat timp ai stat?Am uitat sa mentionez :)) 150 ron, vreo 30 min.
bela01 Reputație: -1 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Buna! Serviciile mele sunt : Normal protejat Oral neprotejat Finalizare orală și alte fantezii le pot îndeplini ..Nu fac anal Prețul pt o fin este de 150 lei Prețul pt o ora 350 lei Exclus domni dotați cu bile ÃŽmi rezerv dreptul de a-mi selecta clientiPupici 😘💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Buna! Serviciile mele sunt : Prețul pt o fin este de 150 lei Mândră, daaaaaa finalizarea tot 20 de minute? Să știu, vin gata dușat și în pula goală? :) pupici
bela01 Reputație: -1 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Pt tine e timp nelimitat doar dacă vi in pula goală Te aștept 😘🤠1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Pt tine e timp nelimitat doar dacă vi in pula goală Te aștept =)))) să nu-ți uiți vorba :)))))))
mafia1 Reputație: -241 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Buna o fata frumoasa mie mia placut cind am vizitato te pup
nwacompton77 Reputație: 381 Postat Iulie 30, 2018 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 30, 2018 Am sunat și eu la bătrânica asta, o întreb frumos serviciile, îmi închide în nas și da block :))) wtf
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Iulie 31, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 31, 2018 A primit prea multa atentie.Acuma sa-mi spuneti si mie ce folos cu curvele pe forum.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum