Sari la conținut

Raluca 0722643937

Postări Recomandate

• Oras:b-dul Dimitrie Cantemir
Postat

Disponibilă pentru programari.❤❤❤

• Telefon: 07425894705
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna. Pana la ce ora ești disponibila de obicei? Si sâmbătă pana la ce ora ești disponibila?

• Minus 1
Postat

Buna. Pana la ce ora ești disponibila de obicei? Si sâmbătă pana la ce ora ești disponibila?

Ma poti suna pentru mai multe detalii .

Postat

Am fost azi la ea cu speranta sa ma distrez ca lumea înainte sa plec înapoi in străinătate. Si pot spune ca s-a meritat 100%. E o fata tare frumușică, naturala, cu un bun simț extraordinar si cu un gf experience minunat. Depinde ce prefera fiecare acuma, dar personal eu mai degrabă prefer fete mai simple, naturale, fara machiaje sau silicoane. Ea nici nu ar avea nevoie sincer, arata foarte bine așa cum e, cu vreo 2-3 kg in plus, dar după cum am spus, depinde si de preferințe. Eu prefer cele naturale, care nu sunt nici slăbănoage, dar nici obeze. Își da interesul sa își satisfacă partenerul , te mângâie, săruta si linge pe corp , face un oral cu o pofta mare de tot si din doggy style mișca din cur intr-un ritm foarte sexy asemănător cu twerkingul de aproape m-a terminat. Sta si de vorba cu tine, ai ce povesti cu ea după ce termini un număr si faci o pauza mica. De gemut as fi dorit sa geme mai mult sincer. O a doua finalizare nu a mai existat de la mine ca la prima m-a stors aproape de tot. In concluzie, daca cauți o experiență foarte plăcută, sexy si nu ești vreun fițos din-ala care vrea o angelina jolie, cu mare drag va recomand la raluca. Nota nu dau ca nu sunt genul sa dea note si se poate subînțelege multe. Ii mulțumesc din nou pentru serviciile minunate. Subsemnat piticul :)).

• Minus 2
Postat

Buna, sambata esti la birou? adica maine?

Da sunt..

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...