vassybly Reputație: 2 Postat Februarie 3, 2017 Postat Februarie 3, 2017 Imi cer mii de scuze daca te-am jignit
jimjym Reputație: 4 Postat Februarie 4, 2017 Postat Februarie 4, 2017 Hello Iza, esti disponibila astazi? Ca am sunat si da in casuta vocala . Mersi.
izabela20801 Reputație: 19 Postat Februarie 4, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 4, 2017 Da dormeam azi incep lucrul la 1
izabela20801 Reputație: 19 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 5, 2017 Buna am inceput lucrul azi pana la ora 7
izabela20801 Reputație: 19 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 6, 2017 Buna azi lucrez de la 11 la 7 va astept 😘😘😘
izabela20801 Reputație: 19 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 7, 2017 Astazi lucrez de la 3 pana la 7 problema cu dantura va fi rezolvata vineri ultimele zile va astept poop 1
freddie 37 Reputație: 33 Postat Februarie 7, 2017 Postat Februarie 7, 2017 Pana vineri mai esti disponibila sau pana atunci mai ai de lucrat la dantura?...
login2000 Reputație: 1841 Postat Februarie 7, 2017 Oras:ÃŽn lume Oras:ÃŽn lume Postat Februarie 7, 2017 Colegu citește atent ...problema cu dantura va fi rezolvata vineri
freddie 37 Reputație: 33 Postat Februarie 7, 2017 Postat Februarie 7, 2017 Si cu "ultimele zile" ce a vrut sa spuna...?
freddie 37 Reputație: 33 Postat Februarie 7, 2017 Postat Februarie 7, 2017 Pana vineri sunt ultimele zile in puteti faceti sex cu o stirba...poate asta a vrut sa spuna.Are o exprimare de corigenta la romana de clasa a opta si nu e de mirare ca a dansat la bara in uk,caci nu credea nimeni a plecat cu o bursa la oxford.
izabela20801 Reputație: 19 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 7, 2017 Este problema mea ce am facut sau ce nu am facut 2 la mana care este problema ta cu exprimarea mea ? Si da am fost stirba nu imi este rusine sa recunosc dar asta se rezolva vineri macar la mine se poate rezolva dar la tine nesimtirea si lipsa bunului simt si a celor 7 ani de acasa nu fa-ti o viata si vezi-ti de treburile tale! Sper ca de data aceasta exprimarea mea in limva romana a fost ceea corecta pt o persoana asa culta ca tinr 😂😂😂😂😂 1
izabela20801 Reputație: 19 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 7, 2017 Si stai linistita ca spre dezamagirea ta am terminat liceul aici si nu sunt singura persoana care mai greseste la scris CULTULE! 1
izabela20801 Reputație: 19 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 7, 2017 Am spus ca problema cu dantura va fi rezolvata vineri Si ultimele zile adica saptama viitoare voi pleca inapoi in uk 1
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2017 Postat Februarie 7, 2017 Nu-l lua in seama. Sunt o multime de thread-uri in care isi imprastie "inteligenta", habar n-am de ce nu e banat... probabil e peste sau vreun frustrat cu prea mult timp liber. 1
izabela20801 Reputație: 19 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 7, 2017 Nu il iau in seama dar nu este frumos dar cum am spus nesimtirea bunul simt si cei 7 ani de acasa nu ii va putea recupera sau cumpara daca stie ce este aia 1
rechinii77 Reputație: 50261 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 7, 2017 1
izabela20801 Reputație: 19 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 7, 2017 Este poza mea de la anunt dragul meu
freddie 37 Reputație: 33 Postat Februarie 7, 2017 Postat Februarie 7, 2017 Ia-ti un job decent si pune mana pe carte!Ai venit in ro sa iti repari dintii pt. ca e mai ieftin si o faci pe banii clintilor creduli.Specimene ca tine fac de ras ro in strainatate.
izabela20801 Reputație: 19 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 7, 2017 Nu vreau sa imi iau un job decent poftimn! Si deocamdata eu imi prestez serviciile pt banii care ii primesc de la clienti cat timp nu fur nu omor credema ca nu fac romanii de ras mai degraba incultii ca tine ne fac de ras peste tot si cum am mai spus fa-ti naiba o viata ca nu te fute pe tine grija cata carte am eu sau daca pun eu mana pe carte sau nu pana acuma ti-am vorbit frumos pt ca nu imi sta in fire sa vorbesc urat dar tu esti un obosit si un frustrat si pe deasupra un jegos si fara bun simt si il 3lea rand mai esti si off topic ...dute naiba si fa-ti viata ta sau dute la lucru si atunci nu ai sa mai ai timl sa imi spui tu mie ce sa fac ba nesimtitule ca nu esti tu nici parintele meu nici ruda cu mine ca sa imi spui tu mie ce sa fac disperatule de viata CULTULE FRUSTAT SI NESIMTIT CE ESTI ROG ADMINU SA IL BLOCHEZE CA ESTE OFF TOPIC SI NESIMTIT SI II LIPSESC CEI 7 ANI DE ACASA ....
izabela20801 Reputație: 19 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 7, 2017 Si da am venit in ROMANIA SA IMI FAC DINTI DAR NU SUNT SINGURA SUNT SI STRAINII CARE VIN LA NOI SA ISI FACA DANTURA ASA CA CIOCU MIC SI JOC DE GLEZNE INCULTULE
freddie 37 Reputație: 33 Postat Februarie 7, 2017 Postat Februarie 7, 2017 Curva proasta,stirba si slabanoaga ce esti!Daca aveai cei 7 ani de acasa nu te prostituai fara succes in tm;in 6 pagini ai doar 2 sau 3 recenzii si nici alea pozitive.
izabela20801 Reputație: 19 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 7, 2017 Citeste recenzile cultule am recenzi pozitive prostule care esti si mai vezi-ti in plm de treaba si bai frustratule nu ai tu de unde sa sti daca am sau nu succes ca nu stai tu la p...a mea sa imi ti lumanarea ..ia fa bine si nu mai comenta distrusule ca nu e problema ta daca sunt slaba sau grasa.....vezi naiba de corpu tau nasol si de fata ta care este clar in reparatiii pacat ca comportamentul si bunul tau simt si exprimarea ta e de cacat ca si tine
Vizitator tmdud Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2017 Postat Februarie 7, 2017 Curva proasta,stirba si slabanoaga ce esti!Daca aveai cei 7 ani de acasa nu te prostituai fara succes in tm;in 6 pagini ai doar 2 sau 3 recenzii si nici alea pozitive.Nu incerc sa ii iau apararea, tipa cu mine a fost foarte ok, am specificat dantura in primul post sa stie lumea, in schimb tu din 100 si de postări ai 2 recenzii, restul injurii, acuze, etc.
izabela20801 Reputație: 19 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 7, 2017 Nu incerc sa ii iau apararea, tipa cu mine a fost foarte ok, am specificat dantura in primul post sa stie lumea, in schimb tu din 100 si de postări ai 2 recenzii, restul injurii, acuze, etc. Nu stiu sincer care este problema lui cu mine nu il cunosc eu nu vorbesc de fel urat cu lumea dar chiar ma disperat ....ii un nesimtit ma injurat 2 pagini ca sa se simta el bine probabil ii place sa fie jignit poate aia e placerea lui eu incerc sa imi fac meseria cat pot de bine cu dantura vineri rezolv si nu cred ca sunt nici prima nici ultima care vine in romania sa isi faca dantura sunt si strainii care vin la noi pt ca este mai ieftin iar banii cum a spus el nu fur si nu am furat pe nimeni niciodata am prestat servici pt accei banii .....
rechinii77 Reputație: 50261 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 7, 2017 Este poza mea de la anunt dragul meude asta si am puso draga mea:) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum