Sari la conținut

Izabela - 0728299359

Vizitator tmdud

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Eu am 25 omu a scrie k este vorba despre fetele de pe aradului nu despre mine citeste mai atent recenzia😂😂😂😂😉😉

Vizitator misterx
Reputație: 0
Postat

Problemele cu dantura sunt rezolvate?

Postat

Daca ai observat omu vb despre fetele din aradului ...nu despre mine .... va rog cititi atent recenzia ...am 25 de ani nu 17....

Postat

Am fost zilele trecute... scriu de pe tel, asa sa o sa fiu scurt:

Locatia- sagului, turist, et 4, curat, caldura :) prosop & lenjerie pat curate.

Fata zice ca a lucrat in west, amabila si vrea sa te simti bine, dantura in reparatie, cum s-a mai zis. Mie mi-a placut si o sa revin.

Pret 100/fin 200/h, nu m-am simtit grabit deloc.

• Like 2
  • Oras:timisoara
Postat

Ok. Ne auzim maine dimineata la 9 la telefon

Vad ca ți-ai modificat si anuntul... este valabil ce scrie mai jos? Am copiat din anuntul tau.

Descriere ofer clipe de neuitat domnilor generosi

igiena si comportamentul dumneavoastra sunt calitati primordiale pentru mine drept pentru care imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela! pozele imi apartin,sunt 100% reale si recente si garantez veridicitatea acestora care se poate verifica dupa tatuaj precum si revenirea:)serviciile oferite de mine sunt:

ofer finalizare orala neprotejat inclus in pret sex normal in diferite poziti protejat,saruturi mangaieri,69

detin locatie privata ma deplasez doar la hoteluri

pretul pt o finalizare de neuitat este 100 de lei

iar o ora de placeri si clipe de neuitat si de relaxare inclus sex oral neprotejat sex normal protejat masaj si mai multe este de 200 de lei

Postat

Am.inteles probabil nu ai citit atent anuntul cand ai fost prima data la mine ca si atunci scria ca fac finalizare orala....sunama dimineata si vb la tel 😘😘😘😘

Postat

Astăzi am fost din nou la domnisoara. Din pacate nu pot detalia foarte mult pentru ca nu am timp. Dar ca idee astăzi totul a fost chiar ok. Servicii mult mai bune. La oral fata si-a dat toata silința fiind chiar multumit. Deci nu am ce sa comentez. Decat sa mai incerc si pe la alte fete eu tot la ea o sa merg.

Eu o recomand. Am ales 1 ora pentru care am plătit 200 de lei. Ca locație aceeasi ca si data trecuta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...