Sari la conținut

Izabela - 0728299359

Vizitator tmdud

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Mul

Astăzi am fost din nou la domnisoara. Din pacate nu pot detalia foarte mult pentru ca nu am timp. Dar ca idee astăzi totul a fost chiar ok. Servicii mult mai bune. La oral fata si-a dat toata silința fiind chiar multumit. Deci nu am ce sa comentez. Decat sa mai incerc si pe la alte fete eu tot la ea o sa merg.

Eu o recomand. Am ales 1 ora pentru care am plătit 200 de lei. Ca locație aceeasi ca si data trecuta[/quote

Multumesc ma bucur ca de data asta a fost mai bine sper ca data viitoare sa fie si mai bine

Postat

Buna Iza si bine ai venit!Pe weekend lucrezi,daca DA,cam intre ce ore si daca ai si u acest "fix" ..de a-ti stabili programul pe ziua respectiva doar intro anumita ora ..sau pur si simplu sun la 14 ptr ora 16(un exemplu)?

Vizitator tmdud
Reputație: 0
Postat

E bine pentru ele ca au un program fix, e bine si pentru noi. Toate care au "non-stop pentru tine" sunt vai mama lor ca atitudine si implicit, servicii.

Postat

Mersi Iza,o zi faina sa ai!..De acord tmdud,pe mine ma interesa doar daca are o anumita ora cand se fac programarile,asta numeam eu "fix".Ziua faina si tie confrate!:D

Postat

Ceau

Am si eu o nelamurire , ceva legat de limita de varsta , nu de alta dar te-am sunat intr-o zi si te-am rugat sa imi spui servicile si brusc m-ai intrebat cati ani am , am raspuns ca 25 , ai ras si ai inchis telefonul. Multumesc anticipat .

Postat

Probabil miai parut mai tanar la voce decat spui u ca ai....si cum spun si anuntul imi rezerv dreptul de-a imi alege clienti

Vizitator tmdud
Reputație: 0
Postat

Sunt englezesti. Americanii au doar 2 pini.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...