Sari la conținut

Izabela - 0728299359

Vizitator tmdud

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Hai mai dute naiba ca deja esti infect nu am nici o boala infectule eu merg regulat la doctor normal il fac doar protejat si oral neprotejat im functie de igiena mai date in p..a mea de jegos infecy si bolnav si frustat si labagii care alta viata si altceva de facut in viata nu are ce sa faca decat sa comenteze aiurea la persoane care niciacar nu le cunoaste mai dute naiba ca nici iti mai raspund infectule

Postat

Ori esti vreun pestisor si incerci sa faci reclama proasta la fete care chiar isi face meseria iar t....e tale nu isi fac meseria tu aib2 recenzii bune iar 100 si ceva doar certuri injuraturi si amenintari din partea ta la adresa fetelor ....poi mai pestisor eu zic sa mergi la doctor sa iti faci un control la cap pt ca cred ca ai probleme serioase si am clienti asa stirba (problema care vineri se rezolva) imi prestez serviciile cat pot eu de bine sunt curata si am o atitudine buna fata de oricine altfel nu ar mai veni lumea la mine in schimb despre tine repitatie 0 barat

Postat

Mda cum spuneam oamenilor ti ameninti fetele ca le bati etc e clar ce fel de persoana esti .....te rog frumos fa bine si nu mai comenta la topicul meu

• Oras:Focsani
Postat

Am incercat azi sa o vizitez pe propietara topicului...am sunat la numarul afisat si mi-a raspuns...mi-a dat adresa si a spus sa revin cu un telefon cand ajung

Cand am ajuns (dupa 30 minute) surpriza...nu a mai raspuns

Am incercat de cateva ori dar fara raspuns..chiar am mai asteptat cam 30 minute ca ma gandeam ca e ocupata dar tot fara raspuns

O sa mai incerc cand o sa fiu in zona (sper sa nu se repete iar)

• Oras:Numai deplasari
  • Oras:Numai deplasari
Postat

esti fraier daca o mai cauti dupa ce ti-a dat teapa....o sa vina ea orium cu ceva scuza :lol:

Postat

Imi cer mi de scuze ca nu am raspuns nu am fost ocupata am avut telefonul pe siletios pt ca venise parintii la mine imi cer mii de scuze este prima data cand mi sa intamplat asta

Postat

Am incercat azi sa o vizitez pe propietara topicului...am sunat la numarul afisat si mi-a raspuns...mi-a dat adresa si a spus sa revin cu un telefon cand ajung

Cand am ajuns (dupa 30 minute) surpriza...nu a mai raspuns

Am incercat de cateva ori dar fara raspuns..chiar am mai asteptat cam 30 minute ca ma gandeam ca e ocupata dar tot fara raspuns

O sa mai incerc cand o sa fiu in zona (sper sa nu se repete iar)

Data viitoare ma voi revansa promit este prima data cum am spus mai jos cand sa intamplat asa

Postat

Am vazut pozele si sunt interesat sa o intalnesc dar acum cine stie cand (plec si revin peste 2 luni)sper sa mai fi aici cand ma intorc

Postat

Am vazut pozele si sunt interesat sa o intalnesc dar acum cine stie cand (plec si revin peste 2 luni)sper sa mai fi aici cand ma intorc

Eu voi pleca saptamana viitoare dar revin inapoi peste o luna si inca odata imi cer mii de scuze

Postat

buna mam intors in timisoara in cateva zile voi pune poze noi momentant vad doar persoanele care au mai fost la mine numarul meu nou este 0723724232

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...