singsing Reputație: 48 Postat Decembrie 21, 2016 Postat Decembrie 21, 2016 Salutare salutare, fratilor,azi am avut o experienta de vis. Eu mort de oboseala si fara niciun chef M au sunat 2 prieteni si au zis sa gasim ceva de relax. Eu fara niciun chef am zis ca merg cuvei( ei nu sunt din bucuresti) far eu nu am chef si ii astept in masina. Dupa ce am rasfoit AT am dat peste acest anunt : Http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/noua-pe-site-anna-domnisoara-draguta-22-de-ani--te-astept-in-compania-mea_43875411.html?l=677b45a2983d9900dbe927dada74638e , am sunat si a raspuns colega ei , mi a explicat frumos detaliile si am zis ca noi suntem 3,cum sa procedam, ea a zis ca mai are o colega si au 3 camere si ca pot astepta acolo sus cat amicii mei sunt inauntru, foarte frumos din partea lor, de apreciat. Am urcat si cand am vazut o pe Ana , pozele sunt reale,dar realitatea cred ca bate pozele, este genul slim ,cam 1.60 si in jur de pana in 50 kg, bruneta , sani normali,finuta si politicoasa. Eu am facut click si am zis ca vreau si eu, nu piteam sa ratez asa ceva,acum cred ca voi relata in continuare din punct de vedere subiectiv. Sunt si acum euforic,la o ora de la experienta, si parca as fi vrut sa mai stau,dar cu siguranta voi reveni. Detaliile sunt de prisos,asa ca va spun pe scurt. Halatul 80 lei/fin, apartament curat 9, prezenta si gfe 10 ( eu spun din punctul meu de vedere) prestatie 8.5 spre 9 ca sa nu dau 10. O experienta pkacuta,eu recomand cu incredere si voi reveni. Iti muktumesc draga Ana, chiar mi ai facut ziua mai frumoasa. 1
singsing Reputație: 48 Postat Decembrie 21, 2016 Autor Postat Decembrie 21, 2016 App,am uitat, locatia este pe foisor, mall vitan, accesibila si curata. As vrea sa vorbesc si de colega ei, o fata draguta dar nu stiu sa va dau alte detalii. 1
black Reputație: 759 Postat Decembrie 21, 2016 Postat Decembrie 21, 2016 @singsing Ofera FK, oral neprotejat? Are ceva talent la oral? ms
singsing Reputație: 48 Postat Decembrie 21, 2016 Autor Postat Decembrie 21, 2016 Se descurca ok la oral , dar il face doar protejat. FK s a ferit si nu am insistat. 1
aleen Reputație: 138 Postat Decembrie 29, 2016 Postat Decembrie 29, 2016 Strada Foisorului e vis a vis de Pizza Hut de la Vitan
panoramic Reputație: -1920 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 31, 2016 Au mai fost multe fete pe strada asta... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2016 Postat Decembrie 31, 2016 Din fericire pe Str. Foisorului activeaza inca Elena Aly 33 , nu, nu si-a schimbat meniul , doar masaj + dominare... 4 1
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2017 Se descurca ok la oral , dar il face doar protejat. FK s a ferit si nu am insistat.nu face fk,este vorba de Ana 5 3
barbeq Reputație: 75 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Londra Oras:Londra Postat Ianuarie 2, 2017 De urmarit
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2017 De urmaritmulti o urmaresc
marius.mihai1985 Reputație: 81 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2017 Salutare fratilor, Am fost si eu la ea. Nu merita. As trece la de evitat. Pozele o avantajeaza mult. Comenteaza mereu la normal. Oral mecanic si atitudine de cacat. Are 26 de ani declarata si de ea intr-un final ca... plm arata Am sa detaliez mai tarziu din lipsa de timp momentan. Dar sper sa fi fost de ajutor. V-am pupat 1
cipulica Reputație: 120 Postat Ianuarie 6, 2017 Postat Ianuarie 6, 2017 Daca poti sa mi spui cand ai fost la ea? Data!
singsing Reputație: 48 Postat Ianuarie 6, 2017 Autor Postat Ianuarie 6, 2017 Trebuia sa apara si pareri negative. Dar drada confrate marius.mihai1985 nu ne ai spus si noua, muritorilor de rand, de ce ai vrea sa o treci la de evitat, din punct de vedere subiectiv? Sau a facut ceva urat ?Daca tu nu te ai conectat, daca nu este genul tau, nu inseamna ca este de evitat. Fata , chiar si tu ai spus ca a zis ca are 26 ani,deci nu este o mincinoasa,are o atitudine prietenoasa , deci,spor la treaba. 1
singsing Reputație: 48 Postat Ianuarie 6, 2017 Autor Postat Ianuarie 6, 2017 Btw, cineva scria ca face fk,de mine s a ferit si a specificat ca nu face, oooo, la " de evitat " cu ea ca nu face FK, sa fim "vertical" draga mihai, mie mi a zia pas la FK ,si am respectat decizia, dar asta nu o face de evitat.
kiparuse Reputație: 3 Postat Februarie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2017 am sunat. nu mai activeaza
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum