andrada19ani Reputație: 94 Postat Decembrie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Mall Vitan Telefon: [email protected] Oras:Mall Vitan Postat Decembrie 22, 2016 Buna,sunt Andrada am 19 ani simpatica,sociabila si sexi. Te astept langa mine daca vrei sa petreci momente de placere si relaxare. Iti garantez ca intalnirea nostra va fi una de neuitat si garantez a 2-a vizita.Locatia mea este centrala, foarte discreta si primitoare.Pozele mele sunt reale si imi apartin in totalitate.Serviciile mele sunt:- sex normal protejat-oral neprotejat( in functie de igiena dvs)-finalizare pe corp-cunilingus-69-masaj erotic-sarut frantuzescTarifele mele incep de la 200ron - 30 min( 1 fin) incall300 ron- 1h ( 2 fin) incall400 ron - 1h outcall ( la tine sau la hotel )Programul meu este de la 11-24 Luni -DuminikaTelefon sau SMS 0723.103.702Va sarut si sper sa ne vedem curandAndradaYahoo [email protected]
laury Reputație: 24071 Postat Decembrie 22, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 22, 2016 Singura in locatie sau ai colega? 5
andrada19ani Reputație: 94 Postat Decembrie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Mall Vitan Telefon: [email protected] Oras:Mall Vitan Autor Postat Decembrie 22, 2016 Singura in locatie sau ai colega?Sunt singura. Vrei sa imi faci o vizita ?
sigmund freud Reputație: 475 Postat Decembrie 22, 2016 Oras:Europe Oras:Europe Postat Decembrie 22, 2016 Cam neagra la.....in cerul gurii...Faci solar, dezbracata ?
andrada19ani Reputație: 94 Postat Decembrie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Mall Vitan Telefon: [email protected] Oras:Mall Vitan Autor Postat Decembrie 22, 2016 Cam neagra la.....in cerul gurii...Faci solar, dezbracata ?Nu ti-am inteles aluzia. Poti fi mai explicid te rog ?
andrada19ani Reputație: 94 Postat Decembrie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Mall Vitan Telefon: [email protected] Oras:Mall Vitan Autor Postat Decembrie 22, 2016 My pussy 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum