Sari la conținut

Lavinia 19 ani 0760599664

gigi01ro

Postări Recomandate

• Oras:Pretutindeni
Postat

Domnisoara are anunt postat pe Gds. Se recomanda a fi Lavinia, venita din Valcea.

http://anunturi.gds.ro/mobile/anunturi/anunt/12408489/

Am sunat la nr. din anunț. Domnisoara are o voce placuta, tanara..

Am ajuns la locatie, undeva in Valea Rosie, vizavi de Lidl de pe Caracal.

Domnisoara m-a ghidat către locatie. Fata mai are o colega, blonda, BBW.. cu multe kg in plus..

Lavinia este o apariție interesanta, miniona, are niște ochi foarte frumosi si sani pe măsură. Per total, o fata drăguță, iar eu consider ca sunt destul de pretențios cand vine vorba de punctat aspectul fizic. :)

Pozele din anunt sunt reale.

Partea negativa a acestei experiente este insa locația. O singura camera, cu un pat, dar acțiunea se desfășoară pe o canapea mica in hol. Este setup-ul perfect pentru un fastfuck.

Lavinia prestează oral si normal. Eu am plătit 70RON pentru un combinat, ambele protejate. (nu știu daca face ON).

Note

Locație - 2.. Nu recomand pentru pretențioși! practic futi in hol :)

Aspect fata - 8-9 (ochi frumoși, sani minunați, fund bombat.. căprioară tânără)

Oral - 8 (desi protejat, fata se pricepe.. are o tehnica interesanta, încearcă si DT)

Normal - 7 (asa cum am spus, genul de acțiune fastfuck cu o adolescenta draguta. Nu am încercat alta poziție in afara de misionar. Pare ca ii place sexul sau cel puțin mimează bine sunete si oftaturi de placere..

Anal - nu cred ca face

Halatul - 70.. OP + NP

De revenit? Hm! Daca reușesc sa trec peste imaginea deplorabila a locației, poate voi reveni sa mai bag o fisa.. :) Oricum, daca mergeți pentru o descărcare rapida eu zic ca raportul pret/calitate e ok!

• Like 2
  • Oras:Craiova
Postat

E foarte nesimtita ma facut sa astept o ora ca dupa sa nu mai raspunda la telefon.

Daca nu ma insel, nu cu mult timp in urma domnisoara a avut locatia prin Rovine. Nu am vizitat-o, doar am vorbit la telefon cu ea si dupa cateva detalii cand am intrebat-o daca poate sa-mi faca o programare, a zis ca ea nu lucreaza cu programari, prin urmare am renuntat sa ma duc. Nu agreez modul asta de lucru:''primul venit, primul servit''. Deci nu e mirare ca te-a facut sa astepti degeaba. Lipsa de seriozitate.

Postat

Daca nu ma insel, nu cu mult timp in urma domnisoara a avut locatia prin Rovine. Nu am vizitat-o, doar am vorbit la telefon cu ea si dupa cateva detalii cand am intrebat-o daca poate sa-mi faca o programare, a zis ca ea nu lucreaza cu programari, prin urmare am renuntat sa ma duc. Nu agreez modul asta de lucru:''primul venit, primul servit''. Deci nu e mirare ca te-a facut sa astepti degeaba. Lipsa de seriozitate.

Da, in Rovine a avut locatia, dar dupa convorbirea telefonica pe care am avut-o cu ea, m-am decis sa nu mai merg. Am intrebat-o cati ani are si mi-a inchis telefonul in nas.

Postat

Da, in Rovine a avut locatia, dar dupa convorbirea telefonica pe care am avut-o cu ea, m-am decis sa nu mai merg. Am intrebat-o cati ani are si mi-a inchis telefonul in nas.

Atunci, ea este, nu m-am inselat. A deranjat-o asa rau intrebarea ta, incat a inchis telefonul, exact ce am scris, mai sus: lipsa de seriozitate. Putea sa-ti zica o varsta oarecare, 20 de ani de exemplu, nu sa inchida telefonul.

Postat

Atunci, ea este, nu m-am inselat. A deranjat-o asa rau intrebarea ta, incat a inchis telefonul, exact ce am scris, mai sus: lipsa de seriozitate. Putea sa-ti zica o varsta oarecare, 20 de ani de exemplu, nu sa inchida telefonul.

Nu s-a dovedit a fi decât o gioarsă, nicidecum ceva de calitate. 

Postat

La capitolul calitate si seriozitate (in adevaratul sens al cuvantului, profesionalism),Craiova sta prost de tot,

cu exceptia catorva fete, in rest....praf.

Pe tema asta putem sa vorbim pana maine dimineata :))

Postat

Eu v-am zis.. merge asa pentru o descărcare. E o fata care mie mi s-a părut simpatica, ar avea potențial cu un pic de educație.. Din păcate, nu cred ca o duce capul atât de mult..

Postat

Mai stie cineva de pe aici ceva de fatuca asta. In poze arata chiar OK, dar nr de telefon si anuntul nu mai sunt valabile. Mai activeaza rebranduita cumva sau s-a retras?

Vizitator alibec10
Reputație: 0
Postat

Fratilor e o tiganca obeza!!!

Nu am ramas

Vizitator alibec10
Reputație: 0
Postat

Mesajul de mai sus nu e pt ea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...