valiarad Reputație: 6 Postat Decembrie 23, 2016 Postat Decembrie 23, 2016 Salutare. În periplurile mele de a căuta curve serioase în Arad, m-a oprit și la gară. Dar nu la cele de pe trepțile de lângă atrium.Pe trotuarul ditre pița 5 colțuri și fostul chic, am văzut într-o seară mai multe fete, țigăncușe. M-am oprit și am abordat-o pe una dintre ele care mi sa părut mai răsărită. Am întrebat-o pur și simplu dacă e liberă. A zis că pt ce, am zis - companie, sex. de acolo au urmat multe bla bla, în final a acceptat.Am fost cu ea deja de 2 ori. prima dată în mașină și a doua oară la cameră la ceala, cu 50 de lei.Fata mi se pare foarte ok, DACĂ ȘTI SĂ TRATEZI ȘI SĂ TE PORȚI CU EA. O cheamă Eva. Merge cu bărbați pe bani, dar nu face trotuarul. Din câte am văzut, în general se plimbă de colo colo prin zonă. Am rămas surprins cât de curată a fost la problemă și pe corp, deși hainele nu arată foarte curate. Până și părul îi mirosea frumos.Aspect fizic, micuță, cam scândură, fără sânii sau fundul proeminente. Vârstă aprox 23 de ani, creolă, brunetă. Ca și prestație, a doua oară a fost foarte ok. I-am propus să mergem la cameră, i-am dat 100 de lei, am stat mai multe de 2 ore. Nu a întrebat niciodată cât mai stăm sau ceva de genu. Am plecat când am zis eu. Mie mi sa părut o experiență ok, mai ales dacă ar fi să o compar cu restul experiennțelor mele pe bani în Arad ! Garantat o voi mai căuta. 1
shoany Reputație: 21 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:Zimand Oras:Zimand Postat Decembrie 23, 2016 Nu ai nr ei?
gigelos Reputație: 14 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 23, 2016 Pe aceasta Eva am intalnit-o pe la sfarsitul verii, tot prin zona garii, pe la vreo 11 seara. Mai era cu o fata si pot sa zic ca am fost abordat de ele. Intradevar, e foarte timida si nu scoti prea multe vorbe de la ea. Ideea este ca eu i-am dat-o gratuit, printre blocurile de la gara. Nu stiam ca este prostituata. Are 26 de ani si spunea ca este din Targu Mures. Am crezut ca este vreo fata care, venita in Arad, are chef de putina distractie. Vreo 2 ore si ceva am petrecut amandoi printre blocuri, schimband locatia de vreo 3 ori, de ''teama'' sa nu fim vazuti, dar a fost distractiv. Ce m-a uimit la ea, a fost pasarica ei foarte stramta si faptul ca este curata. Mai multe sanse sa gasesti mirosuri neplacute, ai la divele de pe publi24 1
valiarad Reputație: 6 Postat Decembrie 25, 2016 Autor Postat Decembrie 25, 2016 păi prostituată mi se pare mult să îi zici. da, e strâmtă
roberttim Reputație: -2 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 31, 2016 Mai este pe acolo ?
tulda Reputație: 3736 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 31, 2016 La Mulți Ani băgați mare :bye
baghera30 Reputație: 11 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 5, 2017 A mai fost cineva pe la ea?
alex3389 Reputație: 45 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 5, 2017 Daca poate cineva sa ne ajute cu un nr de tel ... sau ceva contact mai discret.nu toti isi permit sa abordeze pe strada... daca ma intelegeti ms anticipat
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Ianuarie 6, 2017 Merge cu bărbați pe bani, dar nu face trotuarul. Din câte am văzut, în general se plimbă de colo colo prin zonă. Nu face trotuarul dar face trotuarul, am inteles... 1
suleyman al treilea Reputație: 934 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 6, 2017 Sunteti norocosi ca mai gasiti prospaturi de astea pe la ... gara! Prin alte parti doar decrepite si babete... 5 1
valiarad Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2017 Autor Postat Ianuarie 17, 2017 mă referral că nu face pe față, cum sunt cele de lângă atrium
tulda Reputație: 3736 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 25, 2017 asta are sub 16 ani , nu sunt **spam editat**
gigelos Reputație: 14 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 26, 2017 Are 26 de ani
alex3389 Reputație: 45 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 26, 2017 Sincer nu prea pare
gigelos Reputație: 14 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 26, 2017 Sincer nu prea pare Aparentele insala
pussy_bandit Reputație: 58 Postat Februarie 8, 2017 Oras:în tine Oras:în tine Postat Februarie 8, 2017 e bune?
dragutelu Reputație: 47 Postat Februarie 18, 2017 Oras:arad Oras:arad Postat Februarie 18, 2017 face CIM ?
Postări Recomandate