Vizitator AmonSchneider Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2012 Postat Septembrie 11, 2012 Am gasit si eu un anunt care mi-a atras atentia, poate se gaseste cineva care sa o cunoasca si sa poata sa-mi dea detalii, mai ales ca faza cu "arte martiale" mi-a atras atentia ca nu cumva sa ajungi pe la fata asta si sa ceri bataie. Am inteles ca sta in blocul turn din fata Salii Palatului. Apreciez o parere sincera pt Doamna din anunt: >> STAPANA dura si provocatoare te asteapta la o sedinta de dominare soft sau hard (umilire verbala, fizica publica (asistenta) uro, fetishul picioarelor, fisting, ceruire, trampling) sunt practicanta de arte martiale. Discretie - Bucuresti <<
vio288 Reputație: 1 Postat Mai 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:alba iulia Telefon: [email protected] Oras:alba iulia Postat Mai 9, 2016 super
br0oklyn Reputație: 15 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2016 mai este activa domnisoara ??
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Mai 10, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Mai 10, 2016 Oameni buni, voi ce aveti? "Postat 11 September 2012 - 07:25 PM". E vechi de aproape 4 ani, fara nicio recenzie, iar simpla cautare pe Google a numarului de telefon nu duce nicaieri, cam de ce ati crede ca ar mai fi in activitate?
justagigolo Reputație: -339 Postat Mai 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2016 Si acum threadul acesta tocmai a trecut primul de sus in lista pt ca am scris in el... Ar trebui sters topicul cu totul, daca mai multi confirma ca nu mai e de actualitate (si data initierii sugereaza ca e f posibil)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum