condition Reputație: 7276 Postat Martie 16, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 16, 2017 pai ocupa primele trei locuri la cel mai prost forumist.Nimic nou sau secret, emana prostia! +1
genovese Reputație: -418 Postat Martie 16, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Martie 16, 2017 Am zis bine ca va 'adunarati! M-apuci dă pulă
condition Reputație: 7276 Postat Martie 16, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 16, 2017 M-apuci dă pulă Hai arata de ce ai! Daca ai ceva pe acolo, inchiriez un tanc, nu imi fac insa probleme de asa ceva slabutule. Spala-te pe dinti, iti pute gura a bididiu prost!
genovese Reputație: -418 Postat Martie 16, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Martie 16, 2017 Hai arata de ce ai! Daca ai ceva pe acolo, inchiriez un tanc, nu imi fac insa probleme de asa ceva slabutule. Spala-te pe dinti, iti pute gura a bididiu prost! Băi nene tu ești Bi sau bulangiu direct? Dacă un bărbat îi cere altui bărbat să-i arate pula și nu e medic urolog sau dermatolog, atunci e faggot 100%. Las-o dracu-n pula mea de treabă
condition Reputație: 7276 Postat Martie 16, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 16, 2017 Băi nene tu ești Bi sau bulangiu direct? Dacă un bărbat îi cere altui bărbat să-i arate pula și nu e medic urolog sau dermatolog, atunci e faggot 100%. Las-o dracu-n pula mea de treabăEste ca esti sandilau? Esti in puii mei, daca ai fii sanatos nu te-ai asocia cu scursurile. Hai sictir!
genovese Reputație: -418 Postat Martie 16, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Martie 16, 2017 Este ca esti sandilau? Esti in puii mei, daca ai fii sanatos nu te-ai asocia cu scursurile. Hai sictir! Unchiule, citește mai sus ca m-ai zis clar referitor la penisul meu să ți-l arăt. Acum de ce o dai din Fanta-n Pepsi?
genovese Reputație: -418 Postat Martie 16, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Martie 16, 2017 Este ca esti sandilau? Esti in puii mei, daca ai fii sanatos nu te-ai asocia cu scursurile. Hai sictir! și nu știu la ce scursuri te referi, în pula mea
condition Reputație: 7276 Postat Martie 16, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 16, 2017 Unchiule, citește mai sus ca m-ai zis clar referitor la penisul meu să ți-l arăt. Acum de ce o dai din Fanta-n Pepsi?Pizdulice, esti prea mic, nu contezi nici macar aici, imi pare rau pt tine nesemnificativule. Stiu sigur ca esti o pizda proasta, asta nu inseamna ca sunt tentat sa iti dau o muie. Ti-a dat-o viata din plin!
condition Reputație: 7276 Postat Martie 16, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 16, 2017 Unchiule, citește mai sus ca m-ai zis clar referitor la penisul meu să ți-l arăt. Acum de ce o dai din Fanta-n Pepsi?Pizdulice, esti prea mic, nu contezi nici macar aici, imi pare rau pt tine nesemnificativule. Stiu sigur ca esti o pizda proasta, asta nu inseamna ca sunt tentat sa iti dau o muie. Ti-a dat-o viata din plin!
condition Reputație: 7276 Postat Martie 16, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 16, 2017 și nu știu la ce scursuri te referi, în pula meaLa tine, pe langa multe altelea!
genovese Reputație: -418 Postat Martie 16, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Martie 16, 2017 Pizdulice, esti prea mic, nu contezi nici macar aici, imi pare rau pt tine nesemnificativule. Stiu sigur ca esti o pizda proasta, asta nu inseamna ca sunt tentat sa iti dau o muie. Ti-a dat-o viata din plin! Ce bine că am făcut Bump la acest topic despre un bulangiu ( MISKIN) ca imediat apar și alții ca el. Ai dracu ce sunteți, când auziți de pulă alergați ca Usain Bolt. Repet, MAI SUS MI-AI CERUT SĂ-ȚI ARĂT PULA! Caz închis!
genovese Reputație: -418 Postat Martie 16, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Martie 16, 2017 La tine, pe langa multe altelea! Ooooo facem glume, știm umor. Bravo BULANGIULE bătrân.
condition Reputație: 7276 Postat Martie 16, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 16, 2017 Ce bine că am făcut Bump la acest topic despre un bulangiu ( MISKIN) ca imediat apar și alții ca el. Ai dracu ce sunteți, când auziți de pulă alergați ca Usain Bolt. Repet, MAI SUS MI-AI CERUT SĂ-ȚI ARĂT PULA! Caz închis!La "mintea" da, este caz inchis, nu poti discuta cu un handicapat ca tine! Ai spus ca "blagoslovesti" cu "dotare" ta. Bai muie, ti-o tai si te pun sa ti-o mananci singur mizerie!
condition Reputație: 7276 Postat Martie 16, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 16, 2017 Ce bine că am făcut Bump la acest topic despre un bulangiu ( MISKIN) ca imediat apar și alții ca el. Ai dracu ce sunteți, când auziți de pulă alergați ca Usain Bolt. Repet, MAI SUS MI-AI CERUT SĂ-ȚI ARĂT PULA! Caz închis!La "mintea" da, este caz inchis, nu poti discuta cu un handicapat ca tine! Ai spus ca "blagoslovesti" cu "dotare" ta. Bai muie, ti-o tai si te pun sa ti-o mananci singur mizerie!
condition Reputație: 7276 Postat Martie 16, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 16, 2017 Ooooo facem glume, știm umor. Bravo BULANGIULE bătrân.In afara de laba nu mai stii nimic tampitule!
condition Reputație: 7276 Postat Martie 16, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 16, 2017 Este ca ti-o iei in mana sandilaule!
genovese Reputație: -418 Postat Martie 16, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Martie 16, 2017 La "mintea" da, este caz inchis, nu poti discuta cu un handicapat ca tine! Ai spus ca "blagoslovesti" cu "dotare" ta. Bai muie, ti-o tai si te pun sa ti-o mananci singur mizerie! Stai dracu ușor să nu te verși, BULANGIULE !!!
genovese Reputație: -418 Postat Martie 16, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Martie 16, 2017 In afara de laba nu mai stii nimic tampitule! Ai dreptate, BULANGIULE! http://www.cugetliber.ro/imagini/original/gayfest-1370262485.jpg 2 3
genovese Reputație: -418 Postat Martie 16, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Martie 16, 2017 Este ca ti-o iei in mana sandilaule! Nu mi-o iau dar cred că tu ai vrea să mi-o iei. Fii sincer că-ți lasă gura apă când te gândești. FMM! 1 3
condition Reputație: 7276 Postat Martie 16, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 16, 2017 Stai dracu ușor să nu te verși, BULANGIULE !!! Ai dreptate, BULANGIULE! http://www.cugetliber.ro/imagini/original/gayfest-1370262485.jpg Nu mi-o iau dar cred că tu ai vrea să mi-o iei. Fii sincer că-ți lasă gura apă când te gândești. FMM! De ce faci spume muista mica si parsiva?
condition Reputație: 7276 Postat Martie 16, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 16, 2017 Nu mi-o iau dar cred că tu ai vrea să mi-o iei. Fii sincer că-ți lasă gura apă când te gândești. FMM!Mai respira ahtiat-o!
masaj_iony Reputație: -425 Postat Martie 16, 2017 Postat Martie 16, 2017 Mai respira ahtiat-o! Lache ce ești ,ți-am dat eu voie sa te bagi in seama?Treci la colțul tău.sa nu-ți înroșesc iarăși curu! 1
condition Reputație: 7276 Postat Martie 16, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 16, 2017 Lache ce ești ,ți-am dat eu voie sa te bagi in seama?Treci la colțul tău.sa nu-ți înroșesc iarăși curu!Numele si topicele deschise de tine spun totul despre tine! Refuz sa mai raspund unui idiot ca tine! Tu esti in coltul vietii de multa vreme ratatule. 15 3
masaj_iony Reputație: -425 Postat Martie 16, 2017 Postat Martie 16, 2017 Numele si topicele deschise de tine spun totul despre tine! Refuz sa mai raspund unui idiot ca tine! Tu esti in coltul vietii de multa vreme ratatule. Vai,ai editat trei rânduri!Ești nervos?Sau te intimidezi?
condition Reputație: 7276 Postat Martie 16, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 16, 2017 Vai,ai editat trei rânduri!Ești nervos?Sau te intimidezi?Tuuu!!! Singurul batut de soarta esti chiar tu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum