colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 2, 2017 Naş...era vorba.Sper că nu ai înţeles altceva.Odată vede naşul puţa finei.Naş Am inteles...dar nu stiu cum e vorba aia
discretul18 Reputație: 5415 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Ianuarie 2, 2017 Naş Am inteles...dar nu stiu cum e vorba aia Poate-ti explica fina
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2017 Postat Ianuarie 2, 2017 Asa de repede vrei sa te mariti? O saptamana de proba se poate?Se poate, nu îți face griji. Dar după dacă nu treci de săptămâna de proba și nu o sa îmi placa, sa nu îmi spui ca nu poți fără mine ) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2017 Postat Ianuarie 2, 2017 Pai ce faci draga eu am fost primul si tu te gandesti la Brett ? brett a fost hotărât și a spus ce vrea
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 2, 2017 Postat Ianuarie 2, 2017 Se poate, nu îți face griji. Dar după dacă nu treci de săptămâna de proba și nu o sa îmi placa, sa nu îmi spui ca nu poți fără mine ) sa nu detaliem prea mult in public 1 1
discretul18 Reputație: 5415 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Ianuarie 2, 2017 brett a fost hotărât și a spus ce vrea vezi ca brett asta-i ca vagabont...treaba ta...colorado este de pus la...ce vrei tu.
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 2, 2017 vezi ca brett asta-i ca vagabont...treaba ta...colorado este de pus la...ce vrei tu.S-a uitat Elena pe profilul meu sa vada daca sunt baiat valabil Oare ce crede ? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2017 Postat Ianuarie 2, 2017 S-a uitat Elena pe profilul meu sa vada daca sunt baiat valabil Oare ce crede ? La asemenea reclama nici nu aveam cum sa nu verific ) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2017 Postat Ianuarie 2, 2017 vezi ca brett asta-i ca vagabont...treaba ta...colorado este de pus la...ce vrei tu.Ce ti-a promis colorado ca sa ii faci reclama )
discretul18 Reputație: 5415 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Ianuarie 2, 2017 Ce ti-a promis colorado ca sa ii faci reclama )Onoapte cu fina
discretul18 Reputație: 5415 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Ianuarie 2, 2017 S-a uitat Elena pe profilul meu sa vada daca sunt baiat valabil Oare ce crede ? Valabiiilll 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 3, 2017 La asemenea reclama nici nu aveam cum sa nu verific )Fata , te intreb si eu ceva ? Nu este obligatoriu sa-mi raspunzi ....doar optional . O fata ca tine cu studii superioare (nu stiu daca sunt terminale sau nu ...dar stiu ) ce te convins sa intri in meseria asta de servicii sexuale ? Intreb si eu din curiozitate .
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 3, 2017 Fata , te intreb si eu ceva ? Nu este obligatoriu sa-mi raspunzi ....doar optional . O fata ca tine cu studii superioare (nu stiu daca sunt terminale sau nu ...dar stiu ) ce te convins sa intri in meseria asta de servicii sexuale ? Intreb si eu din curiozitate . Ca sa ma intalneasca pe mine PS: De unde stii ca are studii superioare ? 3
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2017 Ca sa ma intalneasca pe mine PS: De unde stii ca are studii superioare ? le-a gasit pe la etajul 8 care este un etaj superior nu?
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 3, 2017 Ca sa ma intalneasca pe mine PS: De unde stii ca are studii superioare ? sunt ochi si urechi , cu toate ca uneori nu par sau nu las sa se vada nu vreau sa intru in confidentialitatea fetei si asta ptr. ca am promis deja
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 3, 2017 sunt ochi si urechi , cu toate ca uneori nu par sau nu las sa se vada nu vreau sa intru in confidentialitatea fetei si asta ptr. ca am promis deja Aaaa bine .......Insemna ca ai fost la ea.....i-a zi bre cum este ca prestatie bineanteles
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 3, 2017 Aaaa bine .......Insemna ca ai fost la ea.....i-a zi bre cum este ca prestatie bineanteles nu am fost serios o spun nu-mi place sa mint aiurea ca altii de aici 17 14
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 3, 2017 Postat Ianuarie 3, 2017 nu am fost serios o spun nu-mi place sa mint aiurea ca altii de aici Daca are 20 de ani n-are cum sa fi terminat facultatea. 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 3, 2017 Daca are 20 de ani n-are cum sa fi terminat facultatea.s-ar putea sa fie pe aproape de varsta zic
ragno Reputație: -556 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2017 Disponibila pana la ora 05:00. din poze se vede că ordinea și curățenia nu prea fac parte din calitățile tale + că cine vine la tine ..se fute lângă jucăriile lu' ăia mici' ? 1
tevezis Reputație: 1059 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 4, 2017 deci pana la urma a fost cineva??
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2017 Postat Ianuarie 4, 2017 Maine sunt disponibila începând cu ora 16:00. Va aștept. Locația este în apropiere de Sala Palatului. Aceasta locație este una temporara.
alex1199 Reputație: -505 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 4, 2017 Am fost eu. Pozele sunt reale, doar ca in realitate este putin mai plinuta. Locatia este un fel de hotel, sau complex de apartamente ce pot fi inchiriate in regim hotelier, pe o strada, cumva intre Iuliu Maniu si Timisoara. Mai multe detalii nu dau. 1 7
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 4, 2017 Postat Ianuarie 4, 2017 Am fost eu. Pozele sunt reale, doar ca in realitate este putin mai plinuta. Locatia este un fel de hotel, sau complex de apartamente ce pot fi inchiriate in regim hotelier, pe o strada, cumva intre Iuliu Maniu si Timisoara. Mai multe detalii nu dau. ti-e rusine? 1
alex1199 Reputație: -505 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 4, 2017 Nu, nu mi-e rusine. Cand forumul va fi ceea ce trebuie sa fie, atunci o sa fac si eu recenzii. Cum apare una noua, niciunu nu se risca, ba chiar aveti si tupeul sa spuneti ca asteptati prima recenzie. Pai asteptati fratilor, mult si bine. Pe orice topic intri, pana gasesti o recenzie ai de umblat printre mii de posturi cu caterinca basita. 8 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum