ionut_y72 Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2016 Postat Decembrie 24, 2016 Salut domnilor, inca de la inceput vreau sa va fac sa intelegeti ca treaba este foarte serioasa, daca e cineva pus pe glume sa nu se deranjeze sa tasteze. Sa trecem la subiect: Organizez un GangBang in Ploiesti, am nevoie de cat mai multi participanti, pot fi si 20Domnisoara in cauza are 18 ani, 1.80m, 45 kg, este draguta, sani micutiFace sex oral neprotejat, normal protejat (pt siguranta tuturor), anal protejat, finalizare orala cu inghitire sau oriunde doriti voi sa terminati, adora sa inghitaDurata partidei de sex va fi pana toti veti fi pe deplin satisfacuti, indiferent de numarul de finalizari, pana va tremura picioareleIgiena extrem de importanta, toata lumea elipata completPartida se poate organiza la un hotel dar ar fi de preferat la o vila undeva in liniste deplina, acest detaliu il vom stabili ulteriorObligatoriu 18 ani implinitiPenetrare multipla fara problemeOrice fantezie aveti se poate atat timp cat nu presupune ranirea domnisoarei, violenta exclusa, dominarea domnisoarei se accepta fara problemePentru domnisoara se vor strange 200 de lei de la fiecare participant (nu o trimitem cu mana goala acasa, gest de apreciere...)Partida de sex va avea loc in ianuarie, o sa stabilim ulterior dataNu se accepta persoane in stare de ebrietate, nu se vor consuma bauturi alcoolice sau alte prostiiOrice persoana doreste sa participe astept sa ma contacteze pe mail, si daca este ok ca si caracter si serios atunci va face partePosibilitatea repetarii actiunii destul de des cu persoanele serioaseLegatura mea cu domnisoara: imi este amica si atat, face asta pentru ca adora GangBang si pentru ca are nevoie de baniNumarul meu de telefon il voi comunica doar persoanelor care sunt ok dupa ce voi discuta pe mail, o sa ne si intalnim pentru socializare daca doritiOrice persoana interesata sa imi trimita mail pe adresa ionut_y72@yahoo.com
ionut_y72 Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2016 Autor Postat Decembrie 24, 2016 Am uitat sa spun ca este bisexuala, daca e si o femeie sau cuplu dornic sa participe sa ma contacteze
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Decembrie 24, 2016 Cum o să controlezi toată chestia asta? Cum o să faci selecția? Fata e pregătită să "primeasca" chiar "și 20" de cate ori vrea fiecare?Succes in organizare.
ionut_y72 Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2016 Autor Postat Decembrie 24, 2016 Selectia in functie de personalitate, oamenii fara caracter nu au ce cauta, de controlat.... daca toti sunt cu capul pe umeri nu vor fi probleme, e vorba sa ne simtim bine nu sa ne certam.... Fata si-a inceput viata sexuala la 14 ani, nu i-am zis in fata insa parerea mea e ca este nimfomana, isi doreste foarte mult 20 de tipi
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 24, 2016 Salut domnilor, inca de la inceput vreau sa va fac sa intelegeti ca treaba este foarte serioasa, daca e cineva pus pe glume sa nu se deranjeze sa tasteze. Sa trecem la subiect: Organizez un GangBang in Ploiesti, am nevoie de cat mai multi participanti, pot fi si 20Domnisoara in cauza are 18 ani, 1.80m, 45 kg, este draguta, sani micutiFace sex oral neprotejat, normal protejat (pt siguranta tuturor), anal protejat, finalizare orala cu inghitire sau oriunde doriti voi sa terminati, adora sa inghitaDurata partidei de sex va fi pana toti veti fi pe deplin satisfacuti, indiferent de numarul de finalizari, pana va tremura picioareleIgiena extrem de importanta, toata lumea elipata completPartida se poate organiza la un hotel dar ar fi de preferat la o vila undeva in liniste deplina, acest detaliu il vom stabili ulteriorObligatoriu 18 ani implinitiPenetrare multipla fara problemeOrice fantezie aveti se poate atat timp cat nu presupune ranirea domnisoarei, violenta exclusa, dominarea domnisoarei se accepta fara problemePentru domnisoara se vor strange 200 de lei de la fiecare participant (nu o trimitem cu mana goala acasa, gest de apreciere...)Partida de sex va avea loc in ianuarie, o sa stabilim ulterior dataNu se accepta persoane in stare de ebrietate, nu se vor consuma bauturi alcoolice sau alte prostiiOrice persoana doreste sa participe astept sa ma contacteze pe mail, si daca este ok ca si caracter si serios atunci va face partePosibilitatea repetarii actiunii destul de des cu persoanele serioaseLegatura mea cu domnisoara: imi este amica si atat, face asta pentru ca adora GangBang si pentru ca are nevoie de baniNumarul meu de telefon il voi comunica doar persoanelor care sunt ok dupa ce voi discuta pe mail, o sa ne si intalnim pentru socializare daca doritiOrice persoana interesata sa imi trimita mail pe adresa ionut_y72@yahoo.com20 huh?lol
ionut_y72 Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2016 Autor Postat Decembrie 24, 2016 PS: Asa mi-a zis ea ca la 14 ani, nu am cunostinte certe, sunt cuvintele ei
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Decembrie 24, 2016 Îndrăzneață ideea. Mult succes.
shadowangel Reputație: 2899 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 24, 2016 Selectia in functie de personalitate, oamenii fara caracter nu au ce cauta, de controlat.... daca toti sunt cu capul pe umeri nu vor fi probleme, e vorba sa ne simtim bine nu sa ne certam.... Fata si-a inceput viata sexuala la 14 ani, nu i-am zis in fata insa parerea mea e ca este nimfomana, isi doreste foarte mult 20 de tipi Miroase a 5
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Decembrie 24, 2016 Problema ta e că (poate) e el peste sau că nu poți să participi la așa ceva?
shadowangel Reputație: 2899 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 24, 2016 Problema mea e ca existi tu. 2
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Decembrie 24, 2016 Asta văd că e o problema generală aici. Dar nu te pot ajuta.Treaba lui dacă e peste sau nu, nu cred că propunerea lui a supărat pe cineva. Din contra, prevăd un interes enorm.
shadowangel Reputație: 2899 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 24, 2016 Fugi la scumpetea ta. 3
shark864 Reputație: 4022 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Decembrie 24, 2016 Recunosc că,din multitudinea de fantezii pe care le-am avut,cea cu gangbang-ul nu am pus-o în practică,deși am avut multe tentative eșuate. Și eu vreau să mă asigur că lucrurile sunt ok,că nu este vreo capcană care să se lase cu ceva șantaj sau mai știu eu ce și,dacă totul va fi în regulă,voi participa cu siguranță,cu excepția zilelor de 12 și 13 ianuarie când,datorită programului absolut obligatoriu,nu pot.
ionut_y72 Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2016 Autor Postat Decembrie 24, 2016 Nu sunt peste sunt doar un tip normal, nu m-as baga in treburi ilegale, nu imi risc libertatea pt nimic, la fel ca orice tip cu fantezii platesc si eu la randul meu. Nu sunt interesat de porcarii, nu caut sa santajez pe nimeni, doar sa ma simt bine si atat, si nu ar strica sa leg cateva prietenii si sa formez un grup interesat de placeri cu domnisoare pe care ajungem sa le cunoastem si sa le prezentam intre noi. 2
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Decembrie 24, 2016 Fugi la scumpetea ta.Nu pot.
ionut_y72 Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2016 Autor Postat Decembrie 24, 2016 A fost doar o gluma..... Ce tipa ar accepta asa ceva... :laugh2 :laugh2 Gluma de Mos Craciun, cum sa crezi ca una ar face sex pana sa va tremure picioarele cu atat de multi tipi??? :laugh2 Va urez succes la fete si nu mai credeti orice.... :no2 :slap2 1 1
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Decembrie 24, 2016 Frumoasă gluma. Sunt curios cine rade?
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 24, 2016 cand citisem si eu ceva interesant o data in viata pe topicul Ploiesti, se pare ca era doar o gluma
caut pizda free Reputație: 110 Postat Decembrie 24, 2016 Telefon: spyke_evil@yahoo.com Oras:in apropiere de Ploiesti Telefon: spyke_evil@yahoo.com Oras:in apropiere de Ploiesti Postat Decembrie 24, 2016 era prea frumos sa fie adevarat
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 24, 2016 20...cam mulți, frate...stai juma de oră ca să îți vină rândul la bunăciune...pentru că cel dinainte ta nu vrea să se dea la o parte...adică nu vrea să părăsească ”găurica” umedă 1 2
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2016 Postat Decembrie 25, 2016 ... topicul poate rămâne... Acum avem nevoie doar de o curva care sa accepte. Am mai avut d'astea dar era undeva 3/7 si 3/9 niciodată 1/20.Fetele stateau la etajul 1 pe la casa Rosie si unele prin vest pe la Penny(tot la 1 cred). Nu am organizat nik, am mers, discutat, negociat, futut... E OK dar depinde foarte mult cu cine te duci si fetele sa fie OK ... sa fie show!Crăciun fericit!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Decembrie 25, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Decembrie 25, 2016 Domnisoara in cauza are 18 ani, 1.80m, 45 kg, este draguta, sani micuti Sa-i dai vitamine ca anorexica moare daca o fut 20 de flacai. 3 8
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 25, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 25, 2016 A fost doar o glumaCe-am mai râs... de tine 2 2
shadowangel Reputație: 2899 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 28, 2016 A fost doar o gluma..... Ce tipa ar accepta asa ceva... :laugh2 :laugh2 Gluma de Mos Craciun, cum sa crezi ca una ar face sex pana sa va tremure picioarele cu atat de multi tipi??? :laugh2 Va urez succes la fete si nu mai credeti orice.... :no2 :slap2 Una din Vaslui, probabil. 3
msgray Reputație: 1 Postat Decembrie 29, 2016 Telefon: unik_maryo Oras:galati Telefon: unik_maryo Oras:galati Postat Decembrie 29, 2016 ador aceasta fantezie http://www.redtube.com/674069
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum