Sari la conținut

Ce sa faci de revelion daca esti singur?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu daca as fi singur, as cauta o partenera pe Twoo sau alta retea. Sigur as gasi o alta femeie in situatia mea si m-as intalni cu ea. Macar sa fie singuratate in doi. :)

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Cum poola mea să fii singur de revelion tocmai in 2017?

Băăăă, sunteţi boNlavi?

Oraşul geme dă pizdă...

In fine, hai noroc si la multi ani!!!

• Like 7
  • Minus 14
  • Oras:bucharest
Postat

Da da...orasul geme de pizda si noi platim...

Nu neg asta,ca orasu geme de pizda...Dar intrebarea e alta...Cum de esti singur de sarbatori-revelion?

Chiar nu ai pe nimeni pe lume...Familie,prieteni,evecini ETC.

Inseama ca ai o problema grava,referitoare la socializare.Si ultima ta solutie este sa platesit.

• Like 3
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Da da...orasul geme de pizda si noi platim...

Nu neg asta,ca orasu geme de pizda...Dar intrebarea e alta...Cum de esti singur de sarbatori-revelion?

Poarta-l pe Sfântul Părinte Pipilica in suflet si niciodată nu vei fii singur! :pope

• Like 3
Postat

Stiu de la bunica-mea care a fost doctor internist si facea garzi de sarbatori. Ea imi spune ca cele mai multe cazuri de sinucidere veneau de sarbatori. Probabil oameni singuri care nu mai suporta sa stea singuri. Dar acum e mai simplu. Sa platesti pe cineva pt un revelion nu cred ca merita si nu face colosal. Sunt site-uri de socializare si eu sunt absolut convins ca exista si femei singure in situatia asta. Nu neaparat rele sau urate sau mai stiu eu ce. Pot sa fie singure ca au trecut printr-o relatie esuata si s-au inchis in ele, de exemplu. Daca esti singur, poc... cont pe cateva retele de socializare si cine stie... parca vad ca la 12 noapte iesi din casa sa te intalnesti cu ea. :) In era comunicarii, cand totul e la un click, distanta, totul e sa stii unde sa cauti. 

• Like 1
Postat

Poarta-l pe Sfântul Părinte Pipilica in suflet si niciodată nu vei fii singur! :pope

Nimic mai adevarat...

• Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow
Postat

Poate nu realizati cat de placut e sa fii (si) singur. :) Cand majoritatea sta si "petrece" e un adevarat lux (daca stii sa te folosesti de acest timp) sa stai singur. :)

• Like 1

Postat

Poate nu realizati cat de placut e sa fii (si) singur. :) Cand majoritatea sta si "petrece" e un adevarat lux (daca stii sa te folosesti de acest timp) sa stai singur. :)

Crezi? Parca totusi vrei pe cineva langa tine. La o femeie ma refer. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...