Sari la conținut

Roxana 69

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Sunt perfect de acord cu tine, Roxana e o fata de nota 10 pe linie. As mai adauga faptul ca Roxana devine si mai draguta pe masura ce devii un client fidel, calitatea asta eu n-am mai intalnit-o la celelalte fete pe care le-am vizitat.

La Roxana ma simt intotdeauna ca la o amanta/prietena.

Te pup Roxana    :kiss3

Multumesc pentru completare, stiam eu ca am omis ceva si nu imi dadeam seama ce. Ceea ce am mai observat la ea ca in ochi ii poti citi cu usurinta sinceritatea si corectitudinea, privirea spune in totdeauna adevarul.Este normal ca la inceput sa ai o retinere fata de cel pe care deabia l-ai cunoscut, dar sa iti tratezi clientul cu respect si sa fie draguta cu tine la fiecare intalnire, pe mine unul ma făcut sa ma simt ca pot cucerii tot ce imi sta in cale, mod în care nu m-am mai simțit de când mi-am cunoscut partenera de viata, nu prea ai sa vezi in domeniul asta.Sunt calitati ce te definesc defapt pe tine ca persoana. Naturaletea, sa fii asa cum esti tu defapt in viata privata, asta mi-a lasat mie impresia, repet nu ai sa intalnesti, cred ca, niciodata in domeniul asta.

Iti multumesc Roxana ca mi ai dat oportunitatea de a cunoaste o persoana cu adevarat deosebita, ceva inedit in meseria asta, cineva care de fiecare data are ceva nou sa iti arate.

Te pup si astept cu nerabdare urmatoarea noastra intalnire; pana atunci la revedere si spor la munca. :kiss3

Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

Am fost, arata undeva la 7 si nicidecum 9+, decat daca o comparati cu nevestele sau alte monstrozitati ce aveti voi pacasa.

Postat

Am fost, arata undeva la 7 si nicidecum 9+, decat daca o comparati cu nevestele sau alte monstrozitati ce aveti voi pacasa.

Toți trebuie sa acceptam părerea ta Cum și tu pe a noastra, doar ști gusturile nu se discuta, doar vezi si Roxana ti a multumit. Iar cu ce avem noi pe acasă nu este treaba ta. Noi bărbații în subconștient avem un tipar de femeie cu care le comparam pe toate pe care le intalnim, deobicei se rezuma la prima și cea mai aprinsa iubire din viața lor. Remarca asta a ta, cu privire la nevestele noastre, nu își are locul. Dacă vorbești din proprie experienta, nu generaliza, e treaba ta și numai a ta, iar restul este treaba noastră și numai a noastra.

Cu respect, Și bafta la Ciocane.

• Oras:BucureÅŸti
Postat

Te-as ruga sa rogi moderatorii sa stearga ceea ce a fost scris de pe fostul tau cont la care ai spus ca nu mai ai acees. Multumesc anticipat ! :)

Care sunt aceia ? Oricum i.am dat report.

Postat

Nu fi mârlan, dacă vezi ce am eu acasă ii bei apa din pizda trepădușule!

Limiteaza-te la tine, ia o carte citește si învață sa te comporți in lume!

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Nu fi mârlan, dacă vezi ce am eu acasă ii bei apa din pizda trepădușule!

Limiteaza-te la tine, ia o carte citește si învață sa te comporți in lume!

Multi nu au invatat ca fiecare in parte avem un standard de evaluare a fetelor 

• Like 24
  • Minus 20
Postat

Multi nu au invatat ca fiecare in parte avem un standard de evaluare a fetelor

E un gunoi contemporan cu noi si dacă merge la o buca se crede bărbat? Bărbat ești când te poți uita in spatele tău, el e momentan un buric negru nespălat!
  • Like 3
  • Minus 2
Postat

E un gunoi contemporan cu noi si dacă merge la o buca se crede bărbat? Bărbat ești când te poți uita in spatele tău, el e momentan un buric negru nespălat!

Stai lini nu merita sa te enervezi

• Like 22
  • Minus 20
Postat

Stai lini nu merita sa te enervezi

Te salut frate Liviu! I-am explicat puțin sa se uite in oglinda când trece prin preajma ei!

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

Robert323,

In primul rand, fac pariu pe orice ca prietena mea arata mult mai bine fața de ce ai tu legat la tine in pivniţă.

Si nu inteleg dc faci atata offtopic? Sunt oameni ce sunt ocupati ce nu traiesc de pe pizda domnisoarelor de pe forum, si nu au timp sa tot citeasca 100 de pagini de blablabla.

Postat

Robert323,

In primul rand, fac pariu pe orice ca prietena mea arata mult mai bine fața de ce ai tu legat la tine in pivniţă[/size].

Si nu inteleg dc faci atata offtopic? Sunt oameni ce sunt ocupati ce nu traiesc de pe pizda domnisoarelor de pe forum, si nu au timp sa tot citeasca 100 de pagini de blablabla.

Nu am ce discuta cu niște prostcrescuti, cu 7 clase!
  • Like 3
  • Minus 2
Postat

Disponibilă.

Pana la ce ora esti disponibila azi ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...