Sari la conținut

Roxana 69

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

Cum de te-ai gândit să te faci curvă tocmai în ajunul Crăciunului?:(

n-a luat examenul de Mos Craciun... si incearca craceala pe bani. la cum arata... poate la pasti, ca iepuras

Postat

Am vizitat-o pe Roxana saptamana trecuta.
Roxana e foarte draguta, desi am intarziat nu s-a suparat absolut deloc.
Locatia e una ok, am primit prosop curat, la baie erau suficiente geluri, un mare plus pentru pat care nu scartie, tine bine la tavaleala :).

Notele:

Aspect: 8, mi-a placut desi sunt adeptul slim ( Roxana daca iti mai lucrezi putin corpul as fi super incantat)
Oral: 8
Normal: 8-9, se misca bine, am schimbat trei pozitii, foarte atenta la dorintele clientului
GFE: 8, putin timida, trebuie sa preiei initiativa si totul e ok
Halat: 100 lei finalizarea
Recomandare: DA
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vizitat-o pe d-ra Roxana si am facut o alegere buna. 

Programare telefonica,respectata de ambele parti. 

Despre Roxana: Timida la inceputul intalnirii,dar pe parcursul intalnirii s-a mai relaxat,totusi mi-ar fi placut sa aibe putina orientare catre client.

Igiena fara reprosuri,putin pufoasa dar pentru mine nu este un lucru deranjant,draguta la chip.

Cere banutii la inceputul intalnirii,dar suficient de delicat incat sa nu deranjeze.

Dupa ce am mers eu la dus pentru igenizare s-a grabit si ea fara sa zaboveasca mult in baie.

Oral nep.bunicel,cu ruperi de ritm,nu am lasat-o prea mult pentru ca vroiam sa finalizez la normal.

Normal protejat,doggy cu privirea la fundul frumos bombat,schimband in woman on top,unde se misca bine,geme placut,finalizare in prez.

NOTE:

Locatie 8

Aspect 9(pentru mine)

Igiena 10

Gfe: 8 ( putin mai multa orientare catre client )

Normal: 8,5

Oral: 8

100 Ron,ceruti la inceputul vizitei.

• Like 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Buna! :) Sunt noua pe site asa ca va rog sa-mi scuzati eventualele greseli. Tariful meu este 100 lei finalizarea (30 de minute) sau 200 lei ora (2 finalizari). Serviciile oferite la acest tarif sunt normal protejat, oral neprotejat, GFE, FK, cunnilingus si erotic massage. Voi enumera si serviciile ce se platesc extra si tarifele lor.

- CIM - 50 de lei

- Dominare activa - 50 de lei

- Uro activa - 50 de lei

- Scato activa - 50 de lei

Impreuna cu colega mea va putem oferii la tariful de 600de lei ora un show lesbi real cu\fara participarea ta.

Voi atasa cateva poze proaspete din locatie. Va doresc o seara buna si va astept.

Care-i tariful să vă căcați una pe cealaltă?

• Oras:bucuresti
Postat

Am fost la Roxana acum doua zile, seara tarziu pe la 11 seara.

Locatia e pe Dimitrie Cantemir, langa un Raifaissen Bank. Apartemenul este unul cu doua camere si din cate-am inteles, Anais nu mai activeaza acolo... deci au ramas doar doua fete.

Note: Aspect-6, Utilitati-7

Roxana e o fata dragutica la fata, da bine de tot cu Mikkylove. Cei care au vizitat-o n-au cum sa nu remarce. La corp nu e wow, scunduta, undeva pe la 1.63, cam 51 de kg. Are un cur bun, tate micute (pe mine unul nu m-a deranjat acest aspect fiindca nu-s fan tate), putina burtica, dar nederanjanta.

Note: față-6, corp-6

Actiunea... nu prea-mi place sa intru in detalii, dar pe scurt voi zice cate ceva.

Oral din partea ei, oral din partea mea. Are o tehnica buna, o suge bine, chiar cu forta. Primul numar s-a terminat la oral cu ejaculare in gurita. Prima fata care m-a terminat cu un oral.

Al doilea numar, a inceput cu un oral, cat sa mi se scoale pula. Dupa a urmat mult sex... capra, misionar, ea deasupra. Fetei ii place sa faca sex dur, la modul ca nu doar ea sa detina controlul, ci si partenerul.

Roxanei ii place pula, ii plac limbile, se lubrifiaza natural. Ea ca fata e foarte lipicioasa, nu arata ea de 10, dar se fute si ii place sa te faca sa te simti 10.

Note:

Oral-9 neprotejat

Normal-10 protejat

Atitudine -de prietena cat si de futacioasa- ambele 10

Tarif 200lei si ca timp o ora si un sfert, de cand am intrat pana cand am iesit. Din locatie ma refer. :))

In concluzie fata merita banii, acuma depinde si de tine cum pui ingredientele ca sa faci chimia buna. O experienta misto, probabil ca am sa mai revin. Faptul ca ma duc rar la fete si ca-mi place diversitate ma face sa spun acest lucru. Unul care se ataseaza si ii place sa revina unde s-a simtit bine ,sigur s-ar reintoarce.

Offtopic: Tevezis, dute cu incredere, si dupa ce te duci, sa-mi zici unde dai berile alea. B-)

.

sper sa o prind saptamana asta 😀😊 desi eu sunt mare ea mica ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜‚😂

Postat

Partial ai dreptate. Iata de ce: am fost de 2 ori pana acum la Anays. Nu e pusa pe fast fuck, cel putin cu mine nu. Poate depinde si de chef si de cum esti perceput ca om. Eu am incercat sa fiu cat mai prietenos si deschis. Ba chiar a tras de mine sa raman mai mult fara sa cotizez. Eu rar am prins ass ceva. Dar iti dau dreptate cu insistatul. Anays face push destul de puternic sa intri cu amandoua, lucru nu tocmai okay. Motivatia ei: Roxy e noua si vrea sa o invete meserie si sa ia si ea un ban. Okay, dar nu asa.

cum adica a tras de tine sa mai ramai fara sa cotizezi adica ai futut moca ? 😂ðŸ˜ðŸ˜

• Oras:salajan
  • Oras:salajan
Postat

Desigur !:)

Programul meu începe in jurul orei 12 si se termina in jurul orei 00-1.

Depinde acum, deobicei daca sunt ocupată său nu lucrez nu răspund la telefon , inchid sau raspunde colega mea :*

Care este colega ta ?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Very nice !  :atm

Pupicei ! :P

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...