Sari la conținut

alexandra gold

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Buna, nu stiu daca te pot ajuta cu recenzii mai actuale insa daca fiecare deschideti cate un topic pt aceeasi fata nici nu o sa gasiti vreodata ceva ;) va incurcati unu pe altul practic ( acum o sa zica un troll de pe aici ca iar fac pe moderatoarea )

Alexandra mai are doua topice deschise aici... poate, poate 

https://nimfomane.com/forum/topic/76466-s-a-intors-alexandra-gold-in-tarace-zicetise-merita-sa-merg-la-ea/

https://nimfomane.com/forum/topic/46302-transex-alexandra/

• Oras:Buc
Postat

Buna, nu stiu daca te pot ajuta cu recenzii mai actuale insa daca fiecare deschideti cate un topic pt aceeasi fata nici nu o sa gasiti vreodata ceva ;) va incurcati unu pe altul practic ( acum o sa zica un troll de pe aici ca iar fac pe moderatoarea )

Alexandra mai are doua topice deschise aici... poate, poate 

am postat pe ambele topice si nimeni nu a zis nimic,chiar sa nu fii fost nimeni la ea in ultimele 2-3 luni??

• Oras:OTOPENI .
  • Oras:OTOPENI .
Postat

am postat pe ambele topice si nimeni nu a zis nimic,chiar sa nu fii fost nimeni la ea in ultimele 2-3 luni??

in ultimele 2-3 luni a fost plecata din tara .
Postat

A fost plecata din tara cum zice si prietena mea, dar sa stii ca nu mult se inghesuie oricum sa lase recenzii... sfatul meu e sa fii tu un pioner si sa iti iei inima in dinti, incerci si apoi vii si lasi aici o recenzie :) Nici pe tine nu te-am vazut sa lasi vreo recenzie concreta pe la vreo colega  :no2 

• Like 3
  • Minus 3
Postat

A fost plecata din tara cum zice si prietena mea, dar sa stii ca nu mult se inghesuie oricum sa lase recenzii... sfatul meu e sa fii tu un pioner si sa iti iei inima in dinti, incerci si apoi vii si lasi aici o recenzie :) Nici pe tine nu te-am vazut sa lasi vreo recenzie concreta pe la vreo colega  :no2 

daca nu am mai fost la nicio transa ce recenzie sa las..

Postat

daca nu am mai fost la nicio transa ce recenzie sa las..

atunci go for it si fii tu un exemplu. 

Te pup :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.