mereustiutorul Reputație: 3 Postat Decembrie 25, 2016 Postat Decembrie 25, 2016 Buna stapenlor , Vi se intampla adesea sa loviti clientii / sclavii la cojones?Daca da cat de periculoasa poate fi aceasta lovitura? Am auzit ca o palma scurta doare mai rau decat ditamai sutul.Poate fi mortala o astfel de lovitura?
catalin2015 Reputație: 1719 Postat Decembrie 25, 2016 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Decembrie 25, 2016 mai citeste odată ce ai scris si corecteaza.altfel nu te va baga nimeni in seamă
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 25, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 25, 2016 Buna stapenlor , Vi se intampla adesea sa loviti clientii / sclavii la cojones?Daca da cat de periculoasa poate fi aceasta lovitura? Am auzit ca o palma scurta doare mai rau decat ditamai sutul.Poate fi mortala o astfel de lovitura?mortala pe dracu. daca ai fetishu asta incearca-l. la cati am pus sa se trosneasca soft sau haRD n-a crapat nici macar unul. go for it
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 25, 2016 Buna stapenlor , Vi se intampla adesea sa loviti clientii / sclavii la cojones?Daca da cat de periculoasa poate fi aceasta lovitura? Am auzit ca o palma scurta doare mai rau decat ditamai sutul.Poate fi mortala o astfel de lovitura? Nu e deloc mortal =)) Depinde cat de tare te excita durerea ... Se poate ajunge pana la ejaculare
mereustiutorul Reputație: 3 Postat Decembrie 25, 2016 Autor Postat Decembrie 25, 2016 Nu e deloc mortal =))Depinde cat de tare te excita durerea ... Se poate ajunge pana la ejaculare Adica ejaculare doar prin lovit oo-le fara penis?
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 25, 2016 Adica ejaculare doar prin lovit oo-le fara penis?da
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2016 Bun ....interesanta intrebare ...In primul rand trebuie ca lovitura sa fie corect aplicata si ceea ce este important e sa fie aplicat gradat ca intensitate iar stapana trebuie sa stie exact cand poate merge mai departe sau e cazul sa se opreasca. In al doilea rand aceste lovituri implica si un anumit grad de risc in cazul in care sunt aplicate in mod gresit in sensul ca pot aprea leziuni destul de grave care necesita interventia medicului de urgenta. Loviturile in testicole nu sunt in sine o cauza a mortalitatii dar asociate cu alte afectiuni pe care le ai pot determina de la stopul cardiac la multe altele. Inainte sa te apuci de asemenea practici trebuie sa iti cunosti foarte bine atat starea de sanatate cat si limitele in acest sens. Cert este ca nu se recomanda acesta practica incepatorilor ! Sunt multe altele de facut pana la aceasta fantezi usor extrema ! 3
mereustiutorul Reputație: 3 Postat Decembrie 27, 2016 Autor Postat Decembrie 27, 2016 Bun ....interesanta intrebare ...In primul rand trebuie ca lovitura sa fie corect aplicata si ceea ce este important e sa fie aplicat gradat ca intensitate iar stapana trebuie sa stie exact cand poate merge mai departe sau e cazul sa se opreasca. In al doilea rand aceste lovituri implica si un anumit grad de risc in cazul in care sunt aplicate in mod gresit in sensul ca pot aprea leziuni destul de grave care necesita interventia medicului de urgenta. Loviturile in testicole nu sunt in sine o cauza a mortalitatii dar asociate cu alte afectiuni pe care le ai pot determina de la stopul cardiac la multe altele. Inainte sa te apuci de asemenea practici trebuie sa iti cunosti foarte bine atat starea de sanatate cat si limitele in acest sens. Cert este ca nu se recomanda acesta practica incepatorilor ! Sunt multe altele de facut pana la aceasta fantezi usor extrema !Ai fi interesata sa imi faci asta? As prefera sa fiu strans usurel si palme aplicate usor pe coitze.
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2016 Ai fi interesata sa imi faci asta? As prefera sa fiu strans usurel si palme aplicate usor pe coitze.Eu pot fi intersata itr un singur sens ....daca tubesti interesat de o sesiune de acest tip sigur putem discuta.
mereustiutorul Reputație: 3 Postat Decembrie 28, 2016 Autor Postat Decembrie 28, 2016 Eu pot fi intersata itr un singur sens ....daca tubesti interesat de o sesiune de acest tip sigur putem discuta.Ok , unde se gaseste numarul tau de telefon ? implica si sex o astfel de sesiune?Ms
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2016 Ok , unde se gaseste numarul tau de telefon ? implica si sex o astfel de sesiune?Ms0734515059 Daca nu raspund inseamna ca sunt ocupata si revii mai tarziu
parolistul Reputație: 178 Postat Decembrie 28, 2016 Postat Decembrie 28, 2016 Intreb din nou si sper ca nu deranjez. Ai promis sounding si uro in filmuletele tale.( intrebare pentru mistress Krystyna) Multumesc .
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2016 Am promis e adecarat si ma vointine de promisiune. Vor aparea pe piata undeva dupa 15 ianuarie.
parolistul Reputație: 178 Postat Decembrie 29, 2016 Postat Decembrie 29, 2016 Multumesc mult pentru raspuns si astept postarile tale (sounding si uro).Apreciez tot ce faci si iti voi face si eu o vizită cât de curând.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum