Sari la conținut

INtrebare pentru stapane

Postări Recomandate

Postat

Buna stapenlor , 

Vi se intampla  adesea sa loviti  clientii / sclavii   la  cojones?

Daca da  cat de periculoasa poate fi aceasta  lovitura? Am  auzit  ca o palma scurta doare mai rau decat ditamai sutul.Poate fi mortala  o astfel de lovitura?

• Oras:in flames
  • Oras:in flames
Postat

Buna stapenlor , 

Daca da  cat de periculoasa poate fi aceasta  lovitura? Am  auzit  ca o palma scurta doare mai rau decat ditamai sutul.Poate fi mortala  o astfel de lovitura?

mortala pe dracu. daca ai fetishu asta incearca-l. la cati am pus sa se trosneasca soft sau haRD n-a crapat nici macar unul. go for it

Postat

Buna stapenlor , 

Nu e deloc mortal =)) =)) 

Depinde cat de tare te excita durerea ... Se poate ajunge pana la ejaculare 

• Oras:Bucuresti
Postat

Bun ....interesanta intrebare ...

In primul rand trebuie ca lovitura sa fie corect aplicata si ceea ce este important e sa fie aplicat gradat ca intensitate iar stapana trebuie sa stie exact cand poate merge mai departe sau e cazul sa se opreasca. In al doilea rand aceste lovituri implica si un anumit grad de risc in cazul in care sunt aplicate in mod gresit in sensul ca pot aprea leziuni destul de grave care necesita interventia medicului de urgenta. Loviturile in testicole nu sunt in sine o cauza a mortalitatii dar asociate cu alte afectiuni pe care le ai pot determina de la stopul cardiac la multe altele. Inainte sa te apuci de asemenea practici trebuie sa iti cunosti foarte bine atat starea de sanatate cat si limitele in acest sens. Cert este ca nu se recomanda acesta practica incepatorilor !  Sunt multe altele de facut pana la aceasta fantezi usor extrema !

• Like 3
Postat

Bun ....interesanta intrebare ...

In primul rand trebuie ca lovitura sa fie corect aplicata si ceea ce este important e sa fie aplicat gradat ca intensitate iar stapana trebuie sa stie exact cand poate merge mai departe sau e cazul sa se opreasca. In al doilea rand aceste lovituri implica si un anumit grad de risc in cazul in care sunt aplicate in mod gresit in sensul ca pot aprea leziuni destul de grave care necesita interventia medicului de urgenta. Loviturile in testicole nu sunt in sine o cauza a mortalitatii dar asociate cu alte afectiuni pe care le ai pot determina de la stopul cardiac la multe altele. Inainte sa te apuci de asemenea practici trebuie sa iti cunosti foarte bine atat starea de sanatate cat si limitele in acest sens. Cert este ca nu se recomanda acesta practica incepatorilor !  Sunt multe altele de facut pana la aceasta fantezi usor extrema !

Ai  fi interesata sa  imi faci asta? As prefera  sa fiu strans   usurel si  palme aplicate usor  pe coitze.

Postat

Ai  fi interesata sa  imi faci asta? As prefera  sa fiu strans   usurel si  palme aplicate usor  pe coitze.

Eu pot fi intersata itr un singur sens ....daca tubesti interesat de o sesiune de acest tip sigur putem discuta.

Postat

Eu pot fi intersata itr un singur sens ....daca tubesti interesat de o sesiune de acest tip sigur putem discuta.

Ok , unde se gaseste numarul tau de telefon ? implica si sex o astfel de sesiune?Ms

Postat

Ok , unde se gaseste numarul tau de telefon ? implica si sex o astfel de sesiune?Ms

0734515059 Daca nu raspund inseamna ca sunt ocupata si revii mai tarziu

Postat

Intreb din nou si sper ca nu deranjez. Ai promis  sounding si uro in filmuletele tale.( intrebare pentru mistress Krystyna) Multumesc .

Postat

Multumesc mult pentru raspuns si astept postarile tale (sounding si uro).Apreciez tot ce faci si iti voi face si eu o vizită cât de curând.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...