Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2016 Postat Decembrie 25, 2016 Țin să vă împărtășesc din bucuria mea...După ani de zile mi-am revăzut colegii de clasă...Copii cu care am copilărit..Copii cu care mergeam la colindat...Cu steaua...Cu sorcova!...O bucurie imensă când o simplă îmbrățișare îți umple sufletul de fericire! Și cel mai de preț cadou..Un suflețel frumos.. Primit in dar de Moș Crăciun..Un pui de pitbull cu Amstaff...! Puteți să împărtășiți cu drag amintirile voastre din copilărie și nu numai,de Crăciun! Copii rămânem până murim Sărbători fericite! 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2016 Postat Decembrie 25, 2016 Ehh... colegii si colegele de scoala si de liceu... unii/unele prin lumea de dincolo, unii/unele prin tari straine... Colegii si colegele de facultate - unii la mititica, unii camatari, unii avocati/judecatori, unii prin Parlament, unele fete curve... Da, copii ramanem vesnic, unii mai mult ca altii... si altii deloc... Sarbatori Fericite, Delia ! 3
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Decembrie 25, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 25, 2016 Eu după 20 de ani după ce am terminat clasa a 8 a m-am revăzut cu o parte din colegii de clasă și mereu am păstrat legătură, la un grătar, o terasa și acum face crăciunul împreună iar de revelion la fel. E foarte frumos după atâta timp sa te întâlnești cu foștii colegi 2
baubauhaha Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 25, 2016 Si eu imi petrec Craciunul alaturi de ambii parinti ai mei dupa vreo 25 ani in care ei au stat despartiti si mers pe drumuri separate! 4 4
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Decembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2016 Si eu imi petrec Craciunul alaturi de ambii parinti ai mei dupa vreo 25 ani in care ei au stat despartiti si mers pe drumuri separate! Sper ca s-au impacat.
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2016 Postat Decembrie 25, 2016 Ehh... colegii si colegele de scoala si de liceu... unii/unele prin lumea de dincolo, unii/unele prin tari straine... Colegii si colegele de facultate - unii la mititica, unii camatari, unii avocati/judecatori, unii prin Parlament, unele fete curve... Da, copii ramanem vesnic, unii mai mult ca altii... si altii deloc... Sarbatori Fericite, Delia ! Tu ești un om... Care ai un respect deosebit din partea mea...Așa curva cum ma crezi și vezi! God Bless You! 3
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2016 Postat Decembrie 25, 2016 Părinți... Familie... Frumos sună în ureche! După ani de zile de studiu prin școlii de muzică și liceu...! De la 18 ani ma întrețin singură și sunt mandra de asta și nu din prostituție,din diurne.. Drumuri... Orașe... Nopți nedormite! Și am rămas același copil prost și naiv )) 2
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Decembrie 25, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 25, 2016 Fiecare om rămâne copil în adâncul sufletului până la ultima suflare. Și ăsta este un lucru bun, deoarece cred ca pentru fiecare om cea mai frumoasă perioadă a vieții lui a fost copilăria. 3
kkmitz Reputație: 4246 Postat Decembrie 25, 2016 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Decembrie 25, 2016 oo da old times good times....pacat ca in ziua de azi s-a mai pierdut din spiritul Craciunului....sarbatori fericite ! Craciun fericit! 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2016 Postat Decembrie 25, 2016 oo da old times good times....pacat ca in ziua de azi s-a mai pierdut din spiritul Craciunului....sarbatori fericite ! Craciun fericit! https://www.youtube.com/watch?v=vEM7hXSeBt8 mie îmi spui?(( 2
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Decembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2016 Fiecare om rămâne copil în adâncul sufletului până la ultima suflare. Și ăsta este un lucru bun, deoarece cred ca pentru fiecare om cea mai frumoasă perioadă a vieții lui a fost copilăria. Mai ales barbatii. Doar pretul jucariilor difera. 1
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Decembrie 25, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 25, 2016 Daaaaa, corect. Prețul jucăriilor și implicit jucăriile se schimbă.
notnott Reputație: 224 Postat Decembrie 25, 2016 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Decembrie 25, 2016 Țin să vă împărtășesc din bucuria mea...După ani de zile mi-am revăzut colegii de clasă...Copii cu care am copilărit..Copii cu care mergeam la colindat...Cu steaua...Cu sorcova!...O bucurie imensă când o simplă îmbrățișare îți umple sufletul de fericire! Și cel mai de preț cadou..Un suflețel frumos.. Primit in dar de Moș Crăciun..Un pui de pitbull cu Amstaff...! Puteți să împărtășiți cu drag amintirile voastre din copilărie și nu numai,de Crăciun! Copii rămânem până murim Sărbători fericite!https://cdn.meme.am/cache/instances/folder921/400x400/43734921.jpg
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Decembrie 25, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 25, 2016 Deliaro, o poza cu cățelul se poate?
baubauhaha Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 25, 2016 S-a schimbat, pentru ca banii, pentru ca tehnologia, pentru ca varsta, pentru ca traim in Romania, pentru ca ............. lumea se dezvolta, ne robotizam incet dar sigur, ce vedeam odata in filmele SF devin realitate. Dragostea, iubirea se pierd, la fel si obiceiurile vechi si se inlocuiesc cu altele, cu depresia si ura!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum