Sari la conținut

Izabela 0728554873 / 0739020080

Postări Recomandate

• Oras:tgv
  • Oras:tgv
Postat

(Re)vizitata de mine recent, la ora matinala.

Sunat, programat foarte facil, ajuns in locatie.

Locatia, apartament discret impartit cu o colega ce nu si-a facut simtita prezenta, camere mari, spatioase, dus cu de toate inclusiv o multime de prosoape, camera de lucru OK, desi era sufrageria.

Dameza, mult mai simpatica comparativ cu aducerea aminte, vorbarea, amabila si usor vulgara. Povestit diverse, apoi vizitat dusul.

Actiunea, masaj, vai!, dar ce masaj, uns si frecat pe toate partile, in forta sau soft, excelent combinat cu erotic, cu adevarat relaxare si satisfacere... Apoi oral, (The BEST from Ploiesti), umed, artificii, atentie sporita la detalii, sustinut, imbracat in balonas si m-a calarit o vreme, apoi capra si finalizat asa. Toata actiunea este sustinuta de miminca, gesturi si zgomote antrenante, erotice, totul se desfasoara la superlativ.

Scor 250 lei probabil depasita putin ora.

Note, le primeste pe cele mai maxime, usor depunctata de lipsa unui program mai nocturn(e ca la ghiseul de la Anaf, dupa 16 nu o mai prinzi)

Planuri de viitor - sa o prind la "threesome", citesc lucruri bune si despre colega ei.

• Like 3
  • Oras:RO
Postat

Știu, și te cred dar stau fffff rău cu timpul. Și, da, vreau sa citesc de la tine ce am întrebat, sa ramina și aici pentru cine citește msi departe. Mulțam oricum și scuze!

• Telefon: 0728554873
  • Oras:Ploiesti
Postat

O ora cu 2 finalizari ale tale si lesbi este 600 de lei

Postat

Ma dier Gogoncea abea astept sa te revad 😘😘😘

Postat

Hei, bunaa! Un nr de contact, tipul de servicii si tariful, ni le poti furniza si noua?!?

• Like 1
Postat

Pun pariu ca te acuza de lenica Izza ðŸ˜. Cauta mai in spate cateva pagini sau mai bine suna si intreaba ðŸ‘

• Like 2
Postat

Asa ce mi plac astia cu lenica sunt fix pe calapodul meu de masaj razgaiala si alte...le 😘😘😘 nb ne auzim maine pe la 11 ... cred 😜

• Like 3
Postat

Neata 😘 nu este la Galati , anunt fals da.i dreq de bagabonti ! E plecata dar nu cu munca . O sa anunt cand se intoarce aici !

• Like 2
Postat

Da ce la mine ti.e frica sa vii 🤣🤣🤣🤣😈😈😈😜

• Like 2
Postat

Ooooo, nu mie este frica. Chiar vreau. Dar sa ma anunți cind lucrezi simbata. O sa iau 2 ore in “total”.

• Like 2
  • Oras:ploiesti
Postat

Ooooo, nu mie este frica. Chiar vreau. Dar sa ma anunți cind lucrezi simbata. O sa iau 2 ore in “total”.

Ești chiar tare, sa reziști cu Iza 2 ore.... Te leșin frate, după un nr îți scoate tot sângele din instalație, și nu mai ești bun de nimic doar de can ca-n, sau poate te subestimezi eu. Izabela te ro ai mare grija de el.

Te pup Flavius

• Like 3
Postat

Da nu ar fi primul care vine la 2 h 😜😜😜 grija am eu stai linistit 🤣😈

• Like 2
Postat

Ce perversa ești, la ce meserie ști tu vrei sa îmi spui ca o sa reziste 2 ore poate cu preludiu vb, o cafeluta, un dusulet și 2 nr nu te contrazic. Pupici

• Like 2
Postat

Adicale matale crezi ca daca platesti 500 iti faci intrare mai buna 🤣🤣🤣🤣 mami eu am pretul facut la orice serviciu sa ma motiveze , ma comport la fel 😉😉😉

• Like 3
Postat

Adicale matale crezi ca daca platesti 500 iti faci intrare mai buna mami eu am pretul facut la orice serviciu sa ma motiveze , ma comport la fel

Diseară după 22 esti de găsit ?

Postat

In general programul meu incepe pe la 10 si se termina pe la 7 mai fac si exceptii dar rar . Zic sa ma suni poate ai noroc 😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...