Sari la conținut

Izabela 0728554873 / 0739020080

Postări Recomandate

• Oras:F
  • Oras:F
  • Telefon: 0728554873
  • Oras:Ploiesti

Iar pui intrebari retorice ... pai nu am stiut ce sunt aia am intrebat da asa naroada nu sunt sa nu.ti raspund astfel : vino si ia.mi masura ca sa stii ce ai de luat 🤣🤣🤣😘😘

• Like 1
Link spre comentariu

Doar cate o data nu mereu 😜😜😜 ieri am batut purceaua si am taiat frunza la caini , publi ala ne.a amestecat de tot si nu merge asa ca e la noroc . Bn ca mai exista nimfo si altele ca lesinam 🤣🤣🤣🤣

• Like 2
Link spre comentariu

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61RG3cKjdOL._UX385_.jpghttps://www.lasenza.com/dw/image/v2/BBWC_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-lasenza/default/dwda8c557b/large/11087455-3NE4b.jpg?sw=2000&sh=2000&sm=fit Exista si variante d-astea, sa ridice fesele. Pentru cine are nevoie...

E curu tau măh ???

• Like 1
Link spre comentariu

Doar cate o data nu mereu 😜😜😜 ieri am batut purceaua si am taiat frunza la caini , publi ala ne.a amestecat de tot si nu merge asa ca e la noroc . Bn ca mai exista nimfo si altele ca lesinam 🤣🤣🤣🤣

Ups ... Ieri m-am programat, dar n-am mai ajuns :(

Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Eu nu am aj in Ploiesti in timp util. Scuze! Nu ma mai laud ca ajung!😘😘😘. Dar îmi iau un cort și tot te prind.ðŸ•ðŸ•ðŸ•. De ce nu postezi ore cind ești liberă și sa lucrezi mai mult pe programări?🤔. Zic și eu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...