Sari la conținut

Izabela 0728554873 / 0739020080

Postări Recomandate

• Telefon: 0728554873
  • Oras:Ploiesti

Nu mai au pardon m.a luat valu si am facut un dezacord 🤣🤣🤣🤣 o sa citeasca sigur cum a citit si mai devreme si sper sa ia aminte si sa nu mai sune pentru o reprogramare 😈

• Like 1
Link spre comentariu

Cip te camananca in curulet vad si e foarte posibil sa te cam scarpin la urmatoarea intalnire eu pe tine nu tu pe mine 😈😈😈😈 am mai dezvirginat pe unii baeti la masaj prostatic 🤣🤣🤣🤣 anefsex sa stii ca asa este , pozitia capra la mine e mortala ðŸ˜

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Cip te camananca in curulet vad si e foarte posibil sa te cam scarpin la urmatoarea intalnire eu pe tine nu tu pe mine 😈😈😈😈 am mai dezvirginat pe unii baeti la masaj prostatic 🤣🤣🤣🤣 anefsex sa stii ca asa este , pozitia capra la mine e mortala ðŸ˜

Lasa ,lasa ca te pun eu capra sa ai de unde sa alegi...poze,filme..si sa nu ma enervez ca o iau si pe aia mică la un show sa fie si mai bestial..ðŸ‘😀👃
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F

Bai lăsați vrăjeala. Puneți mina la treaba!!!

Mana, pula, curu', botu'...  :blowj0b 

Mortala ptr cine? O sa vin, dar nu mai laud ca vin, și sa nu pot sa am timp, și o sa fuck eu o recenzie ca lumea cu de toate. OK???

Tu esti "teparul" incriminat, asa e  :console ? Sper sa va impacati si sa fie treaba, treaba. Ar trebui sa ajung si eu pe la Iza, totusi; sa facem un concurs de deepthroat, sa schimbam experienta, sa-i arat cum interesant poate fi integrat gag reflex intr-o partida de sex anal, pentru senzatii tari pe capu' pulii (sa simta la manuta...)  :blushing2 ... 

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...