salbatic4u Reputație: 158 Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 si ma rog ....sa nu ma vait de 5 mil.....sa vai t de 100mil ma vait de 5 mil?.....omu asta e dus cu pluta....imi dai tu 5 mil inapoi in contul ei?asa ca esti cu mintea limpede,si acuzi pe altii ca iau ce iei tu.....de la ce suma sa ma vait ?)))) 1 Link spre comentariu
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Bai băiatul tu esti plecat de acasa rau de tot, lasa dracu ilegalele sau cavadoro,parerea mea e ca trebuie sa iti faci un test la psihiatru(urgent)..Am glumit, am ras pana acum..dar tu ai o problema cu capul..tu nu poti trece momentul(bine nici nu ai cum..de la alcool sau ilegale esti distrus) Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Bai băiatul tu esti plecat de acasa rau de tot, lasa dracu ilegalele sau cavadoro,parerea mea e ca trebuie sa iti faci un test la psihiatru(urgent)..Am glumit, am ras pana acum..dar tu ai o problema cu capul..tu nu poti trece momentul(bine nici nu ai cum..de la alcool sau ilegale esti distrus)asculta-ma cu atentie ca depasesti masura si te bagi aiurea....imi dau tu 5 mil inapoi?Daca nu,stai in banca ta ca sunt un bulangiu,nici nu deranjez pe altii,dar nici altii pe mine! 1 Link spre comentariu
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 Nu am cum sa te ascult ca nu suntem fata in fata, poate vrei sa spui sa citesc ceea ce scrii!Bai eu stai in banca mea..dar fi dracu bărbat.. nu muieri sa te plângi de 5 mil!. Da ma cauta.ma si iti dau eu bani. Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 asculta-ma cu atentie ca depasesti masura si te bagi aiurea....imi dau tu 5 mil inapoi?Daca nu,stai in banca ta ca sunt un bulangiu,nici nu deranjez pe altii,dar nici altii pe mine!da prost esti ma.....eu sunt cu voi aici ,nu sa ma cert....fata asta a gresit si decat scuze si-a cerut,in numele aleia,apoi in numele ei.....ati vazut voi undeva ca m-a invitat ea la o cafe personal etc?... 1 Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 Nu am cum sa te ascult ca nu suntem fata in fata, poate vrei sa spui sa citesc ceea ce scrii!Bai eu stai in banca mea..dar fi dracu bărbat.. nu muieri sa te plângi de 5 mil!. Da ma cauta.ma si iti dau eu bani.tu esti un agramat bai muceo....de unde ai tu 5mil sa dai?Poate sa iti vinzi plasma si masina de spalat luata in rate de parintii tai.... 1 Link spre comentariu
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 🤣🤣si ce vroiai sa iti su a pula si sa te futa gratis? Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 si ce vroiai sa iti su a pula si sa te futa gratis?ea sa futa?....nu eu?...fi mai clar ca te faci de da-l in plm....explica sa inteleg 1 Link spre comentariu
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 Bai " porumbel antifonat"..uite cum sta treaba..iti pun o intrebare: " sti cum arată pizda pe interior??? Link spre comentariu
titusenior Reputație: 1692 Postat Februarie 1, 2020 Oras:PeTron Oras:PeTron Partajează Postat Februarie 1, 2020 Banule încheie conversația asta lasa omu in supărarea lui e de ajuns , eu pe omu asta vad ca zice adevarul asa cum au stat lucrurile din punctul meu de vedere treaba e clară subiect incheiat , tu salbaticule continuă cu renceziile ca o.faci bine Link spre comentariu
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 Titule, tot respectul ptr tine..dar salbaticul a " furat mult curent"....de ce nu e bărbat adevărat!??..e muiere doar sa se vaite ca a pierdut 5 mil din vina lui? Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Februarie 1, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Februarie 1, 2020 Titule, tot respectul ptr tine..dar salbaticul a " furat mult curent"....de ce nu e bărbat adevărat!??..e muiere doar sa se vaite ca a pierdut 5 mil din vina lui?Fii atent: sa zicem ca vrei sa mananci cozonac cu nuca si faci comanda de doua bucăți la patiserie. Ii platesti, ajungi cu cozonacii acasa, nerabdator sa-i mananci si surpriza: in loc de nuca, sunt umpluti cu cacat. Ce plm faci??? :) 5 Link spre comentariu
gen_eu Reputație: 11 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 auzi 4..de 5 mil iza nu face uro asa cum iti place tie..ðŸ˜..prea te futi in cur si faci curent pe aici. Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Februarie 1, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Februarie 1, 2020 Fii atent: sa zicem ca vrei sa mananci cozonac cu nuca si faci comanda de doua bucăți la patiserie. Ii platesti, ajungi cu cozonacii acasa, nerabdator sa-i mananci si surpriza: in loc de nuca, sunt umpluti cu cacat. Ce plm faci??? :):)))) salbaticu i a mancat 1 Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Februarie 1, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Februarie 1, 2020 La cat de urat face aici 1 Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 auzi 4..de 5 mil iza nu face uro asa cum iti place tie....prea te futi in cur si faci curent pe aici.uro ti-o place tie poate,iar daca tot ai vb cu ea....si din ce ti-a zis,am intrebat-o pe colega ei daca face si uro,dar nu ptr mine in orice caz...daca are ceva de spus sa vb ea aici,nu prin intermediari....vorbesti ca o pizda! 1 Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 si daca "fac curent mult" e ok.....ca pe mine m-a bagat la plata si am intrat in "scurtcircuit" in pat colega ei....sa nu pateasca si altii ca mine,nu mai fiti aiurea si aruncati cu piatra ca nu sunt un b rau! 2 Link spre comentariu
gen_eu Reputație: 11 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 auzi 4..stai jos..2. Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 faptul ca mi-a blocat numarul inseamna ca stia ceva....putea sa ma sune a 2-ua zi daca chiar ii parea rau de situatia mea asa cum a spus....dar de ce sa blochezi un nr daca nu erai implicata si nu stiai despre cine e vorba de fapt? 1 Link spre comentariu
gen_eu Reputație: 11 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 asa mah si..de prost ce esti..ala de i au furat banii din portofel nu a facut atat tam_tam..a zis cine si ce pe topicu respectiv..ura si la gara..facem cheta sa se pise una pe tine..😠Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 asa mah si..de prost ce esti..ala de i au furat banii din portofel nu a facut atat tam_tam..a zis cine si ce pe topicu respectiv..ura si la gara..facem cheta sa se pise una pe tine..ba cacaciosule....eu am incercat sa fiu calm,dar nu intinde coarda ca o vaca,ca vorbesti ca un fraier....si de pisat o sa se pise barbatii pe tine daca mai faci pe smecherul aici....iesi da-te drk de maimutoi ca nu e treaba ta unde se caca ursul in padure! 2 Link spre comentariu
gen_eu Reputație: 11 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 auzi 4..ti ai luat medicamentele?..intreb si eu ptr un prieten..vb aia..a trecut ursul prin baie nu prin padure..strange bani sau sa l faci pe provident daca nu vrei sa punem noi..prostule.. Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 gagicuto,esti online acum,nu mai fi prostuta si sa te folosesti de "admiratorii tai" sa ma jigneasca.....poti vorbi tu daca crezi ca eu sunt idiotul....in loc sa ne stim si impaca,tu cauti cearta?Ce naiba ai? 1 Link spre comentariu
gen_eu Reputație: 11 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 nu cred..sunt sigur ca esti idiot.."gagicuto" sa i zici la ma ta..prostule.. Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 o purta fusta omu asta in dormitor la culcare de vb in numele ei )))) Nu e ofensata ea de cuv gagicuta,dar asta sigur este....gagicuta,e un cuv de simpatie,nu de ofensa...de ce am impresia ca e de la tara baiatul asta,nu stiu....sau o fi fata de fapt? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum