anaise_love Reputație: 4802 Postat Iulie 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 5, 2017 1 Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Iulie 6, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 6, 2017 Disponibilă 1 Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Iulie 6, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 6, 2017 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 10, 2017 treci acasa mai repede 21 18 Link spre comentariu
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Iulie 10, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Partajează Postat Iulie 10, 2017 treci acasa mai reped omule....esti penibil.serios.du-te nene la un psiholog,nu vezi ca esti toxic pe forumul asta?trimite-i pm.uri sau sun-o daca esti special pt ele ) numai scrie tot feluri de cacaturi pe aici.dupa ce ca esti un mincinos mai esti si nesimtit 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 10, 2017 omule....esti penibil.serios.du-te nene la un psiholog,nu vezi ca esti toxic pe forumul asta?trimite-i pm.uri sau sun-o daca esti special pt ele ) numai scrie tot feluri de cacaturi pe aici.dupa ce ca esti un mincinos mai esti si nesimti Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 10, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 10, 2017 omule....esti penibil.serios.du-te nene la un psiholog,nu vezi ca esti toxic pe forumul asta?trimite-i pm.uri sau sun-o daca esti special pt ele ) numai scrie tot feluri de cacaturi pe aici.dupa ce ca esti un mincinos mai esti si nesimtit Stai cuminte , ca nu intelege .Ba chiar se mandreste cat este de penibil cu astfel de postari 10 9 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 10, 2017 omule....esti penibil.serios.du-te nene la un psiholog,nu vezi ca esti toxic pe forumul asta?trimite-i pm.uri sau sun-o daca esti special pt ele ) numai scrie tot feluri de cacaturi pe aici.dupa ce ca esti un mincinos mai esti si nesimtitCand esti prieten cu Miky nu poti decat sa zici ca el ,dar o sa te vanda si pe tine cum a facut cu mine si cu Picon si am sa-ti aduc aminte atunci ct de penibil ai fost Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 10, 2017 Stai cuminte , ca nu intelege .Ba chiar se mandreste cat este de penibil cu astfel de postari Ai reusit sa mergi la vreo femeie ? Tot cu bagatul in seama ai ramas?Pe Zdrentarosul cand il vinzi? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 10, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 10, 2017 Dispari LINGAULE MINCINOS ...ce sa "vand" daca nu am cumparat ? Daca nu mai ai replici in tine (de fapt nu ai avut vreodata) si te vezi incoltit , apelezi la imbarligaturi (ca acesta iti este tristul obicei si pe aici cu toti) legate de alte persoane Las si eu poza asta aici , ca ptr. tine bulache si poate intr-o zi ai sa realizezi ca am avut dreptate . CINESTIE . Eu nu am "prietenii" cu asemenea oameni 9 9 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 10, 2017 Dispari LINGAULE MINCINOS ...ce sa "vand" daca nu am cumparat ? Daca nu mai ai replici in tine (de fapt nu ai avut vreodata) si te vezi incoltit , apelezi la imbarligaturi (ca acesta iti este tristul obicei si pe aici cu toti) legate de alte persoane Las si eu poza asta aici , ca ptr. tine bulache si poate intr-o zi ai sa realizezi ca am avut dreptate . CINESTIE . Eu nu am "prietenii" cu asemenea oameni POZA 4.jpg9595 de postari si nu ai fost nico data la femei , o sa mori un labagiu Link spre comentariu
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Iulie 10, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Partajează Postat Iulie 10, 2017 Cand esti prieten cu Miky nu poti decat sa zici ca el ,dar o sa te vanda si pe tine cum a facut cu mine si cu Picon si am sa-ti aduc aminte atunci ct de penibil ai fostsuntem prieteni fiindca avem oarecum acelasi punct de vedere.sa numai zic ca miki a fost singurul care mi-a spus ca n-are rost sa imi pese de aliss.in rest n-am iesit la bere impreuna si nici nu intentionez sa fac asta pe viitor .dar stai linistit la fel ca si mine...mai sunt o gramada care il aproba pe miky ca esti penibil.fara suparare acum 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 10, 2017 suntem prieteni fiindca avem oarecum acelasi punct de vedere.sa numai zic ca miki a fost singurul care mi-a spus ca n-are rost sa imi pese de aliss.in rest n-am iesit la bere impreuna si nici nu intentionez sa fac asta pe viitor .dar stai linistit la fel ca si mine...mai sunt o gramada care il aproba pe miky ca esti penibil.fara suparare acumSi foarte multi care ma aproba pe mine,dar eu nu-i atrag in razboiul lui cu mine,am alt caracter ,no offense Link spre comentariu
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Iulie 10, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Partajează Postat Iulie 10, 2017 dar chiar miky ce s-a intamplat intre tine si cinestie ca uite ce spunea userul @ice teafootcinestie in topicul 0761808696 dristor postarea 83 alineatul 3 : 3. în afară de conturile duble pe care le folosește pentru a da un iz de veridicitate postărilor sale, nea liviu mai are și câțiva sclavi care-i țin isonul și îi iau apărarea imediat cum postează ceva pe forum sau imediat cum este atacat de cineva. principalii sclavi susținători sunt titularii conturilor miky77 și picon. pe lângă ei mai stau umăr la umăr ocazional și titularii conturilor ALL_STAR și câteva dintre traseistele promovate de ajutorul de bucătar livuță. eu mi-am facut cont mai tarziu si nici n-am urmarit cu interes forumul in trecut asa ca nu prea stiu care-i treaba dar nici nu cred ca scria asta de nebun din moment ce tu iti vezi oarecum de treaba ta Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 10, 2017 dar chiar miky ce s-a intamplat intre tine si cinestie ca uite ce spunea userul @ice teafootcinestie in topicul 0761808696 dristor postarea 83 alineatul 3 : 3. în afară de conturile duble pe care le folosește pentru a da un iz de veridicitate postărilor sale, nea liviu mai are și câțiva sclavi care-i țin isonul și îi iau apărarea imediat cum postează ceva pe forum sau imediat cum este atacat de cineva. principalii sclavi susținători sunt titularii conturilor miky77 și picon. pe lângă ei mai stau umăr la umăr ocazional și titularii conturilor ALL_STAR și câteva dintre traseistele promovate de ajutorul de bucătar livuță. eu mi-am facut cont mai tarziu si nici n-am urmarit cu interes forumul in trecut asa ca nu prea stiu care-i treaba dar nici nu cred ca scria asta de nebun din moment ce tu iti vezi oarecum de treaba taexact ce scria un nebun, care comfirma ca eram prieteni.Nu am nimic de impartit cu nimeni ,merg la femei pe banii si timpul meu.Si aici voi termina cu off topicul pe topicul fetei ,o zi buna iti doresc Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 10, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 10, 2017 Iti explic in privat , cand am timp , ca ii stricam aiurea Topicul fetei cu cearta noastra indreptata actiunilor bucataresti Si foarte multi care ma aproba pe mine,dar eu nu-i atrag in razboiul lui cu mine,am alt caracter ,no offenseNu-i atragi , dar ii implici (prin numire) pe altii .Mars ,ma , la bucatarie cu caracterul tau libidinos , parsiv si mincinos si nu mai iesi de acolo , ca nu te duce capul nici sa-ti formulezi ideile mincinoase in creieras PS: Nu-i mai face nebuni pe toti cei care au ajuns intr-un final la concluzia ca esti un mincinos , inclusiv eu , recunosc (doar ma avertizasera multi altii) . Ai 3 cuvinte in vocabular si acelea mincinoase . Explica mai bine cum te-au banat si in partea cealalta ptr. Recenzii mincinoase . 9 9 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 10, 2017 Itti explic in privat , cand am timp , ca ii stricam aiurea Topicul fetei cu cearta noastra indreptata actiunilor bucataresti Nu-i atragi , dar ii implici (prin numire) pe altii .Mars ma la bucatarie cu caracterul tau libidinos , parsiv si mincinos si nu mai iesi de acolo , ca nu te duce capul nici sa-ti formulezi ideile mincinoase in creieras esti un labagiu notoriu ,nu eu te atac pe tine ci tu pe mine cand termini laba in baie intrii pe nimfo si bati campii pe topicele fetelor Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 10, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 10, 2017 esti un labagiu notoriu ,nu eu te atac pe tine ci tu pe mine cand termini laba in baie intrii pe nimfo si bati campii pe topicele fetelor Astea sunt toate cuvintele tale de mos putin retard .....BUCATARIE De fapt tu stii cel mai bine cum sta treaba cu laba , cand intri aici la 3-4 dimineata si te masturbezi la poze pe diferite Topice scriind ca le vizitezi si alte tampenii /bezele virtuale , de parca ne doare pe noi in pula ce faci tu in ziua x sau y Arata pe care Topice intru eu si scriu aberatii ca tine.Arata clonele mele si pe acelea ale tale cu care te tot punctai ca un om nebun si faceai chat (tu cu tine) , pe langa faptul ca intaratai fetele de pe o Clona si scriai mizerii ca sa faci dupa aceea pe bunul samaritean cu acestea. Bine ti-a facut si Roxana cand te-a dat in fapt ce faci pe aici . De RECENZIILE tale false (la fete pe care nici nu le-ai vazut live vreodata) nu se mai pune. Pana si acelea care iti tot punctau rahaturile debitate s-au convins ca esti un nemernic mincinosHai acum fa spumite la gurite ...de ciuda ca spun adevarul . Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Iulie 17, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 Disponibilă pentru programări va pup și va aștept cu drag :^ 2 Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Iulie 17, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Iulie 17, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Iulie 18, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 18, 2017 Disponibil pentru programări Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Iulie 18, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 18, 2017 Disponibilă 2 Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 ai slabit putin anaise? Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 18, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Iulie 18, 2017 ai slabit putin anaise?vro 100 grame...dar sunt vizibile! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum