anaise_love Reputație: 4802 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2017 :* 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Buna seara libertinilor stiti cumva daca domnisoara accepta french kiss e o simpla curiozitate si as mai vrea sa stiu si locatia domnisoarei cu aproximatie Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Buna seara libertinilor stiti cumva daca domnisoara accepta french kiss e o simpla curiozitate si as mai vrea sa stiu si locatia domnisoarei cu aproximatieBuna accept french kiss in functie de chimie si locația se află pe Bulevardul Unirii lângă BCR :* 2 Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2017 :* 2 Link spre comentariu
dresden Reputație: 27 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Am fost la domnisoara Anaise ieri si pot sa zic ca a fost o adevarata placere. Fata este exact pe gustul meu, carnoasa, dulce si numai buna de gustat. Daca sunteti fani skinny, nu e pentru voi, ea este femeie serioasa... te poti ineca in sanii ei minunati... Locatia este superba, moderna, curata, multe oglinzi in camera, ceva aparat de luminite, atmosfera excelenta. Dus curat, gel de dus, apa calda, prosop, totul ok. Actiunea a inceput cu sarutari pe corp, domnisoara foarte calda si cu initiativa. Am trecut la un oral neprotejat in timp ce imi plimbam mainile peste tot, pana nu am mai rezistat, am pus cauciucul si ne-am rostogolit un pic. Cand am terminat am simtit ca mi-am dat duhul :) Tariful 100 lei pt 30 min, achitati in avans. Raport pret-calitate exceptional, de revenit sigur. Note:Fata: 9Locatia 10+ON: 8NP: 9GFE: 8 Multumesc Anaise, esti o bombonica si abia astept sa vin iar pe la tine :) 3 Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Am fost la domnisoara Anaise ieri si pot sa zic ca a fost o adevarata placere. Fata este exact pe gustul meu, carnoasa, dulce si numai buna de gustat. Daca sunteti fani skinny, nu e pentru voi, ea este femeie serioasa... te poti ineca in sanii ei minunati... Locatia este superba, moderna, curata, multe oglinzi in camera, ceva aparat de luminite, atmosfera excelenta. Dus curat, gel de dus, apa calda, prosop, totul ok. Actiunea a inceput cu sarutari pe corp, domnisoara foarte calda si cu initiativa. Am trecut la un oral neprotejat in timp ce imi plimbam mainile peste tot, pana nu am mai rezistat, am pus cauciucul si ne-am rostogolit un pic. Cand am terminat am simtit ca mi-am dat duhul :) Tariful 100 lei pt 30 min, achitati in avans. Raport pret-calitate exceptional, de revenit sigur. Note:Fata: 9Locatia 10+ON: 8NP: 9GFE: 8 Multumesc Anaise, esti o bombonica si abia astept sa vin iar pe la tine :)Multumesc pentru recenzie te pup si te astept cu drag :* 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Am fost la domnisoara Anaise ieri si pot sa zic ca a fost o adevarata placere. Fata este exact pe gustul meu, carnoasa, dulce si numai buna de gustat. Daca sunteti fani skinny, nu e pentru voi, ea este femeie serioasa... te poti ineca in sanii ei minunati... Locatia este superba, moderna, curata, multe oglinzi in camera, ceva aparat de luminite, atmosfera excelenta. Dus curat, gel de dus, apa calda, prosop, totul ok. Actiunea a inceput cu sarutari pe corp, domnisoara foarte calda si cu initiativa. Am trecut la un oral neprotejat in timp ce imi plimbam mainile peste tot, pana nu am mai rezistat, am pus cauciucul si ne-am rostogolit un pic. Cand am terminat am simtit ca mi-am dat duhul :) Tariful 100 lei pt 30 min, achitati in avans. Raport pret-calitate exceptional, de revenit sigur. Note:Fata: 9Locatia 10+ON: 8NP: 9GFE: 8 Multumesc Anaise, esti o bombonica si abia astept sa vin iar pe la tine :) :clapp :clapp :clapp 2 5 Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 :clapp :clapp :clapp :* 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 An nou Fericit scumpo numai bucurii si impliniri frumoaso Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 An nou Fericit scumpo numai bucurii si impliniri frumoasoMultumesc asemenea :* 1 Link spre comentariu
lauracurvutzacurveshi Reputație: -5 Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Footjob faci ?Îți fute picioare-n gură câte vrei. :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Frumușică cand te pot suna pt o programare pt ziua de maine as vrea sa ne vedem maine daca iti permite timpul desigur Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Disponibila pentru programari 1 Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Frumușică cand te pot suna pt o programare pt ziua de maine as vrea sa ne vedem maine daca iti permite timpul desigurBuna de azi ma găsești la birou :* 1 Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 . 1 Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 :* 1 Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 . 1 Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 :* 3 Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 Disponibila pana la ora 03:00 :* :* :* 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 Bună seara tovarăși libertini multumită lui Anaise pot spune ca ziua a fost una frumoasa, cum demult nu am mai avut .Voi începe cu începutul Voi începe cu începutul în ordinea priorităților și anume ASPECT FIZIC: Frumos și îngrijit se vede că pune accent atât pe igiena personală cât și pe aspectul personal, aspect frumos pentru fanii tipelor cu forme voluptoase. Am apreciat foarte mult răbdarea pe care Anaise o are dacă ești un tip educat si manierat după cum spune si ea în anunțul personal! Normal 10 Oral protejat (la alegerea mea eu vreau tot serviciul protejat asa imi place mie. Apartamentul este foarte bine amenajat iar în camera de practică pot spune că m-am simțit ca la Malibu! Per total o experiență frumoasă tipa este o persoana serioasă deschisă și comunicativă , bineînțeles cătă vreme interlocutorul are cei 7 ani de acasă am apreciat foarte mult pe lângă formele voluptoase frumoase răbdarea pe care a avut în a mă ghida catre loocația cu pricina ! Fiți băieți de vtreabă și veți fi mulțumiți o recomand din toată inima amatorilor atrași de tipele cu forme voluptoase ceea ce este atractiv la ea pe lângă aspectul fizic este răbdarea bunul simț și bineînțeles punctualitatea. Tot meniul timp de o oră ( așa am vrut eu) in door a costat 200 de lei .În concluzie merită fiecare bănuț :crazylove :flowers2 :hooray Nu xacerez sunt doar sincer și concret! Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 Bună seara tovarăși libertini multumită lui Anaise pot spune ca ziua a fost una frumoasa, cum demult nu am mai avut .Voi începe cu începutul Voi începe cu începutul în ordinea priorităților și anume ASPECT FIZIC: Frumos și îngrijit se vede că pune accent atât pe igiena personală cât și pe aspectul personal, aspect frumos pentru fanii tipelor cu forme voluptoase. Am apreciat foarte mult răbdarea pe care Anaise o are dacă ești un tip educat si manierat după cum spune si ea în anunțul personal! Normal 10 Oral protejat (la alegerea mea eu vreau tot serviciul protejat asa imi place mie. Apartamentul este foarte bine amenajat iar în camera de practică pot spune că m-am simțit ca la Malibu! Per total o experiență frumoasă tipa este o persoana serioasă deschisă și comunicativă , bineînțeles cătă vreme interlocutorul are cei 7 ani de acasă am apreciat foarte mult pe lângă formele voluptoase frumoase răbdarea pe care a avut în a mă ghida catre loocația cu pricina ! Fiți băieți de vtreabă și veți fi mulțumiți o recomand din toată inima amatorilor atrași de tipele cu forme voluptoase ceea ce este atractiv la ea pe lângă aspectul fizic este răbdarea bunul simț și bineînțeles punctualitatea. Tot meniul timp de o oră ( așa am vrut eu) in door a costat 200 de lei .În concluzie merită fiecare bănuț :crazylove :flowers2 :hooray Nu xacerez sunt doar sincer și concret!Multumesc pentru recenzie Te pup si te mai astept :* :* Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 :* Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 :*Pup :kiss3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 Esti o frumușică Anaise 😘😙😗⤠Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 Esti o frumușică Anaise ❤ Multumesc :* :* :* Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum