Sari la conținut

Să mă retrag sau nu? Votați pro sau contra! Și voi lua o decizie ulterior!

Vizitator deliaro

89 membri au votat

1. 1. SÄ? mÄ? retrag?

• Da
      27
    • Nu
      64

Postări Recomandate

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

Buna... chiar daca nu ne cunoastem iti recomand sa nu te retragi, sa ramai in continuare. Avand in vedere ca esti la TOP, sunt convins ca cea ce faci este super de calitate + GFE-ul si nu numai asta, vad ca esti foarte activa pe aici. Chiar daca nu te cunosc si poate o sa ne cunoastem intr-o zi, te plac foarte mult, esti super de treaba din ce am vazut din activitatea ta.

Eu ma cunosc cu alte colege de ale tale, care sunt si ele de asemenea la TOP, dar ne vom cunoaste si noi.

Si acum, vreau sa-ti urez, pentru Noul An care vine, La multi ani cu multa sanatate, fericire si sa ai parte de tot ce iti doresti tu!

Te pup!

Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

Maine poimaine vezi reclama la McDonald's cu: sa ne retragem din Romania sau nu, sa mai functionam din Martie 2017, sau nu?...asteptam raspunsurile voastre la adresa redactiei urmand ca ulterior sa luam o decizie...un an nou fericit!...iar raspunsurile normal ca o sa fie de genul "ce un an nou fericit bai McDonald's, pe bune acuma...cum poti sa te gandesti la asa ceva, spune McDonald's???Pai si copii nostrii, o sa stai tu sa le asculti răcnetele :) si sa le vezi lacrimile de pe obrajori?Burtile noastre, stomacelele, ăăă?...normal ca sa nu te retragi, dhă...si sa nu cumva sa mai faci 'poante' d-astea fiindca o sa iti incendiem una din locatii...pa McDonald's, te pup". :)

La care McDonald's-distii corporatisti :) sa fie la modul "Oooo,uite ba ce drăgut, O...hi hi, ramanem!" :)

• Like 5
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Este ca ai simțit nevoia sa-i dai o limbuta in cur lui Pisicutz?

Piconela stie ca iti cauți alt stăpân??

sa-mi iei mielul la belit ca pe al tau l-ai scapat din brate azi , cand ai coborat din tramvai  :laugh2 

• Like 17
  • Minus 14
Link spre comentariu

Pupincurista mica ce esti.Cum încerci tu sa-l maningai pe la coite pe Pisicutz. :slap2  :blowj0b

N-ai vrut sa crezi ca esti născut sa fii sclav pupincurist. :laugh2

asa e bre , e cam nasol dupa ce te :blowj0b   toti prin Gara de Nord  , te zapacesti la creier si te intorci pe aici sa te consolam si noi cu o :blowj0b

iti inteleg disperarea  .....probabil ca esti Nimfomana  :laugh2

• Like 18
  • Minus 14
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...