Ape Primate Reputație: 151 Postat Septembrie 12, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Salut, Am observat un anunt care mi-a atras atentia, evident prin aspectul protagonistei: ALESSIA, bruneta xxx 170/54 kg/ sani mari nr. 4, piele fina, bronzata, vino sa descoperi adevarata calitate a sexului fara inhibitii, cer si ofer discretie si igiena maxima, central, poze reale, 12 Sep 11:000735.348.434Bucurestiemail: [email protected] Am sunat astazi.. mi-a transmis preturile 200/ora, 150/fin.Locatia e pe Burebista...Destul de amabila, rabdatoare si simpatica la telefon.Cred ca este colega cu DELIA 0735348431, care mi-a dat detalii asemanatoare.Personal Alessia mi se pare ca aduce putin cu Anabella: https://nimfomane.com...e__hl__anabella. Problema e ca pe Anabella aia n-am vizitat-o, asa ca nu am cum sa fiu sigur nici dupa ce o voi vizita pe Alessia. Posibila rebranduire?Este cineva dornic sa impartaseasca detalii? Daca nu... merg pe blind si o sa am eu zilele astea... Link spre comentariu
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Septembrie 18, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2012 toata vara a stat in CTA, unde a lucrat sub numele de Adeline zona Brotacei ptr cunoscatori! Link spre comentariu
moxul Reputație: 86 Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 @gyo_77 ai fost la ea?impartaseste-ne si noua ceva mai multe detalii daca stii ca pe mine cel putin m-ai facut curios. Merci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum