Sari la conținut

Pareri

Postări Recomandate

Postat

Sincer iti spun nu am fost dar de o luna tot caut ceva dar nimic . Seceta mare in orasu asta ... Nu se risca nimeni cu o recenzie?

Postat

Activează vro fata pe raza Piatra Neamt. A si dori să merg si eu. Nu contează bani contează frumusețea si sa stie meserie. Bani nu sunt o problema.Daca stii vro fata lăsat-o un link sau poze si nr .Multumesc

Postat

Sincer iti spun nu am fost dar de o luna tot caut ceva dar nimic . Seceta mare in orasu asta ... Nu se risca nimeni cu o recenzie?

poate au luat vreo boala de la   parasute si le e rusine sa mai scrie aici 

Postat

sincer greu sa cred sa avem asa ,, bijuteri" in oras . Eu nu ma risc cine stie peste ce mai dau. Un coleg cu mai mult tupeu poate da o recenzie  :blushing2

• Oras:Piatra Neamt
  • Oras:Piatra Neamt
Postat

Pai dacă nu încerci nu ai cum sa găsești , anunțurile par să fie reale dar si preturile cred ca sunt pe măsură... Asta e tata cu măciucă-n cur si cu sufletu-n rai nu se poate ... Bafta la toti .

Postat

Fara detalii.. Sincer nu prea mai cred ca o să găsim vro fata si reala si buna. Asta e frate sărăcie totala

Postat

merci :laugh2

nu dai si ceva detalii?

Ca locație e in curat, lângă Biserica Noua din Precista.

Am ramas la ea doar pt un oral neprotejat cu finalizare (e bestiala la capitolul asta)

E cea din poze, nu e nici cea mai frumoasă, dar nici nasoala nu e.

100 de lei halatul

Spor la ciocane :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...