Sari la conținut

Obiectivul pe anul 2017 pentru rozkendra

Postări Recomandate

• Oras:In mintea ta
Postat

=))

bag de eama ca tu vrei sa fii trecut in lista ofertantilor neseriosi =)) 

Daca-mi dovedesti ca ai rinichii sanatosi, dublez pretul. ;)

Postat

=)) 

dau o proba de urina direct pe tine =)) 

nici la dublu nu pare ca esti serios =)) 

Auzi tanti, proba cred ca o dai pe tine in pat cand dormi. Shit happens

Iti dau banii cash, ca sa para mai multi =))

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Alea sunt mai mult cu specific armean/mongol/Asia Mica :) Nu prea se gasesc pe la noi, mai des motivele cu "Rapirea din Serai" ! :laugh2 :laugh2

nu se gasesc la noi.? :laugh2  imi pare rau ca nu pot sa-ti arat acum . Bunica-mea a lucrat  o viata de om la gherghef si la razboiul de tesut , inclusiv modelele cu cerbi . Acum se gasesc in comert modele realizate din fibre de plastic si  broderii confectionate de masini de o calitate mult indoielnica .

• Like 18
  • Minus 14
Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu se gasesc la noi.? :laugh2  imi pare rau ca nu pot sa-ti arat acum . Bunica-mea a lucrat  o viata de om la gherghef si la razboiul de tesut , inclusiv modelele cu cerbi . Acum se gasesc in comert modele realizate din fibre de plastic si  broderii confectionate de masini de o calitate mult indoielnica .

Stiu, stiu. Nu am fost eu foarte explicit, nu se mai gasesc cele vechi. Stiu gherghef, si bunica mea a lucrat la o fabrica de confectii si avea si gherghef si razboi de tesut. Acum s-a denaturat mult, pui un robot, dai doua comenzi pe computer si in 5 minute iese "tesatura"....

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Uite si asta ar fi un obiectiv bun pentru rozkendra. Sa invete sa lucreze la gherghef. Ca doar in rest le-a facut pe toate.Kickboxing, intalniri cu Udrea si Eba, a salvat oameni de la inec, a facut bani pachete-pachete.

• Like 10
  • Minus 6
Postat

nu fac pe mine ca dorm fara chiloti :D

cash? daca nu are sare , nu tine :D

N-are sare, are doar elastic.

Nu mai dormi fara chiloti ca racesti la rinichi si nu mai ai ce sa-mi oferi.

Postat

Stiu, stiu. Nu am fost eu foarte explicit, nu se mai gasesc cele vechi. Stiu gherghef, si bunica mea a lucrat la o fabrica de confectii si avea si gherghef si razboi de tesut. Acum s-a denaturat mult, pui un robot, dai doua comenzi pe computer si in 5 minute iese "tesatura"....

Nu s-a denaturat deloc , ba dintocmai sunt la mare cautare in design rustic de interior (si o spun ptr. ca am de-a face cu ramura  asta)  doar ca  "au apus" din pacate mestesugarii de altadata si sunt putine care le-au preluat meseria aceasta .Am o matusa care in continuare  lucreaza broderii pe itamina (II , costume populare...etc) sunt organizate intr-o mica asociere de la o fosta cooperativa de pe vremea lui Cescuta , dar majoritatea productie se duce la export in Italia , deoarece romancelor li se pare mai confortabila o ie chinezeasca batuta  de masina  si mai apropiata de bugetul propus . :)

• Like 16
  • Minus 14
Postat

Daca nu apare sa spuna concret ce o macina :)

Postat

Ce-ai facut BOBITA ?  ......da iar  :slap2

• Like 16
  • Minus 14
Postat

Demult nu am mai vazut asemenea scris de mare arta  . Mai ales M-ul si P-ul  

Cred ca este o "artista" si in pat.  :)

Postat

Nu e! Mai mult, are fundu' plin de cosuri. :)

i-ai dat cu lupa la poza? :laugh2  sau de unde stii ?

Postat

Gata le-am gasit piesele care se  potrivesc perfect  lui Pisicuts si Rozicai  pe  care i le dedic .  :laugh2

Rozi sa nu ma injuri acuma ca nu este pe genul tau de preferinte  muzicale , dar versurile  chiar ti se potrivesc :rax2

• Like 18
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...