el diablo Reputație: -408 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Ianuarie 6, 2017 bag de eama ca tu vrei sa fii trecut in lista ofertantilor neseriosi Daca-mi dovedesti ca ai rinichii sanatosi, dublez pretul.
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 6, 2017 Daca-mi dovedesti ca ai rinichii sanatosi, dublez pretul. dau o proba de urina direct pe tine nici la dublu nu pare ca esti serios
el diablo Reputație: -408 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Ianuarie 6, 2017 dau o proba de urina direct pe tine nici la dublu nu pare ca esti serios Auzi tanti, proba cred ca o dai pe tine in pat cand dormi. Shit happens Iti dau banii cash, ca sa para mai multi 3 5
pulesteu Reputație: 10787 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2017 E noul decor pt videochat.Videochat agroturistic. 7 7
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 6, 2017 Alea sunt mai mult cu specific armean/mongol/Asia Mica Nu prea se gasesc pe la noi, mai des motivele cu "Rapirea din Serai" ! :laugh2nu se gasesc la noi.? imi pare rau ca nu pot sa-ti arat acum . Bunica-mea a lucrat o viata de om la gherghef si la razboiul de tesut , inclusiv modelele cu cerbi . Acum se gasesc in comert modele realizate din fibre de plastic si broderii confectionate de masini de o calitate mult indoielnica . 18 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2017 Postat Ianuarie 6, 2017 nu se gasesc la noi.? imi pare rau ca nu pot sa-ti arat acum . Bunica-mea a lucrat o viata de om la gherghef si la razboiul de tesut , inclusiv modelele cu cerbi . Acum se gasesc in comert modele realizate din fibre de plastic si broderii confectionate de masini de o calitate mult indoielnica .Stiu, stiu. Nu am fost eu foarte explicit, nu se mai gasesc cele vechi. Stiu gherghef, si bunica mea a lucrat la o fabrica de confectii si avea si gherghef si razboi de tesut. Acum s-a denaturat mult, pui un robot, dai doua comenzi pe computer si in 5 minute iese "tesatura".... 2
pulesteu Reputație: 10787 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2017 Uite si asta ar fi un obiectiv bun pentru rozkendra. Sa invete sa lucreze la gherghef. Ca doar in rest le-a facut pe toate.Kickboxing, intalniri cu Udrea si Eba, a salvat oameni de la inec, a facut bani pachete-pachete. 10 6
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 6, 2017 Auzi tanti, proba cred ca o dai pe tine in pat cand dormi. Shit happens Iti dau banii cash, ca sa para mai multi nu fac pe mine ca dorm fara chiloti cash? daca nu are sare , nu tine
el diablo Reputație: -408 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Ianuarie 6, 2017 nu fac pe mine ca dorm fara chiloti cash? daca nu are sare , nu tine N-are sare, are doar elastic. Nu mai dormi fara chiloti ca racesti la rinichi si nu mai ai ce sa-mi oferi.
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 6, 2017 Stiu, stiu. Nu am fost eu foarte explicit, nu se mai gasesc cele vechi. Stiu gherghef, si bunica mea a lucrat la o fabrica de confectii si avea si gherghef si razboi de tesut. Acum s-a denaturat mult, pui un robot, dai doua comenzi pe computer si in 5 minute iese "tesatura"....Nu s-a denaturat deloc , ba dintocmai sunt la mare cautare in design rustic de interior (si o spun ptr. ca am de-a face cu ramura asta) doar ca "au apus" din pacate mestesugarii de altadata si sunt putine care le-au preluat meseria aceasta .Am o matusa care in continuare lucreaza broderii pe itamina (II , costume populare...etc) sunt organizate intr-o mica asociere de la o fosta cooperativa de pe vremea lui Cescuta , dar majoritatea productie se duce la export in Italia , deoarece romancelor li se pare mai confortabila o ie chinezeasca batuta de masina si mai apropiata de bugetul propus . 16 14
obsedatul Reputație: -2024 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Ianuarie 6, 2017 Ati "poluat" topic-ul fetei, hater-ilor si spammer-ilor! 5 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 6, 2017 Daca nu apare sa spuna concret ce o macina
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 6, 2017 Ati "poluat" topic-ul fetei, hater-ilor si spammer-ilor! daca as avea o rama cu oua, exact in capul ramei m-ar ...atinge
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 6, 2017 Ce-ai facut BOBITA ? ......da iar 16 14
el diablo Reputație: -408 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Ianuarie 6, 2017 Obiectivul lui Rozkendra pe 2017 este sa își ia un telefon fiță http://i67.tinypic.com/s450tu.jpg 3 5
pulesteu Reputație: 10787 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2017 Sa-si dezlege cununiile la o vrajitoare adevarata a magiei albe.
Administrator pisicuts Reputație: 114421 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Ianuarie 6, 2017 8
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 6, 2017 ......... 1
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 6, 2017 Blonda asta e bună Dă şi tu un link cu topicul ei 3
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 6, 2017 iar incepi ? acolo e plictiseala
obsedatul Reputație: -2024 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Ianuarie 7, 2017 Reclama mincinoasa! :laugh2 2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 7, 2017 Demult nu am mai vazut asemenea scris de mare arta . Mai ales M-ul si P-ul Cred ca este o "artista" si in pat.
obsedatul Reputație: -2024 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Ianuarie 7, 2017 Nu e! Mai mult, are fundu' plin de cosuri.
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 7, 2017 Nu e! Mai mult, are fundu' plin de cosuri. i-ai dat cu lupa la poza? sau de unde stii ?
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 7, 2017 Gata le-am gasit piesele care se potrivesc perfect lui Pisicuts si Rozicai pe care i le dedic . Rozi sa nu ma injuri acuma ca nu este pe genul tau de preferinte muzicale , dar versurile chiar ti se potrivesc 18 14
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum