mona plazza Reputație: 3 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Drumul Taberei MOLL PLAZZA Oras:Drumul Taberei MOLL PLAZZA Postat Ianuarie 3, 2017 BUNA!!!!!!!!!!Ma numesc Mona, am 23 de ani, 1,68 inaltime, 69 kg si nr. 6 la sani.Noua in domeniu, va astept la mine in locatie, IN DRUMUL TABEREI LANGA MOLL PLAZZA, pentru a va oferi cel mai bun sex total.......Sex oral protejat / neprotejatSex normal protejatSex anal protejat / neprotejat30 minute 100 lei1h 200 lei PROGRAM de la ora 12.00 pana la ora 21.00 NUMAR TELEFON 0757 462 368 1 1
user_x Reputație: -434 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Ianuarie 3, 2017 Inca o inconstienta cu anal neprotejat! 2 4
biatlonist Reputație: 929 Postat Ianuarie 3, 2017 Postat Ianuarie 3, 2017 Incredibil parca astea nu is constiente sub nicio forma.Is oripilat pur si simplu nu imi vine sa cred. 1
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2017 Postat Ianuarie 3, 2017 23 ani si cu fisicul de una cu 53, obeza si deformata... chiar nu i pasa nimic de viata si corpul ei.
tonysoprano34 Reputație: 183 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2017 Pisicutz muta si topicul la orientare ca nu are ce cauta aici.Cand o fi recenzata de cineva mai vorbim dar e bomba biologica daca ofera anal neprotejat 1
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2017 asta nu este intreaga la cap cu anal neprotejat 3 3
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2017 Postat Ianuarie 3, 2017 Pisicutz muta si topicul la orientare ca nu are ce cauta aici.Cand o fi recenzata de cineva mai vorbim dar e bomba biologica daca ofera anal neprotejat Dar normal doar protejat, LOL
13cunilingus Reputație: 2325 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 3, 2017 S-au înmulți cele care prestează anal neprotejat https://nimfomane.com/forum/topic/80448-isabela18ani-0760888208/
adonis69 Reputație: 1066 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Ianuarie 3, 2017 Au auzit ca daca mananca shaorma cu mult usturoi si ardei iute nu se prinde nici o BTS de ele, asa ca dupa fiecare futai baga cate una mare , si uite cum se fac https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/fe/9d/5b/fe9d5b8e2044578e113b2f2a9b4e5bab.jpg 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Ianuarie 3, 2017 Sex anal protejat / neprotejatDu-te în pulile noastre de centuristă sidoasă! Protejat evidentPentru aventurieri: Riscul de imbolnavire cu virusul HIV variaza si in functie de tipul de relatii sexuale practicate. Cel mai putin periculos pare sa fie sexul oral, in vreme ce sexul anal este cel mai periculos. Contacte sexuale anale Dacă un cuplu întreţine contacte sexuale anale, riscul infecţiei este mai mare decît în cazul întreţinerii contactelor vaginale. Învelişul anal este mai delicat decît cel vaginal, astfel este mult mai probabil să fie deteriorat în timpul contactului, iar orice contact cu sîngele în timpul sexului sporeşte riscul infecţiei. Ce orientare?? DIRECT LA DE EVITAT!Toate siduasele care se fut în cur fără prezervativ, automat mutate la de evitat!! 8 2
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2017 Asta a mai avut anunț, alt nr, alte poze! O jegoasa! O tepara infecta! Am sunat-o de curiozitate...mi s.a fct scârbă! A de evitat cu ea! 1 1
mona plazza Reputație: 3 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Drumul Taberei MOLL PLAZZA Oras:Drumul Taberei MOLL PLAZZA Autor Postat Ianuarie 4, 2017 Da voi chiar asa de retardati sunteti.......credeti ca ma fut in cur neprotejat cu toata lumea.......
mona plazza Reputație: 3 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Drumul Taberei MOLL PLAZZA Oras:Drumul Taberei MOLL PLAZZA Autor Postat Ianuarie 4, 2017 Spuneti ca arat de 53 de ani.......ati venit la mine si ma ti vazut, ma ti futut, dupa ce veniti si ma vedeti puteti comenta tot ce doriti.........
mona plazza Reputație: 3 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Drumul Taberei MOLL PLAZZA Oras:Drumul Taberei MOLL PLAZZA Autor Postat Ianuarie 4, 2017 Si nu inteleg dece luati foc aiurea legat de corpul meu......sunt atatea persoane care prefera plinutele si nu slabutele......cui nui convine sa isi vada de treaba lui si sa nu mai posteze injuri la adresa mea......acest topic lam deschis pentru clienti nu pentru cei care nau ce face si sta toata ziua sa comenteze aiurea si sa faca misto de fete.........SFATUL MEU VEDETIVA DE TREABA VOASTRA :bye :bye :bye :bye :bye :bye
mona plazza Reputație: 3 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Drumul Taberei MOLL PLAZZA Oras:Drumul Taberei MOLL PLAZZA Autor Postat Ianuarie 4, 2017 Buna astazi me puteti gasi in locatie intre orele 13.30 / 21.00
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2017 Si nu inteleg dece luati foc aiurea legat de corpul meu......sunt atatea persoane care prefera plinutele si nu slabutele......cui nui convine sa isi vada de treaba lui si sa nu mai posteze injuri la adresa mea......acest topic lam deschis pentru clienti nu pentru cei care nau ce face si sta toata ziua sa comenteze aiurea si sa faca misto de fete.........SFATUL MEU VEDETIVA DE TREABA VOASTRA :bye :bye :bye :bye :bye :byeSFATUL MEU : INVATA SA SCRII 3 1
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2017 Postat Ianuarie 4, 2017 Da voi chiar asa de retardati sunteti.......credeti ca ma fut in cur neprotejat cu toata lumea.......Ooo daa, la asta nu m-am gandit Dar tu crezi ca daca te futi neprotejat doar cu unii, esti scutita sau ai scutesti pe altii de eventuale boli ?!!! Te inseli grav, daca tu crezi asta !!!
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2017 Cu 200 lei ora fut păpuși !
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2017 Postat Ianuarie 4, 2017 SFATUL MEU : INVATA SA SCRII Greu cu gramatica pentru o curva care n-are decat scoala vietii, dar poate nici p' aia.
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2017 Postat Ianuarie 4, 2017 Da voi chiar asa de retardati sunteti.......credeti ca ma fut in cur neprotejat cu toata lumea....... Nu cu toata lumea, cu cine iti plateste sa faci asta. prosta infecta.
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2017 Postat Ianuarie 4, 2017 http://aids.md/aids/index.php?cmd=item&id=275&lang=ro Contacte sexuale analeDacă un cuplu întreţine contacte sexuale anale, riscul infecţiei este mai mare decît în cazul întreţinerii contactelor vaginale. Învelişul anal este mai delicat decît cel vaginal, astfel este mult mai probabil să fie deteriorat în timpul contactului, iar orice contact cu sîngele în timpul sexului sporeşte riscul infecţiei. invata, prosta.
gelusi Reputație: 141 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2017 Mona , nu mai asculta de toata lumea! Daca ai 100 kg ar trebui sa dublezi pretul-400 h si cu neprotejatul 800 h si selectezi clientii ! Parerea mea.... 2
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2017 Postat Ianuarie 4, 2017 Mona , nu mai asculta de toata lumea! Daca ai 100 kg ar trebui sa dublezi pretul-400 h si cu neprotejatul 800 h si selectezi clientii ! Parerea mea....Nu-i mai da idei, ca poate le si pune-n aplicare
miclitza Reputație: 40 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 4, 2017 Vaca asta ne face pe noi retardați când comentam de anunțul e, dar ea la cat e de proasta nu-și da seama cat e însăși de retardata întrucât face anal neprotejat. Normalul de ce îl face protejat? Probabil și ala e opțional în funcție de client. Cat despre locație moll plazza o fi în capu ei...
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2017 Vaca asta ne face pe noi retardați când comentam de anunțul e, dar ea la cat e de proasta nu-și da seama cat e însăși de retardata întrucât face anal neprotejat. Normalul de ce îl face protejat? Probabil și ala e opțional în funcție de client. Cat despre locație moll plazza o fi în capu ei...Ca punct de reper, Mall plazza, sta pe str. Brașov, relativ aproape de mall!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum