Sari la conținut

Adelinna - 0726575144

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

:) La fel de BIG ca Untold-ul nostru. Anul asta sper sa ajung sa fac fotografii la Untold, mai ales ca in perioada aia se pare ca vine fotograful Thomas Kettner pentru un workshop de fotografie nud/portret la Cluj ! :)

Ma suni daca esti acolo... nici nu ma astept sa nu o faci ca te sparg, nu de alta dar cu telefonul nu ies pozele frumoase  :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ma suni daca esti acolo... nici nu ma astept sa nu o faci ca te sparg, nu de alta dar cu telefonul nu ies pozele frumoase  :laugh2

Gata sefa s-a marcat ! =))

Postat

:) La fel de BIG ca Untold-ul nostru. Anul asta sper sa ajung sa fac fotografii la Untold, mai ales ca in perioada aia se pare ca vine fotograful Thomas Kettner pentru un workshop de fotografie nud/portret la Cluj ! :)

Untoldul vostru este de nota 10 

• Like 5
  • Minus 5
Postat

Ce ti-e si cu copii astia !

de ce nu-ti place fatuca cum ar spune Lopix ?

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:Lost in the wind
Postat

de ce nu-ti place fatuca cum ar spune Lopix ?

Nici nu-mi place , nici nu-mi displace, micile intepaturi trebuie sa si le asume macar de dragul reclamei !

• Like 1
Postat

Ce ti-e si cu copii astia !

Daca va face placere si vreti sa ma cunoasteti in viata de zi cu zi, aveti ocazia la Tomorrowland , mai sunt 7 luni pana atunci.

Postat

Pai, credeam ca ma inviti tu !! =))

Daca merg cu Adelinna la Tomorrowland vi sa ne faci poze si pe urma te inscrii la swpa 2017 ?

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Daca va face placere si vreti sa ma cunoasteti in viata de zi cu zi, aveti ocazia la Tomorrowland , mai sunt 7 luni pana atunci.

lucrul bun se face la noua luni dar merge si la sapte luni  :innocent

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Am o problema, n-am nici cea mai vaga urma de ureche muzicala, asa ca muzica fara cuvinte.......... !

Postat

Nici nu-mi place , nici nu-mi displace, micile intepaturi trebuie sa si le asume macar de dragul reclamei !

stie de gluma dupa cate am vazut

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Daca merg cu Adelinna la Tomorrowland vi sa ne faci poze si pe urma te inscrii la swpa 2017 ?

Ma confunzi cu Lopix (n-ai fi primul =))  ) !

• Like 1
Postat

Ma confunzi cu Lopix (n-ai fi primul =))  ) !

intrebarea ii era adresata lui Lopix dar am o varsta si mai trimit si aiurea  :blushing2

• Like 5
  • Minus 5
Vizitator
Postat

:no2 :no2 Nope, sunt dramuiti banii, si pentru lentile, imi mai trebuie o camera de back-up, un trepied mai solid, un reflector, un blitz, poate si cateva zile Valencia sau Antalya (daca nu incepe razboiul pana atunci), plus ceva banuti pentru mersul la fetite, plus altele mai mici, nu mai ramane si de Tomorrowland. Doar daca-mi platiti biletul si cazarea ! :laugh2 :laugh2

Postat

:no2 :no2 Nope, sunt dramuiti banii, si pentru lentile, imi mai trebuie o camera de back-up, un trepied mai solid, un reflector, un blitz, poate si cateva zile Valencia sau Antalya (daca nu incepe razboiul pana atunci), plus ceva banuti pentru mersul la fetite, plus altele mai mici, nu mai ramane si de Tomorrowland. Doar daca-mi platiti biletul si cazarea ! :laugh2 :laugh2

si 30/40 euro de poza?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 5
Vizitator
Postat

si 30/40 euro de poza?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:no2 Pret imposibil in Romania...

• Like 1

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Pffff! :slap2  40 de pagini de labareala si nimeni nu a futut-o pe fata asta? Adelino,fata,  cre'ca e un semn, nu ti-ai ales meseria potrivita ori nu stii sa te vinzi la pretul corect

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...