shendu506 Reputație: 126 Postat Ianuarie 24, 2017 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 adelina draga,ne poti spune te rugam,din experienta ta,de la debutul vietii sexuale,cati parteneri ai avut pana acum?Si pentru ca stiu ca raspunsul va fi:"nu am tinut condica,nu i-am numarat" poate ne zici macar cu aproximatie,asta ca sa ne dam seama de experienta ta de viata cat si profesionala nu de alta Link spre comentariu
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 adelina draga,ne poti spune te rugam,din experienta ta,de la debutul vietii sexuale,cati parteneri ai avut pana acum?Si pentru ca stiu ca raspunsul va fi:"nu am tinut condica,nu i-am numarat" poate ne zici macar cu aproximatie,asta ca sa ne dam seama de experienta ta de viata cat si profesionala nu de alta Răspuns corect: ca la maneliști: FARA NUMAR FARA NUMAR ) 2 1 Link spre comentariu
adelinnaad Reputație: 444 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Ive sent u a message. Give it a thought . Check PM Link spre comentariu
shendu506 Reputație: 126 Postat Ianuarie 24, 2017 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Check PM draga adelina,vad ca esti pe faza tot timpul si citesti mereu ce spune lumea,problema e ca raspunzi doar cand vrei si cui vrei,respectiv atunci cand nu te deranjeaza adevarul,in rest,minciuni cu nemiluita si gargara multa,bravo! 1 Link spre comentariu
shendu506 Reputație: 126 Postat Ianuarie 24, 2017 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Răspuns corect: ca la maneliști: FARA NUMAR FARA NUMAR )eram curios,si cred ca si voi,deoarece spune ca a inceput de mica,la 16 ani,si mai spunea ca a avut si 8 numere de telefon pe care lucra,de asta eram curios sa vad ce rulaj are,asta bineinteles daca ar spune si adevarul,ca la cat minte oricum nu o crede nimeni Link spre comentariu
adelinnaad Reputație: 444 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 draga adelina,vad ca esti pe faza tot timpul si citesti mereu ce spune lumea,problema e ca raspunzi doar cand vrei si cui vrei,respectiv atunci cand nu te deranjeaza adevarul,in rest,minciuni cu nemiluita si gargara multa,bravo! Daca merita sa raspund de obicei raspund iar uneori mai raspund chiar daca nu merita. Daca esti jigodie prefer sa zic pas. Tu in ce categorie te incadrezi? Link spre comentariu
adelinnaad Reputație: 444 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Ce engleza buna ai Ade,zici ca toata viata ai trait pe la Birmingham Nu am iesit din tara deloc. In vara la tomorrowland va fi prima iesire sau poate si mai devreme... who knows?! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 ai facut 500 ora ca sa stiu daca vin ? )te cauta ea , nu te duci tu la ea 18 9 Link spre comentariu
shendu506 Reputație: 126 Postat Ianuarie 24, 2017 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Daca merita sa raspund de obicei raspund iar uneori mai raspund chiar daca nu merita. Daca esti jigodie prefer sa zic pas. Tu in ce categorie te incadrezi? ai gasit in postarea mea vreo insulta,vreo jignire adusa tie astfel incat sa ma cataloghezi drept jigodie? era doar o intrebare normala,o curiozitate,insa se vede clar ca ocolesti rspunsurile si schimbi mersul lucrurilor doar in favoarea ta,asta arata ca esti o persoana falsa 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Da , este si asta o performanta sa ai zeci de pagini pe topic fara nici o recenzie.Deh , concurenta pe segmentul de lux este mare...sau nu ?de cand le spunem la toate Ciocanitorile fara pic de servicii in portofoliu DA LUX? 18 9 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Daca esti jigodie prefer sa zic pas. Tu in ce categorie te incadrezi? Fii rea . Creste la 200 E si baga-ti ...in toti ,astia sunt niste jigodii de oameni care nu vor sa arunce 100 E pe ceva nemeritat 18 9 Link spre comentariu
adelinnaad Reputație: 444 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Fii rea . Creste la 200 E si baga-ti ...in toti ,astia sunt niste jigodii de oameni care nu vor sa arunce 100 E pe ceva nemeritat Era mai mult vorba de tine si inca cativa , nu de ei la general. Link spre comentariu
adelinnaad Reputație: 444 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 de cand le spunem la toate Ciocanitorile fara pic de servicii in portofoliu DA LUX? 1.Nu am sustinut niciodata ca sunt "DĀ LUX", doar ca voi ma catalogati vazand in fata ochilor pretul.2. Astea sunt serviciile oferite de mine pentru pretul asta.3. Oricine are un pret! (pentru cine stie sa citeasca printre randuri) 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 1.Nu am sustinut niciodata ca sunt "DĀ LUX", doar ca voi ma catalogati vazand in fata ochilor pretul.2. Astea sunt serviciile oferite de mine pentru pretul asta.3. Oricine are un pret! (pentru cine stie sa citeasca printre randuri) care e pretul pt bareback BJ? 1 1 Link spre comentariu
decimator Reputație: 256 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 1.Nu am sustinut niciodata ca sunt "DĀ LUX", doar ca voi ma catalogati vazand in fata ochilor pretul.2. Astea sunt serviciile oferite de mine pentru pretul asta.3. Oricine are un pret! (pentru cine stie sa citeasca printre randuri) Iti multumim frumos pentru invataminte si ca ai folosit cuvinte simple pe intelesul nostru ! Te pup si astept cu nerabdare ziua cand vei ateriza pe planeta noastra! Feeling excited! 2 Link spre comentariu
gogudelaambasada Reputație: 30 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Ambasada Somaliei Oras:Ambasada Somaliei Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 A reusit sa ajunga cineva la Adelina? N-am gasit nicio parere Link spre comentariu
adelinnaad Reputație: 444 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 A reusit sa ajunga cineva la Adelina? N-am gasit nicio parere Nu am recenzii inca 1 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Nu am recenzii incaNici nu o sa ai! 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Nu am recenzii inca pp ca ai avut platitori de biletpovesteste tu cum te-ai futut cu cei care nu te-au recenzat! 1 1 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Fii rea . Creste la 200 E si baga-ti ...in toti ,astia sunt niste jigodii de oameni care nu vor sa arunce 100 E pe ceva nemeritat Crede-ma ca cel mai bine e sa o ignoram. Așa o ținem pe prima pagina! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 .3. Oricine are un pret! (pentru cine stie sa citeasca printre randuri) am inteles ai lasat loc de negociere...adica ptr. mine e 200 E am ghicit eu bine Era mai mult vorba de tine si inca cativa , nu de ei la general.stiu ca esti suparata pe noi 21 9 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 am inteles ai lasat loc de negociere...adica ptr. mine e 200 E am ghicit eu bine stiu ca esti suparata pe noi biletul e de fapt 150 euro100 pt ea si 50 locatia 4 1 Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 biletul e de fapt 150 euro100 pt ea si 50 locatia Daca nu cumva esti in delegatie ! Link spre comentariu
adelinnaad Reputație: 444 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 am inteles ai lasat loc de negociere...adica ptr. mine e 200 E am ghicit eu bine stiu ca esti suparata pe noi Loc de nogociere exista si a existat mereu, am spus asta acum aproximativ ( cred ) 50 pagini ca oricine are un pret, dar nu cred ca ai citit. Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Daca nu cumva esti in delegatie ! doar n-o s-o inviti acasa! 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum