Sari la conținut

Adelinna - 0726575144

Postări Recomandate

• Telefon: shendu506
  • Oras:bucuresti

adelina draga,ne poti spune te rugam,din experienta ta,de la debutul vietii sexuale,cati parteneri ai avut pana acum?

Si pentru ca stiu ca raspunsul va fi:"nu am tinut condica,nu i-am numarat" poate ne zici macar cu aproximatie,asta ca sa ne dam seama de experienta ta de viata cat si profesionala nu de alta :kiss3

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

adelina draga,ne poti spune te rugam,din experienta ta,de la debutul vietii sexuale,cati parteneri ai avut pana acum?

Si pentru ca stiu ca raspunsul va fi:"nu am tinut condica,nu i-am numarat" poate ne zici macar cu aproximatie,asta ca sa ne dam seama de experienta ta de viata cat si profesionala nu de alta :kiss3

Răspuns corect: ca la maneliști: FARA NUMAR FARA NUMAR :))
  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Check PM :*

draga adelina,vad ca esti pe faza tot timpul si citesti mereu ce spune lumea,problema e ca raspunzi doar cand vrei si cui vrei,respectiv atunci cand nu te deranjeaza adevarul,in rest,minciuni cu nemiluita si gargara multa,bravo!

• Like 1
Link spre comentariu

Răspuns corect: ca la maneliști: FARA NUMAR FARA NUMAR :))

eram curios,si cred ca si voi,deoarece spune ca a inceput de mica,la 16 ani,si mai spunea ca a avut si 8 numere de telefon pe care lucra,de asta eram curios sa vad ce rulaj are,asta bineinteles daca ar spune si adevarul,ca la cat minte oricum nu o crede nimeni

Link spre comentariu

draga adelina,vad ca esti pe faza tot timpul si citesti mereu ce spune lumea,problema e ca raspunzi doar cand vrei si cui vrei,respectiv atunci cand nu te deranjeaza adevarul,in rest,minciuni cu nemiluita si gargara multa,bravo!

Daca merita sa raspund de obicei raspund iar uneori mai raspund chiar daca nu merita. Daca esti jigodie prefer sa zic pas. Tu in ce categorie te incadrezi?

Link spre comentariu

Daca merita sa raspund de obicei raspund iar uneori mai raspund chiar daca nu merita. Daca esti jigodie prefer sa zic pas. Tu in ce categorie te incadrezi?

ai gasit in postarea mea vreo insulta,vreo jignire adusa tie astfel incat sa ma cataloghezi drept jigodie? era doar o intrebare normala,o curiozitate,insa se vede clar ca ocolesti rspunsurile si schimbi mersul lucrurilor doar in favoarea ta,asta arata ca esti o persoana falsa

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Da , este si asta o performanta sa ai zeci de pagini pe topic fara nici o recenzie.

Deh , concurenta pe segmentul de lux este mare...sau nu ?

de cand le spunem la toate Ciocanitorile fara pic de servicii in portofoliu DA LUX? :laugh2

• Like 18
  • Minus 9
Link spre comentariu

Daca esti jigodie prefer sa zic pas. Tu in ce categorie te incadrezi?

Fii rea . Creste la 200 E si baga-ti ...in toti ,astia sunt niste jigodii de oameni care nu vor sa arunce 100 E pe ceva nemeritat :no2

• Like 18
  • Minus 9
Link spre comentariu

de cand le spunem la toate Ciocanitorile fara pic de servicii in portofoliu DA LUX?  :laugh2

1.Nu am sustinut niciodata ca sunt "DĀ LUX", doar ca voi ma catalogati vazand in fata ochilor pretul.

2. Astea sunt serviciile oferite de mine pentru pretul asta.

3. Oricine are un pret! (pentru cine stie sa citeasca printre randuri)

• Like 1
Link spre comentariu

1.Nu am sustinut niciodata ca sunt "DĀ LUX", doar ca voi ma catalogati vazand in fata ochilor pretul.

care e pretul pt bareback BJ?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Iti multumim frumos pentru invataminte si ca ai folosit cuvinte simple pe intelesul nostru ! Te pup si astept cu nerabdare ziua cand vei ateriza pe planeta noastra! :X Feeling excited!

• Like 2
Link spre comentariu

.

am inteles ai lasat loc de negociere...adica ptr. mine e 200 E :) am ghicit eu bine :laugh2

Era mai mult vorba de tine si inca cativa , nu de ei la general.

stiu ca esti suparata pe noi :)

• Like 21
  • Minus 9
Link spre comentariu

am inteles ai lasat loc de negociere...adica ptr. mine e 200 E :) am ghicit eu bine :laugh2

stiu ca esti suparata pe noi :)

Loc de nogociere exista si a existat mereu, am spus asta acum aproximativ ( cred ) 50 pagini ca oricine are un pret, dar nu cred ca ai citit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...